Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τέλος και Demon Ruins+Lost Izalith

Το Demon Ruins ήταν εξαιρετική περιοχή με αρκετά δυνατά mobs και πολύ ωραίο περιβάλλον.Ο Ceaseless Discharge ήταν αρκετά challenging boss μιας και σπάμαρε εκείνη την επίθεση με την φωτιά και σε έκανε με τα κρεμμυδάκια.Τα άλλα δύο boss δυστυχώς ήταν πολύ πιο εύκολα,τα έβγαλα και τα δύο με την πρώτη.Πιο δύσκολα μου φάνηκαν τα Carpa Demons παρά αυτά

Στο Lost Izalith χάθηκα λιγάκι,εν τέλη όμως βρήκα τον δρόμο μου. Έπεσα και 2-3 φορές στην παγίδα των Octapus εχθρών και ευχαριστήθηκα broken weapons .Από τις μέτριες περιοχές του παιχνιδιού πάντως με ωραία ατμόσφαιρα though.Το Bed Of Chaos ήταν ένα φθηνό cheat.Μέχρι να βρω τι παίζει πέθανα τουλάχιστον 10 φορές . Πιστεύω ότι έπρεπε να το κάνουν πιο δύσκολο,να πρέπει να επιτεθείς στην καρδιά 3-4 φορές και όχι μόνο 1.

Με το Patch άλλαξαν και οι φράσεις που σου λέει το παιχνίδι και τα Souls που σου δίνουν τα bosses.Το Bed Of Chaos αντί για 40k μου έδωσε 60k και πλέον λέει revival όταν πέρνεις πίσω τις ψυχές σου

Μου μένει πλέον μόνο Tomb Of Giants και last boss και τελειώνω με το παιχνίδι αν και θα ασχοληθώ και με PvP στο μεταξύ και ίσως πάω και για ένα γρήγορο NG+.

EDIT: Με το νέο patch ΠΑΡΑ πολλοί εχθροί αφήνουν αρκετά περισσότερα Souls.Μεγάλο fail αυτό γιατί κάνει το παιχνίδι λίγο πιο εύκολο.

Comment

• EDIT: Με το νέο patch ΠΑΡΑ πολλοί εχθροί αφήνουν αρκετά περισσότερα Souls.Μεγάλο fail αυτό γιατί κάνει το παιχνίδι λίγο πιο εύκολο.
      Δε συμφωνώ, απλά μειώνει το grinding. Γενικά έχει αυξηθεί και το drop rate από ότι φαίνεται σε αρκετά πράγματα που μόνο ως θετικό μπορώ να το δω.
      Το κακό για μένα είναι πως το Pyromancy και οι Normal Shields φάγαν ένα γερό nerf και απ'ότι φαίνεται και τα Homing Spells (πού'ναι το Homing Souls Arrow του Demon Souls, αυτό ήταν ζημιά) αλλά εντάξει παλεύεται (ευτυχώς που υπάρχει η Eagle Shield).
      Πλέον μπορείς να αγοράσεις και το Master Key, οπότε όποιος σκέφτεται για αρχικό δώρο ας το έχει υπόψιν του, δεν είναι απαραίτητο να το διαλέξεις ή να πάρεις Thief πλέον.

Στα δικά μου τώρα. Νίκησα τους Τέσσερις βασιλιάδες χθες λβλ 54 μετά από πολλές προσπάθειες. Χαλαρά το πιο δύσκολο boss για μένα μέχρι εδώ (τι Ornstein και Smough άκουγα, που βγήκαν χαλαρότατα). Τους έφτασα 2-3 φορές με ελάχιστη ζωή αλλά πέθανα. Τι δοκίμασα τη Beatrice, τι διαφορετικά όπλα, δεν έβγαινε με τίποτα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχα ήταν να καταλάβω πόσο μακριά ήμουν και αν αρκεί το range. Επίσης οι επιθέσεις τους κάποιες φορές κάναν διαφορετική ζημιά. Τελικά από ότι φαίνεται όταν είσαι κοντά, οι επιθέσεις τους κάνουν πολύ λιγότερη ζημιά (βέβαια υπάρχει η έκρηξη και το grab αλλά μάλλον προτιμότερα από το μαγικό που σε κυνηγάει). Έφτασα να έχω 3 βασιλιάδες συγχρόνως (νομίζω είναι το maximum) αν και περιέργως φαίνεται πως σου επιτίθεται μόνο ένας τη φορά, εκτός κι αν αποφασίσουν να κάνουν 2-3 το μαγικό οπότε είσαι νεκρός. Τελικά τους έβγαλα μόνος μου και μάλιστα σχετικά χαλαρά χρησιμοποιώντας Great και απλό Combustion. 4 Great Combustion έκαστος και πάρτον κάτω. Περίμενα κιόλας για να εμφανιστεί ο επόμενος...

