Όσο προλαβαίνεις,ξαναξεκίνα το και πάρε άλλο αντικείμενο.Το pendant είναι ΑΧΡΗΣΤΟ, το είπε ο ίδιος ο Miyazaki.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Overall δεν εχει σημασια με τι αντικειμενο ξεκινας (ολα τα αντικειμενα ειναι obtainable μεσα απο το game), ισως το masterkey ειναι το πιο χρησιμο βεβαια και απο τη στιγμη που ξεκινησε με thief το εχει απο την ιδια την κλαση. Και εγω thief και pendant ειχα παρει btw. Ενταξει ο Miyazaki τρολαρε αρκετα, ειχε πει οτι το pendant ειναι το starting item που προτεινει και ολοι εψαχναν το γιατι μεχρι που βγηκε και ειπε οτι δεν χρησιμευει σε τιποτα :troll:.
Comment
-
Ειδικά με thief καλά έκανες και πήρες pendant, δεδομένου ότι είναι από τα πλέον δύσκολα αντικείμενα να βρεις στο παιχνίδι. Είναι άχρηστο βέβαια αλλά το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα πλην του Master Key που το έχεις ούτως ή άλλως (άντε και οι Black Firebombs είναι χρήσιμες αν θες ένα όπλο με 46 str requirement στο πρώτο playthrough).Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Οχι δικιο εχεις, δεν χρησιμευει πουθενα. Στην αρχη υπηρχε η υποθεση οτι μπορει να καταλαβουμε τι παιζει μετα απο πολλα playthroughs (κρατωντας το ιδιο pendant) αλλα προσφατα ο miyazaki ειπε οτι δεν εχει καμια απολυτως χρησιμοτητα. Σεναριακα (υποτιθεται οτι ειναι story related gift) υπαρχει αρκετο υλικο που το περιστοιχιζει (και πριν και μετα το DLC) αλλα απο κει περα τιποτα. A μπορεις να το δωσεις και στον Snuggly the Crow για ενα Souvenir of Reprisal.
Απλα οπως ειπε και ο Straier, εκτος του master key τα υπολοιπα gifts δεν αλλαζουν κατι ουσιαστικα και ουτως ή αλλως τα αποκτας αργα ή γρηγορα μεσα στο παιχνιδι.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=nB0LXzDfLKs
Ενα βιντεο με θεμα την προσφατη συνεντευξη στο EDGE. Τελικα δεν ηταν αποφαση του Miyazaki να αποχωρησει απο το project... Anyway οποιος ενδιαφερεται το βιντεο περιεχει πολλες πληροφοριες αλλα και πλουσιο σχολιασμο σχετικα με το sequel.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
First details of FROM Software's recently-announced sequel are in the wild
Dark Souls 2 may not be out before the end of 2013, EDGE Magazine reports.
The new issue of the British magazine contains the first details on Dark Souls 2. The game will be around the same size as Dark Souls (but "denser"), it doesn't take place in Lordran, and the graphics are of the generation-bridging quality noted in Ubisoft's Watch Dogs and in Star Wars 1313. It is currently 25% complete and we might not see it before 2014. The size of the team working on the game has reportedly increased significantly.
Announced a few weeks ago, Dark Souls 2 has two new directors, Tomohiro Shibuya and Yui Tanimura, with the Souls series' creator Hidetaka Miyazaki moving onto a supervisory role; he is evidently keen for the team to return to server-based multiplayer, a la Demon's Souls, but is not involved at all in development decisions. Other tidbits of information suggest a new morality system, changes to the Covenants to make them more accessible, and "enhanced" action (Shibuya has worked on many action games in the past).
One slightly worrying detail is that Shibuya is evidently keen to make the story and messaging less subtle. Shibuya also mentions "limiting players options for the early portion of the game, making it simpler to understand new concepts. Then, after a certain amount of time has elapsed, they will suddenly experience the true Dark Souls experience".
"I intend to make it more accessible to players. And that's not just with the Covenant system, but with a lot of other aspects that I feel were difficult to adapt to," reads one quote. "I will follow the same concept as Dark Souls, but there were a lot of hidden story elements that some players may not have caught before, and I'm hoping to make some of that a little bit more clear or directly expressed."
Comment
-
Πρέπει να πας λίγο πίσω για να βρεις καλό μέρος για farming, στο Darkroot Garden όπου σκοτώνεις τα NPC μέλη της Forest Covenant με το να τα κάνεις να πηδήξουν στο κενό.
Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=VIxDesnScOs
Απλά θες μια αρχική επένδυση 20.000 ψυχών για να πάρεις το Crest of Artorias από τον Andre.
Όλα τα Katana είναι ίδια σε θέμα κόστους αναβάθμισης. Απλά το Uchigatana είναι το πιο φθήνο και εύκολο να βρεις οπότε θα πρότεινα αυτό.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ωραίο μέρος για farming, σε κάθε γύρω μαζεύεις γύρω στα 7000-10000 souls. Θα συναντήσω κανά άλλο μέρος για farm αργότερα (καλό, όπως αυτό) γιατί σκεύτομαι να κάνω join στο Forest Hunter Covenant, να αγοράσω μερικά πράγματα απο τον Shiva of the East και αργότερα να σκοτώσω τον Ninja για να πάρω το ring του.
