Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• H αλήθεια είναι ότι είδα μερικά videos και τότε μου ήρθε η ιδέα να προσπαθήσω να εφαρμόσω τη στρατηγική με το parry - riposte. Έχουν πολύ ξεκάθαρο hit pattern αυτοί οι ιππότες, οπότε δε δυσκολεύτηκα να το περάσω. Δεν είναι πάντως από τους μηχανισμούς στους οποίους μπορείς να βασιστείς πλήρως και το input lag στην plasma ισως χειροτερεύει λίγο την κατάσταση, αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ως τώρα (μόνο στα thunder plains του FF X χρειάστηκε να παίξω στο Monitor του υπολογιστή με το μηδαμινό input lag - ασχετο, αλλά ήθελα να το πω ).

Ναι, έχει το dlc μιας και παίζω την prepare to die edition. Δεν έχω ιδέα βέβαια ποιες είναι οι προσθήκες του dlc, οπότε για μένα όλα αποτελούν κομμάτι του τίτλου .

Έχω μπει πάντως σε αυτήν τη διάθεση που πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ σκέφτομαι το Dark Souls και δυσκολεύομαι να επικεντρωθώ οπουδήποτε αλλού. Απορώ πώς θα βγάλω το μήνα, με μία συμμετοχή και παρουσίαση σε networking event κι ένα supervision meeting σε δύο εβδομάδες .

Comment

• Τον Sif, τον λύκο μπορείς να τον σκοτώσεις και με τόξο.
      Θυμάμαι όταν είχα ξεσκιστεί για να τον νικήσω, είχα πάει σε έναν φίλο μου έδειξε ότι μπορείς να τον σκοτώσεις πριν μπεις στο μέρος της μάχης, απο μακριά τον βαράς με τόξο και gg. Βέβαια δε το μετάνιωσα που αφιέρωσα τόσο χρόνο για να τον νικήσω, απο τα αγαπημένα μου boss fights.

Comment

• είχα πάει σε έναν φίλο μου έδειξε ότι μπορείς να τον σκοτώσεις πριν μπεις στο μέρος της μάχης, απο μακριά τον βαράς με τόξο και gg
        Δε μπορώ να φανταστώ πώς γίνεται αυτό, δεν έχει safe spot στην αρένα που τον πολεμάς.
        O πρωτος δρακος (αν εννοεις αυτο) βγαινει και με melee
        Ναι βγαίνει με melee ή αν θες γενικά να τον σκοτώσεις (όχι απλώς να κόψεις την ουρά) μπορείς και με μαγεία ή τόξο (αλλά πρέπει να είσαι κοντά του και όχι στην άλλη άκρη γιατί μετά από κάποια ζημιά απλώς θα φύγει). Πάντως, δεδομένου ότι από όσο θυμάμαι είχες μπόλικα ΗΡ και stamina δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για το χαρακτήρα σου.
        Χαλαρα το χειροτερο σημειο του παιχνιδιου Παντα μου σπαει τα νευρα και ποτε δεν εχω καταφερει να το βγαλω με την πρωτη. Θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι και το μονο flawed-κακοσχεδιασμενο σημειο του παιχνιδιου, ενταξει ειπαμε ok αλλα το συγκεκριμενο ειναι too much
        Να σου πω θα μου άρεσε να υπήρχαν πιο πολλές puzzle μάχες στο παιχνίδι, όχι ότι δε μπορούσε να γίνει καλύτερα βέβαια. Εννοείται πως πέθαινα μετά από κάθε objective βέβαια (ή έκανα reload).