Έκανα και ότι μπορούσα σε Tomb of the Giants μέχρι πριν τον αρχηγό, φάρμαρα μπόλικη ανθρωπιά και πλέον είμαι Darkwraith+3 αν και το γάντια (έχω δύο) είναι τελικά άχρηστα. Οι NPCs έχουν περιορισμένο humanity και δε μπορείς να τους φαρμάρεις ενώ από επίθεση και άμυνα είναι χάλια...
      Θα δοκιμάσω μερικά invasions αλλά μετά μάλλον θα το γυρίσω σε Darkmoon για να μαζέψω Souvenir of Reprisal και να κάνω lvl up την Covenant.
      Είμαι lvl 62 και μάλλον θα μείνω εκεί μέχρι τον τερματισμό.

Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν νικήσεις τον Gwyn; Πας κατευθείαν New Game+ ή μπορείς να πας να φτιάξεις όπλα κλπ πριν το τερματίσεις;
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Δεν είναι θέμα Grinding ρε συ.Πάρε παράδειγμα ότι προσπαθείς να περάσεις ένα Dungeon και στο τέλος του θα έχεις μαζέψει πολύ περισσότερες ψυχές που θα τις επενδύσεις λογικά σε εξοπλισμό-lvl κτλ ώστε να γίνεις δυνατότερος. Εδώ οι μεγάλοι φρουροί στο Anor Londo δίνουν πλέον 3000 souls,omg.

Χαχαχα,τελικά αναλόγως το build τα boss αλλάζουν πολύ. Εγώ βασιλιάδες τους έβγαλα με την πρώτη,ήμουν γύρω στα 63 slvl ενώ Ornstein & Smough(με τελευταίο τον Ornstein,είναι πολύ πιο δύσκολός) έφτυσα αίμα για να τους βγάλω!

Οι Darkwraith>>>Blade of Darkmoon σε θέματα PvP. Με τους Blade έπρεπε να περιμένω αρκετή ώρα μέχρι να γίνει κάποιο invasion στην περιοχή Anor Londo ενώ με τους Darkwraith τα invasions είναι αισθητά πιο εύκολα και πιο πολλά.Κάτσε ρε συ πως τους πήγες +3 που θέλει 80 humanities,εγώ τώρα τους φτάνω στο +2.Τόσο εύκολα φαρμάρεις humanity εκεί στα τάρταρα?

Comment

• Έφαγα τον πρώτο Dark spirit που μου επιτέθηκε και ήταν πιστό άντιγραφο του δικού μου χαρακτήρα με εξαιρέση το ξίφος που ήταν εκείνο το Dragonsword σούπερ ντούπερ sword. Μετά από πολύωρη σύγκρουση ασπίδας - ξίφους και με κυκλικές κινήσεις μιας κολόνας στο Duke´s Archives η αναμέτρηση μας οδήγησε στις σκάλες με τον invader να έχει το πλεονέκτημα ύψους. Αφού λοιπόν με καψάλισε 3 φορές με pyromancer μαγεία και έφαγα ένα back stab κάνω τούμπα και περνάω από κάτω του την ώρα που έκανε σάλτο για να με κόψει. Μέχρι να γυρίσει του ρίχνω 2 χταποδοφάπες με το σπαθοκόφτη μου και τον έστειλα σπίτι του.