Comment
-
Στο τελικό dungeon μπορείς να πάρεις περισσότερες ψυχές σε κάθε run καθώς και chunks...
Σε New Game+ ίσως το Anor Londo να είναι κάπως καλύτερο από το δάσος. Το καλύτερο farming spot (πάλι σε Anor Londo) το έχουν διορθώσει με patch πλέον απ'όσο ξέρω οπότε το δάσος παραμένει πολύ καλή επιλογή...
Μπορείς να μπεις όποτε θες στην Forest Covenant και αν θες να βγεις λόγω farming πας στον Oswald of Carim ή απλά μπαίνεις σε άλλη covenant. Πριν σκοτώσεις τον ninja, καλύτερα πάρε ό,τι θες να πάρεις από τον Shiva (ίσως πάνω από ένα αντίγραφο κάθε όπλου) γιατί μπορεί να σκοτώσεις και αυτόν κατά λάθος... Έχε υπόψιν σου πάντως πως πλέον το δαχτυλίδι είναι σχεδόν άχρηστο. Μετά μπορείς να ξαναμπείς στην covenant αλλά μόνο αφού πληρώσεις ψυχές στον Oswald.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ρε παιδιά γιατί είμαι νουμπάς και γιατί η FS προφανώς βαριέται να σου εξηγήσει βασικούς μηχανισμούς μπορείτε να μου εξηγήσετε πως λειτουργεί το humanity;
Υπάρχουν 2 διαφορετικά humanity; Τα items και αυτά που μετράνε πάνω αριστερά; Το item humanity εκτός από health χρησιμεύει κάπου αλλού; Το humanity που μετράει πάνω πως ακριβώς το παίρνω δεν έχω καταλάβει. Διάβασα ότι αν έχεις humanity έχεις και καλύτερα item drops; Αν ισχύει πως είναι δυνατόν να το καταλάβω από μόνος μου;
To πως λειτουργεί;
Είμαι στις 8 ώρες και ακόμα παίζω με τον equipment που πήρα στην αρχή γιατί εκτός από ένα axe δεν έχω πάρει ούτε ένα item. Τι κάνω λάθος;
Άλλη ερώτηση: μπορώ να είμαι online να διαβάζω δλδ. τα μηνύματα των άλλων χωρίς να έχω τον κάθε αποτυχημένο να μου εισβάλει στο game και να μου πουλάει μαγκιά;
Comment
-
Υπάρχουν 2 διαφορετικά humanity; Τα items και αυτά που μετράνε πάνω αριστερά; Το item humanity εκτός από health χρησιμεύει κάπου αλλού; Το humanity που μετράει πάνω πως ακριβώς το παίρνω δεν έχω καταλάβει. Διάβασα ότι αν έχεις humanity έχεις και καλύτερα item drops; Αν ισχύει πως είναι δυνατόν να το καταλάβω από μόνος μου;
Τι κερδιζεις τωρα απο τα ενεργα humanity (αυτα που φαινονται στο πανω αριστερα μερος της οθονης) :
1) Οσο μεγαλυτερο αριθμο humanity εχεις τοσο μεγαλυτερο ειναι το rare drop rate (το οποιο σταματαει να αυξανεται οταν φτασεις τα 10 humanity). Πατωντας start και επιλεγοντας τα stats του χαρακτηρα σου, υπαρχει καπου ενα σημειο που λεει item discovery. Απο εκει μπορεις να καταλαβεις ποσο αυξανεται το rare drop rate σε σχεση με τα humanities που εχεις ενεργα.
2) Οσο μεγαλυτερο αριθμο humanity εχεις τοσο μεγαλυτερο ειναι το damage το οποιο προκαλουν τα chaos οπλα (το οποιο σταματαει να αυξανεται οταν φτασεις τα 10 humanity). Αυτο λογικα ακομα δεν σε ενδιαφερει, απλα εχε στο νου σου οτι υπαρχουν οπλα που κανουν scale με το humanity.
3) Οσο μεγαλυτερο αριθμο humanity εχεις τοσο μεγαλυτερο ειναι το curse resistance που αποκτας (το οποιο σταματαει να αυξανεται οταν φτασεις τα 30 humanity).
4) Αν εχεις 1 ενεργο humanity και εισαι hollow τοτε μπορεις σε καποιο bonfire να κανεις reverse hollowing και να γινεις ξανα human (αποκτας το κανονικο σου σωμα).
5) Αν εισαι human και εχεις ενεργα humanity τοτε μπορεις να πας σε καποιο bonfire και να κανεις kindle. Αυτο σημαινει οτι αυξανεις τον αριθμο των estus flasks που εχεις διαθεσιμα. Πχ ενω στην αρχη καθε bonfire σου γεμιζει 5 flasks, αν κανεις kindle δινοντας ενα ενεργο humanity τοτε το συγκεκριμενο bonfire θα σου δινει 10 flasks για παντα.
Σε πρωτη φαση αυτα χρειαζεσαι.
μπορώ να είμαι online να διαβάζω δλδ. τα μηνύματα των άλλων χωρίς να έχω τον κάθε αποτυχημένο να μου εισβάλει στο game και να μου πουλάει μαγκιά;
Είμαι στις 8 ώρες και ακόμα παίζω με τον equipment που πήρα στην αρχή γιατί εκτός από ένα axe δεν έχω πάρει ούτε ένα item. Τι κάνω λάθος;
Comment
Comment