Στον Kalameet έχω φάει απίστευτο χρόνο. Κατ'αρχήν έψαχνα να βρω αν υπάρχει κάποιο ασφαλές σημείο και δοκίμασα διάφορα μέρη (σε ακολουθεί αν ανεβείς τις σκάλες) αλλά τελικά δεν υπάρχει. Επίσης με το καλημέρα σας μου έριχνε φωτιά και πριν προλάβω να βρω το pattern της επίθεσης πέθαινα. Εν τέλει, είναι σχετικά βατό να αποφύγεις τις επιθέσεις του αλλά το να κόψεις την ουρά είναι πολύ προκλητικό. Πάντως είναι από τις μάχες που φαίνεται να ευνοείται αρκετά από την ύπαρξη πολλών παικτών γιατί αναγκαστικά θα έχει την προσοχή του στον ένα από τους τρεις και οι άλλοι μπορούν να πάνε από πίσω και να τον αρχίσουν. 15 λεπτά μου φαίνεται υπερβολικά πολύς χρόνος. Πιστεύω αν είναι να τον σκοτώσω απλά αρκούν 2-3 λεπτά το πολύ.
Παρεμπιπτόντως οι αρένες είναι φοβερά διασκεδαστικές. Δοκίμασα το 1vs1 και deathmatch (2vs2 παραέπαιρνε πολύ χρόνο μέχρι να συνδεθεί και το παράτησα). Ειδικά στο deathmatch έχει πολύ γέλιο να βλέπεις 4 άτομα να πλακώνονται και γίνεται ένας ψιλοχαμός, ενώ το γεγονός ότι κρατάει 3 λεπτά χωρίς loading λέει πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι παίρνει απίστευτα πολύ χρόνο να σε βάλει στο παιχνίδι (για deathmatch θα περίμενα κάνα τέταρτο).
Εννοώ να σου δώσω τα αντικείμενα που θα πάρω με έναν από τους εναλλακτικούς χαρακτήρες μου και να μου τα δώσεις στον κεντρικό μου.
Παρτε και ενα ωραιο video απο Arena. Να πω εδω οτι η κοινοτητα του παιχνιδιου ειναι πραγματικα απιστευτη, σε κανενα παιχνιδι δεν εχω δει κατι αντιστοιχο...
Ornstein vs Artorias vs Ciaran vs Hawkeye Gough
Edit: Now watch and see how Gough hunts dragons... Most epic scene ever...
Comment