Level 122 και προχωράω να φάω τον πουστρόδρακο της περιοχής. Το παιχνίδι είναι θείο όταν πέφτει ξύλο ανάμεσα σε 2 παίκτες.

Comment

• Κάτι που είχα ξεχάσει να αναφέρω πριν είναι πως ο Ceaseless Discharge βγαίνει και με πολύ εύκολο "puzzle" τρόπο.
            Πήγα Duke's Archives (πολύ όμορφο μέρος, επίσης καλό αν θες ανθρωπιά) και Crystal Cave όπου κλασικά η ουρά ήταν πολύ δυσκολότερο να κοπεί από ότι να τον σκοτώσεις. Αν δε σε νοιάζει η ουρά είναι πραγματικά αστείος... Τουλάχιστον το άξιζε αφού σε +5 είναι πολύ καλή επιλογή για μάγο δεδομένου μάλιστα ότι κάνει μόνο μαγική ζημιά. Επίσης πλέον έχω όλα τα spells και όλους τους καλούς καταλύτες. Θα μείνω λίγο ακόμα στην περιοχή γιατί θέλω να φαρμάρω Blue Slabs. Δεν ήμουν τυχερός ως τώρα...
            Χθες επιτέλους το ίντερνετ ήταν κάπως αξιοπρεπές και κατάφερα να χρησιμοποιήσω τη Red Eye Orb και να εισβάλω αρκετές φορές. Κάποιες φορές νίκησα κάποιες έχασα, γενικά είχε φάση (εκτός από τον τύπο που είχε καλέσει δύο φίλους του), νομίζω πως είναι PvP spot γιατί είδα τους ίδιους 2-3 φορές. Μάζεψα 3-4 humanity και καμιά 150000 ψυχές αν και μάλλον θα πάνε χαμένα γιατί θα συνεχίσω το farming. Σκότωσα κι έναν μπλε φάντασμα στην πορεία.
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Βρε σεις οι πεταλούδες στα Crystal Caves που κάθονται σε παγοκολώνες πως τις σκοτώνουν με Melee character? Δεν προσγειώνονται πουθενά και με βαράνε με μαγικά όλη την ώρα. Πέρασα μία βόλτα από την Lost Izalith και πραγματικά αυτό το μέρος κουράζει τα μάτια. Έχει και κάτι πισωγλέντηδες μισο δεινόσαυρους να κάνουν χαλάουα μέσα στη λάβα και από αμοιβή μόνο 2600 με το Silver Serpent Ring. Ευτυχώς, δεν κάνουν respawn. Μου πέθανε και ο κρεμμυδάς που πλακώθηκε με τις σουπιές και άστα να παν. Level 129. Μόνο κανά Spirit θέλω να μου επιτεθεί τώρα που είμαι Human να το πετσοκόψω.

Comment

• Βρε σεις οι πεταλούδες στα Crystal Caves που κάθονται σε παγοκολώνες πως τις σκοτώνουν με Melee character? Δεν προσγειώνονται πουθενά και με βαράνε με μαγικά όλη την ώρα.
                Δε σκοτώνονται με melee. Για τις 2 πρώτες χρησιμοποιείς Fireball spells αλλά η τρίτη θέλει κάτι σε Soul Spear για να σκοτωθεί ασφαλώς. Εναλλακτικά, απλά τις αφήνεις στην ησυχία τους πρέπει να πας πολύ κοντά τους για να ξυπνήσουν. Ο μόνος λόγος για να τις σκοτώσεις είναι για Blue Tit Slab farming.

Πέρασα μία βόλτα από την Lost Izalith και πραγματικά αυτό το μέρος κουράζει τα μάτια. Έχει και κάτι πισωγλέντηδες μισο δεινόσαυρους να κάνουν χαλάουα μέσα στη λάβα και από αμοιβή μόνο 2600 με το Silver Serpent Ring.
                Χαχα ποιος νοιάζεται για ψυχές. Εγώ τους άρχιζα με τόξα από μακριά (είναι και πολλοί πανάθεμά τους). Πάντως είναι γεγονός ότι με τόσο φωσφοριζέ κοκκινοκίτρινο δε βλέπεις τι σου γίνεται.

