H αλήθεια είναι ότι είδα μερικά videos και τότε μου ήρθε η ιδέα να προσπαθήσω να εφαρμόσω τη στρατηγική με το parry - riposte. Έχουν πολύ ξεκάθαρο hit pattern αυτοί οι ιππότες, οπότε δε δυσκολεύτηκα να το περάσω. Δεν είναι πάντως από τους μηχανισμούς στους οποίους μπορείς να βασιστείς πλήρως και το input lag στην plasma ισως χειροτερεύει λίγο την κατάσταση, αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ως τώρα (μόνο στα thunder plains του FF X χρειάστηκε να παίξω στο Monitor του υπολογιστή με το μηδαμινό input lag - ασχετο, αλλά ήθελα να το πω
).
Ναι, έχει το dlc μιας και παίζω την prepare to die edition. Δεν έχω ιδέα βέβαια ποιες είναι οι προσθήκες του dlc, οπότε για μένα όλα αποτελούν κομμάτι του τίτλου
.
Έχω μπει πάντως σε αυτήν τη διάθεση που πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ σκέφτομαι το Dark Souls και δυσκολεύομαι να επικεντρωθώ οπουδήποτε αλλού. Απορώ πώς θα βγάλω το μήνα, με μία συμμετοχή και παρουσίαση σε networking event κι ένα supervision meeting σε δύο εβδομάδες
.

Ναι, έχει το dlc μιας και παίζω την prepare to die edition. Δεν έχω ιδέα βέβαια ποιες είναι οι προσθήκες του dlc, οπότε για μένα όλα αποτελούν κομμάτι του τίτλου

Έχω μπει πάντως σε αυτήν τη διάθεση που πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ σκέφτομαι το Dark Souls και δυσκολεύομαι να επικεντρωθώ οπουδήποτε αλλού. Απορώ πώς θα βγάλω το μήνα, με μία συμμετοχή και παρουσίαση σε networking event κι ένα supervision meeting σε δύο εβδομάδες

Comment