Νομίζω τους ιππότες τους καθάριζα με poison arrows (τουλάχιστον αυτόν στα δεξιά) αλλά δεν παίρνω και όρκο. Νομίζω άπαξ και ανέβαινα στο πρεβάζι του έριχνα κάνα 2 Soul Spears και στάνιαρε. Νομίζω στη γέφυρα είχα το μεγάλο θέμα. Οι Silver/Black Knights πάντως είναι πολύ εύκολο να γίνουν backstab/parry (οι black μάλιστα πιο εύκολα από τους Silver) και το backstab είναι γενικά πιο ασφαλές αν και προφανώς εκεί δε γίνεται.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
          Δε μπορώ να φανταστώ πώς γίνεται αυτό, δεν έχει safe spot στην αρένα που τον πολεμάς.
          That's the trick. Δεν τον χτυπάς με το τόξο μέσα στην αρένα αλλά πριν μπεις.
          Στην αρχή όμως θα πρέπει να μπεις για να κάνει spawn το boss, μόλις κάνει spawn και μόλις αρχίσει η μάχη δεν τον πολεμάς αλλά χρησιμοποιείς item/magic για να κάνεις teleport σε bonfire.
          Μόλις γυρίσεις στο bonfire, ξαναπάς στο μέρος του boss, και απο μακριά μπορείς να δεις ότι το boss είναι spawned στην αρένα.
          Δεν μπαίνεις μέσα στην αρενά αλλά απο έξω τον βαρας. Το spot για να τον βαράς με το τόξο είναι στα αριστερά στη photo. Θα πρέπεις να κάνεις jump στις πέτρες στα αριστερά και απο εκεί θα φαίνεται το boss και κλασσικά τον καθαρίζεις με bow.

Comment

• Ποτέ δεν κατάλαβα προς τι ο ντόρος με το Bed Of Chaos. Χωρίς να καυχιέμαι τον θεωρώ το πιο εύκολο boss στην ιστορία του gaming. Μπήκα στο δωμάτιο, πήγα αριστερά και χτύπησα αυτό που χτυπάς δεν θυμάμαι τι είναι. Μετά δεξιά και μετά κάτω του. Νόμιζα ότι με τρολάρει ο Miyazaki.

Comment

• Αυτό δεν το ήξερα, κοίτα τι μαθαίνεις! Το ήξερα για το Manus (αν και βαριόμουν να κάτσω να το κάνω) αλλά δεν ήξερα πως γίνεται και στο Sif.

Ποτέ δεν κατάλαβα προς τι ο ντόρος με το Bed Of Chaos. Χωρίς να καυχιέμαι τον θεωρώ το πιο εύκολο boss στην ιστορία του gaming. Μπήκα στο δωμάτιο, πήγα αριστερά και χτύπησα αυτό που χτυπάς δεν θυμάμαι τι είναι. Μετά δεξιά και μετά κάτω του. Νόμιζα ότι με τρολάρει ο Miyazaki.
              Θες να πεις δεν πέθανες ποτέ;
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                Αυτό δεν το ήξερα, κοίτα τι μαθαίνεις! Το ήξερα για το Manus (αν και βαριόμουν να κάτσω να το κάνω) αλλά δεν ήξερα πως γίνεται και στο Sif.

Θες να πεις δεν πέθανες ποτέ;
                Όχι με την μία τον έβγαλα. Βασικά δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να πεθάνεις. Με χτύπησε τρεις φορές αν θυμάμαι καλά. Ήπια τα φλασκς μου να πάρω ενέργεια και τον έβγαλα. Ήξερα από πριν ότι πολλοί το μισούν σαν boss, αλλά νόμιζα εξαιτίας της ανύπαρκτης δυσκολίας του. Αφού το τερμάτισα διάβασα ότι τον μισούν γαι τον αντίθετο λόγο.

Comment

• $#@*(&@#%(*$@&()_#&@$(@#&%$@#(%&!#()_$*#@) με το boss στο Anor Londo .

Λέω να πάω full tank, εξοπλίζοντας όλο το Havel Armor, πετσοκόβοντας πρώτα το χοντρό και μετά βρίσκοντας κάποιον τρόπο να σκοτώσω τον ενισχυμένο λιγνό.

Τουλάχιστον έσφαξα το δολοφόνο της Αναστασίας, οπότε μπορώ να την επαναφέρω στο Firelink Shrine.