Μου πέθανε και ο κρεμμυδάς που πλακώθηκε με τις σουπιές και άστα να παν.
                Σε εμένα από την άλλη συνέβη το αντίθετο. Πέφτει το πάτωμα και βλέπω την τρύπα με (εγώ θα τα έλεγα χταπόδια) τερατάκια οπότε τα αρχίζω με μαγικά και τα σκοτώνω όλα. Ήξερα για το Siegmeyer quest αλλά δεν τον είχα προσέξει τον τυπά απέναντι ο οποίος τα έβαψε μαύρα που δε μπόρεσε να με βοηθήσει. Συνεπώς χάλασα το quest sequence και δεν έχει Titanite Slab δωράκι. Τουλάχιστον πήρα το δαχτυλίδι χωρίς να χρειαστεί να τον θυσιάσω...

Level 129. Μόνο κανά Spirit θέλω να μου επιτεθεί τώρα που είμαι Human να το πετσοκόψω.
                Στα Dukes Archives θα βρεις πολύ εύκολα. Είναι PvP στέκι και όμορφο μέρος. Έβρισκα πολύ εύκολα να εισβάλλω. Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί τσάτσοι, κυρίως hosts που έχουν παρέα 2 φίλους αλλά αν είσαι εσύ ο host δε θα έχεις τέτοια θέματα συνήθως.
                Originally posted by 丹野

Comment

• Όντως το Duke's Archives είναι καλό σημείο για ξυλίκι. Με έκανε invade ένα κακό spirit και τον έφαγα λάχανο. Μου έδωσε μόνο 30.000 ψυχές. Γενικά δεν παίζω συχνά online για να μην μπαίνουν μνηστήρες στα μέρη μου. Τέσπα, δεν βρίσκω το λόγο να κάνει invade κάποιος αφού πέφτει πάντα σε αντίπαλο υψηλότερου level και ο Invader δεν μπορεί να γιατρευτεί με potions. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις αρκετά κόλπα ώστε να υπερισχύσεις του <<θύματος>>. Αν παίζεις για την πλάκα πάω πάσο αλλά αν δεν σου αρέσει να ρισκάρεις τα humanities σου και τα souls σου κάθεσαι στα αυγά σου.
                  Όταν αντιμετωπίζω invaders πάω πίσω από κολώνες, τοίχους και σε σημεία όπου δεν μπορεί να με κάνει εύκολα ranged damage ο εχθρός και λόγω των δυνατών melee επιθέσεών μου τον ρίχνω εύκολα αν βρεθεί στο πεδίο δράσης μου. Απεχθάνομαι να κάνω invade και συμμετέχω μόνο σαν σύμμαχος άλλων παικτών οπότε τους Darkwraith χαρακτήρες λατρεύω να τους τεζάρω.

Comment

• Αν παίζεις για την πλάκα πάω πάσο αλλά αν δεν σου αρέσει να ρισκάρεις τα humanities σου και τα souls σου κάθεσαι στα αυγά σου.
                    Δε χάνεις τίποτα αν εισβάλεις. Ως Darkwraith παραμένεις άνθρωπος και απλά χάνεις humanity και ψυχές σε Bloodstain που αν δεν είσαι βλάκας θα είναι δίπλα στη bonfire.
                    Τέσπα, δεν βρίσκω το λόγο να κάνει invade κάποιος αφού πέφτει πάντα σε αντίπαλο υψηλότερου level και ο Invader δεν μπορεί να γιατρευτεί με potions. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις αρκετά κόλπα ώστε να υπερισχύσεις του <<θύματος>>.
                    Σκότωσα μπόλικους όντας χαμηλότερο λέβελ. Προφανώς εξοπλίζεσαι για PvP και όχι για PvE. Αν ο host δεν έχει όρεξη για PvP και απλά έτυχε να είναι online θα έχεις πλεονέκτημα γιατί δε θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος. Επίσης με τα elemental weapons και με Πυρομαντεία δεν υπάρχει stat scaling.
                    Όταν αντιμετωπίζω invaders πάω πίσω από κολώνες, τοίχους και σε σημεία όπου δεν μπορεί να με κάνει εύκολα ranged damage ο εχθρός και λόγω των δυνατών melee επιθέσεών μου τον ρίχνω εύκολα αν βρεθεί στο πεδίο δράσης μου.
                    Aν συνεχίζεις να πηγαίνεις πίσω από κολώνες θα φας ένα ωραιότατο Chaos Storm ή κάτι αντίστοιχο. Γενικά οι ranged επιθέσεις τύπου sorcery είναι παντελώς άχρηστες σε PvP οπότε δεν κερδίζεις και πολλά εκτός ίσως από το να εκνευρίσεις τον αντίπαλο.
                    Απεχθάνομαι να κάνω invade και συμμετέχω μόνο σαν σύμμαχος άλλων παικτών οπότε τους Darkwraith χαρακτήρες λατρεύω να τους τεζάρω.
                    Στο λβλ που είσαι λίγο δύσκολο να εισβάλεις σε κάποιον που δε σε περιμένει. Αν μάλιστα απλά κάθεστε και περιμένετε μαύρα φαντάσματα και δεν πάτε να νικήσετε αρχηγούς τότε you have joined the dark side.
                    Originally posted by 丹野

Comment

• Originally posted by straier View Post
                      Αν μάλιστα απλά κάθεστε και περιμένετε μαύρα φαντάσματα και δεν πάτε να νικήσετε αρχηγούς τότε you have joined the dark side.
                      Εννοώ ότι προτιμώ να βοηθώ παίκτες όταν θέλουν να νικήσουν κανά boss ή για Co Op φάση παρά να κάνω invade. Βέβαια με εκπλήσσει όταν μου επιτίθονται κακά πνεύματα που εμφανίζονται κοντά μου και τότε παίζω αμυντικά. Έχω φάει στη μάπα μπάλες φωτιάς, καταιγίδες φωτιάς και άλλα τέτοια αλλα κάθομαι σε αποστάση και προσπαθώ να κάνω κινήσεις μόνο σε ανοίγματα του αντιπάλου έτσι ώστε να αποτρέψω κάποιες backstab επιθέσεις. Εν πάσει περιπτώσει είναι πολύ ωραία εμπειρία να πλακώνεσαι με κάποιον παίκτη ειδικά όταν βρίσκεσαι σε σημεία επικίνδυνα. Η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.Από πυρομαντεία δεν έχω τίποτα αφού σκότωσα στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού τον Laurentius ενώ από μαγεία μέτρια πράγματα. Το Dragon Sword που παίρνεις από την ουρά του Ancient Dragon σπάει κόκκαλα.

Comment

• Όπως είπε ο straier δεν υπάρχει κανέναν ρίσκο για εμάς τους invaders μιάς και οι ψυχές και τα humanity υπάρχουν πάντα στο bloodstain μας.Επίσης δεν σε βάζει πάντα σε ανώτερα lvl αλλά ακόμα και υψηλότερα lvl δεν είναι και τόσο δύσκολο να νικηθούν.

Το co op του παιχνιδιού είτε PvP είτε PvE το βρίσκω εκπληκτικό και πλέον παίζω μόνο PvP μιάς και έχω τελειώσει με σχεδόν τα πάντα.Πάντως γούστα είναι αυτά

Τελείωσα και την τελευταία περιοχή(Tomb Of Giants) η οποία ήταν pain in the ass.Αυτό το απόλυτο σκοτάδι σε συνάρτηση με τα skeletons που περπατούσαν στα τέσσερα ήταν θάνατος. Ο Gravelord όμως με απογοήτευσε όχι λόγω δυσκολίας αλλά λόγω του "χύμα" στο κύμα προσανατολισμού της μάχης.Όταν βγάζεις τόσους εχθρούς μόνον με πολύ γρήγορη αντιμετώπιση μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

Πλέον είμαι slvl 73 και μάλλον θα μείνω έτσι μέχρι το τέλος ή ίσως νικήσω εικονικά το boss σε αυτό το lvl και αρχίσω και ανεβαίνω για το νέο playthrough.Το ρολόι μου γράφει 100 ώρες παρά κάτι αλλά πάντοτε έπερνα τον χρόνο μου,αρκετές φορές το άφησα μόνο του το παιχνίδι και ΠΟΛΛΕΣ ώρες ξόδεψα στην αναζήτηση PvP.