Λέω να κάνω ένα διάλειμμα μερικών ημερών από το παιχνίδι, χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ τι κάνω λάθος στο boss .

61 level btw και 38 ώρες playtime.

Edit: Κι όσο σκέφτομαι ότι για αυτό το έπος πλήρωσα μόλις 10 λίρες για την retail Prepare to Die Edition... Τέτοιο κλέψιμο από το Orange Box .

Comment

• Όχι με την μία τον έβγαλα. Βασικά δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να πεθάνεις. Με χτύπησε τρεις φορές αν θυμάμαι καλά. Ήπια τα φλασκς μου να πάρω ενέργεια και τον έβγαλα. Ήξερα από πριν ότι πολλοί το μισούν σαν boss, αλλά νόμιζα εξαιτίας της ανύπαρκτης δυσκολίας του. Αφού το τερμάτισα διάβασα ότι τον μισούν γαι τον αντίθετο λόγο.
                    Κάτι έκανες λάθος. Οκ, να το δεχτώ πως είχες αρκετά ΗΡ να μη σε σκοτώσει με τη μία και να έχεις χρόνο να κάνεις heal αλλά το ότι δεν έπεσες στις τρύπες, έστω την πρώτη φορά που το πολέμησες μου φαίνεται φοβερά απίθανο...

Λέω να πάω full tank, εξοπλίζοντας όλο το Havel Armor, πετσοκόβοντας πρώτα το χοντρό και μετά βρίσκοντας κάποιον τρόπο να σκοτώσω τον ενισχυμένο λιγνό.
                    Κατάφερες να σκοτώσεις έστω τον έναν από τους 2; Δε νομίζω πως κάνεις κάτι λάθος απλά πρέπει να μάθεις το pattern τους. Βεβαιώσου πως έχεις και τους 2 μπροστά σου ανά πάσα στιγμή ώστε να μη σε περικυκλώσουν, αλλιώς είναι θέμα να μάθεις το pattern τους, δε νομίζω πως κάνεις κάτι λάθος. Πάντως full tank δε νομίζω πως είναι καλή ιδέα, καλύτερα dodge.
                    Originally posted by 丹野

Comment

• Βασικά δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να πεθάνεις.

Οταν χτυπησεις το πρωτο σημειο και πας προς την αλλη μερια, σπαει το εδαφος σε σημεια που δεν μπορεις να προβλεψεις. Τα χτυπηματα που σου κανει εχουν σκοπο να σε ριξουν στο κενο και οχι τοσο να σε σκοτωσουν by force. Αν ξεπερασεις το πρωτο πρεπει να κανεις το ιδιο αλλη μιας φορα και στο δευτερο. Αν ξεπερασεις και το δευτερο πρεπει να γυρισεις προς το κεντρο (τωρα υπαρχουν ενα σωρο κενα στο εδαφος και boss κανει συνεχεια αυτη την κινηση ''σκουπα'' για να σε κανει να πεσεις) και να κανεις το leap με σκοπο να προσγειωθεις σε μια απο τις ριζες η οποια ομως κανει γκελ προς τα κατω οποτε δεν βλεπεις ακριβως που πηγαινεις (το boss καθολη τη διαρκεια συνεχιζει να βαραει). Αν καταφερεις και αυτο και παλι δεν εχεις ξεμπερδεψει καθως πηγαινοντας προς το τελευταιο σημειο, σου μπλοκαρουν το δρομο vines που πρεπει να κοψεις και το boss επιχειρει (συνηθως) ενα pyromancy που ειναι δυσκολο να μπλοκαρεις-αποφυγεις δεδομενης της καταστασης και το οποιο ειναι νομιζω σχεδον instant death αν σε ακουμπησει.

Πανω κατω με αυτους τους τροπους μπορεις να πεθανεις και imo πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να το βγαλεις με τη μια (αυτος ειναι και ο λογος που ειναι το μονο boss στο οποιο η προοδος σου διατηρειται καθε φορα που χανεις και δεν το παιζεις απο την αρχη, με αλλα λογια ηξεραν τι εκαναν ).

χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ τι κάνω λάθος στο boss
                      Evans δεν κανεις κατι λαθος, η συγκεκριμενη μαχη απλα ειναι πολυ δυσκολη Παντως και εγω προτεινω στρατηγικη με πιο ελαφρυ εξοπλισμο και evades (με tank δεν εχω καταφερει να το βγαλω ακομα, γενικα αν σε στριμωξουν και οι 2 ειναι gameover). To δευτερο μερος της μαχης θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο (ειδικα αν εχεις δυνατοτητα να παιξεις και με long range τροπο). Aν παιξεις παντως με βαρυ εξοπλισμο διαλεξε μια ασπιδα με μεγαλο stability.

Comment

• Έχω καταφέρει να σκοτώσω το χοντρό, αλλά συνέχεια χρησιμοποιούσα σχεδόν όλα τα fills από το flank, οπότε στη δεύτερη μάχη με τον ενισχυμένο λιγνό δεν άντεχα παραπάνω από ένα με δύο χτυπήματα. Οταν προσπάθησα να πολεμήσω την πρώτη φάση με tank, σχεδόν σκότωσα το χοντρό έχοντας 6 uses, αλλά μπορεί να ήμουν απλώς τυχερός. Γενικότερα, προτιμώ την dodge στρατηγική, μιας κι όλο το παιχνίδι έτσι το παίζω κι ο χαρακτήρας μου είναι βασισμένος σε high dexterity κι endurance, απλώς για διαφορά είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Να σημειωθεί ότι έχω κάνει ενισχύσει το bonfire που βρίσκεται αμέσως μετά το σημείο με τους δύο τοξότες.

Πάνω σε αυτό που λες nooto, το σκέφτηκα κι εγώ να προσεγγίσω τη δεύτερη φάση με long range weapon (έχω το long bow +10), μιας και από ότι παρατήρησα ο λιγνός επιτίθεται πολύ συχνά με lighting arrows, οπότε θα μπορούσα (θεωρητικά) να προφυλαχτώ πίσω από μία κολόνα και να του επιτίθεμαι με βέλη. Φλώρικος τρόπος, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα .

Προς το παρόν θα επιστρέψω στο firelink shrine για να αναστήσω την Τασούλα και να αδειάσει λίγο το μυαλό μου από αυτήν την υπερχείλιση πληροφορίας και πρόκλησης του Anor Londo .

Comment

• Originally posted by Evans View Post

Προς το παρόν θα επιστρέψω στο firelink shrine για να αναστήσω την Τασούλα και να αδειάσει λίγο το μυαλό μου από αυτήν την υπερχείλιση πληροφορίας και πρόκλησης του Anor Londo .
                          Πες μου τώρα ότι η Τασούλα είναι η κοπελιά στο μπουντρούμι στο firelink shrine?

Comment

• E Anastacia, Αναστασία, Τασία, Τασούλα, καταλαβαίνεις τώρα το συνειρμό .

Comment

• Ψοφος. Μπήκα και στο covenant, το οποιο δεν εχω ιδεα τι κανει, αλλα φανταζομαι θ μαθω καποια στιγμη.

Παμε για αλλα τωρα :Ρ . Λιγη εξερεύνηση, επιστροφή σε καποιες περιοχές που θελω να δω καλυτερα, ισως να τελειώνω και με τον Σιφη και μετα κατακόμβες!

Ουφ, τι επικό παιχνιδι, παλι καλα που δεν το επαιξα οταν βγηκε, diploma αντι για MSc θα επαιρνα κι αυτο με το ζορι.

Comment

• Ψοφος. Μπήκα και στο covenant, το οποιο δεν εχω ιδεα τι κανει, αλλα φανταζομαι θ μαθω καποια στιγμη.
                                Σε ποιο από τα 9;
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X