Το μόνο accurate σχόλιο που μου έρχεται στο μυαλό είναι : Bigger,Better,Harder

Αργότερα θα κάνω και ένα post με τα αγαπημένα μου,κοπιάστε να τα μοιραστούμε

Comment

• Αν θέλει κάποιος ας ελεήσει τον αδαή...

Λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση του τεράστιου Xenoblade, είπα να ασχοληθώ λίγο με το Dark Souls...

Χωρίς να υπερβάλλω, έχω φάει τα μούτρα μου....Ξεκίνησα με thief και απότι είδα λίγο στο internet, είναι η χειρότερη επιλογή για έναν που έρχεται σε πρώτη επαφή με την σειρά..

Με τα χίλια ζόρια, έφτασα στο Undead Parish και πλέον βλέπω ότι δεν τραβάει ο χαρακτήρας...εντωμεταξύ και το backstabbing δυσκολεύομαι να το επιτύχω..

Οπότε σκέφτομαι να ξεκινήσω εν νέου με νέα class...Είδα σε κάποιους οδηγούς ότι ο Pyromancer είναι ιδανικός για αρχάριους, αλλά θέλω και λίγο melee σφαγή, οπότε προσανατολίζομαι σε κάν bandit ή wanderer...Knight/warriors δεν μ αρέσουν!;)

Επίσης, αν ξέρετε κάποιο καλ'ό αρθράκι με συμβουλές για αρχαρίους, θα ήταν τέλειο..
                          Ευχαριστώ πολύ!

Comment

• Μπα μην ξεκινήσεις καινούργιο χαρακτήρα, άλλωστε εσύ βάζεις όπου θες τα stats. Εγώ ξεκίνησα με Deprived και πάλι μια χαρά τα καταφέρνω. Και Πυρομάντη να πάρεις και πάλι θα κάνεις melee αναγκαστικά. Απλά οι Fireballs που έχει βοηθούν σε πιο δύσκολους εχθρούς. Γενικά αργείς λίγο να πάρεις μαγεία στο συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε αν έχεις κάτι εξαρχής βοηθάει. Για κανονική μαγεία μπορείς να αγοράσεις από τον Blacksmith πριν από τα New Londo Ruins (κατεβαίνεις τις σκάλες στο Firelink Shrine και παίρνεις τον ανελκυστήρα). Κατά τα άλλα πάρε τουλάχιστον μια ασπίδα που μπλοκάρει 100&#37; τις φυσικές επιθέσεις (Heater-Hollow Shield) και προσπάθησε να κόψεις την ουρά του δράκου που βρίσκεις μετά το Μινώταυρο για να πάρεις ένα καλούλι σπαθί (βοηθάει αν έχεις τόξο).
                            Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα τα 2 wiki:

Α ναι! Και πρόσεξε μη σκοτώσεις τους NPCs!
                            Originally posted by 丹野

Comment

• Originally posted by straier View Post
                              Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν νικήσεις τον Gwyn; Πας κατευθείαν New Game+ ή μπορείς να πας να φτιάξεις όπλα κλπ πριν το τερματίσεις;
                              Πας κατευθείαν New Game+ και προχωράς κανονικά. Οι 4 Βασιλιάδες με level 150 ήταν εύκολοι καθώς με melee επιθέσεις δεν ένιωθα πολλά πράγματα. Ξεκίνησα new game plus και με έκανε invade άλλος ένας Darkwraith. Πρέπει να ήταν χαμηλό level αφού τα χτυπήματά του μου έκαναν αμελητέα ζημιά και αφού τον άφησα λίγο ακόμη, έφαγε μια φάπα και ψόφησε.
                              Ερώτηση: Πως γίνεται να μπω στο παιχνίδι ενός φίλου ως Phantomoglis? Αφήνω μήνυμα στο έδαφος, έρχεται να το βρει και παίρνουμε τα @@ μας.

Comment

• Τι λβλ είναι;
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X