Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γρηγορη ερωτηση, αφου εφτασα στο τελος της Blight Town ανεβηκα στο Firelink απο τα New Londo Ruins και πηγα να αγορασω καποια πραγματα απο τους NPCs

1) Καθως μιλαγα με τον Griggs of Vinheim ακουμπησα στο ποδι μου το χειριστηριο για να στριψω ενα τσιγαρο και κατα λαθος πατηθηκε το R2... Θεος χωρεστον . Τι χανω τωρα? Εχω ξενερωσει λιγο αλλα ειμαι κοντα στις 30 ωρες οποτε δεν παιζει να το ξαναξεκινησω...
    2) Περα απο τα μαγικα κλπ ελπιζω να μην εχουν επηρεαστει τα quests με τον Big Hat Logan που απ'οτι διαβασα σχετιζονται ετσι?

Edit: Μολις ειδα οτι μπορουσα και να μην τον σκοτωσω... Το πρωτο χτυπημα τον εκανε εχθρικο αλλα θα μπορουσα να παω στον Oswald για να σβησω την πραξη με ανταλαγμα souls... Ειχα μεινει στο Demons Souls οπου δεν υπηρχε turning back και ετσι τον σκοτωσα δυστυχως . Anyway...

Comment

• Πιστεύω πως δε θα επηρεάσει το quest με το Logan αλλά θα έχεις λιγότερα διαθέσιμα spells (αλλά όχι λιγότερα είδη). Δεν το έχω κάνει για να είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω αν ο Logan νοιάζεται ιδιαίτερα για τον Griggs. Σε εμένα υπήρχε και ένα bug όπου ξαναεμφανίστηκε στο δωμάτιο που τον ελευθέρωσα αλλά μόνο να τον σκοτώσω μπορούσα όχι να του μιλήσω.

Το παραπάνω είναι ένα ακόμα παράδειγμα πως το κάπνισμα κάνει κακό και στην ψυχική υγεία.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το παραπάνω είναι ένα ακόμα παράδειγμα πως το κάπνισμα κάνει κακό και στην ψυχική υγεία.
        Χαχαχαχαχαχαχαχα, πραγματικα ομως .

Ενταξει για να πω την αληθεια, δεν ξενερωνω τοσο πολυ για τα spells αλλα για το οτι επαιζα μεχρι στιγμης οσο πιο προσεκτικα μπορουσα για να δω οσα περισσοτερα πραγματα γινεται (για το completion της υποθεσης), ε οπως και να το κανεις ειναι πραγματικα κριμα να κατσει η στραβη με τοσο γελοιο τροπο...

Comment

• Καλά δε χάνεις και τίποτα φοβερό από completion. Μόνο τα λόγια τρελαμένου fanboy του Griggs αναφορικά με τον Logan και την κενοποίησή του. Ο Logan σχεδόν αγνοεί την ύπαρξή του Griggs.
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Με παρόμοιο τρόπο έχασα την καλύτερη μου πανοπλία στο Demon's Souls.Άφηνα πράγματα κάτω για να κάνω trade κλπ,αφήνω το χειριστήριο στον καναπέ να πάω τουαλέτα,πατιέται το R2,κάνει κωλοτούμπα,πέφτει σε γκρεμό,πάει η πανοπλία.Σόρρυ,άκυρη παρένθεση,αλλά ήθελα να το πω.
            Carpe diem

Comment

• Παιδιά σόρρυ αλλά αν κάνετε τέτοια λάθη μάλλον δεν έχετε μάθει καλά το παιχνίδι.
              Ποιά πανοπλία btw;
              Originally posted by 丹野

Comment

• Δε θυμάμαι καθόλου.Αλλά ήμουν αρχή ακόμα ρε συ.Ή Fluted Armor set ή Wizard armor set.
                Όχι ότι δεν είχα καλύτερες,απλά όποτε έκανα roll με τις άλλες έκανε 150 ώρες να κουνηθεί ο χαρακτήρας μου.Τελικά πήρα το Old King set και γούσταρα,μέχρι που έχασα τα saves.
                Carpe diem

Comment

• Τελικα οντως ο Logan δεν νοιαζεται για τον θανατο του Griggs, τον εσωσα στο Sen Fortress και παρουσιαστηκε στο Firelink κανονικα. Μου εφυγε ενα βαρος .

Soul Level 63, καθαρισα με Blight Town, Sen Fortress, Undead Asylum (επιτελους βγηκε ο Stray Demon) και πλεον βρισκομαι στο Anor Londo. Αφησα το Drake Sword και πλεον ειμαι με Lighting Spear +3 το οποιο με βολευει παρα πολυ μεχρι στιγμης. Απο πανοπλιες φοραω το Crimson Set που μου ταιριαζει απιστευτα κυριως λογω ταχυτητας αλλα και resistances που εχει. Τελος απο ασπιδες εχω καταληξει στην Eagle Shield μεχρι στιγμης (στο Anor Londo αρχισα να την χρησιμοποιω) ενω εχω στο +9 το pyromancy.

Απο covenants ειμαι ακομα σε αυτη του Petrus αλλα εχω αρχισει να μην την παλευω και μαλλον θα φυγω για να δοκιμασω και καποιες αλλες που εχω βρει (μολις τελειωσω Anor Londo -βασικα το boss μου μενει- δεν θα προχωρησω αλλο και θα ξεκινησω το ψαξιμο). Εχω μπει να βοηθησω αλλους παικτες σε bosses κλπ αλλα γενικα δε εχω ψαχτει καθολου με PvP-PvE, οποτε λεω να παω προς τα εκει σιγα σιγα.

Btw οι περιοχες του παιχνιδιου ειναι πραγματικα υπεροχες, ειδικα στο Anor Londo υπαρχει τρομερο imersion, σε ρουφαει κυριολεκτικα. Επιπλεον Sen Fortress, τα δαση στο Dark Root... το παιχνιδι εχει φανταστικο lore και χτιζει μυθολογια...

Comment

• Βγηκε μετα απο απειρες προσπαθειες το διδυμο στο Anor Londo, ανετα η πιο δυσκολη μαχη μεχρι στιγμης και η πρωτη φορα που πηγα να σπασω το χειριστηριο. Αφησα το Lighting Spear και τελικα εφτιαξα (κυριως λογω αυτης της μαχης) το Fury Sword +5 το οποιο βοηθησε παρα πολυ. Ειχα διαβασει οτι η δευτερη μορφη (σκοτωσα τον χοντρο πρωτα) ειναι η πιο δυσκολη αλλα για μενα εν τελει αυτο ηταν το ευκολο μερος. Αν κατσεις πισω απο τις κολωνες (ακομα και αν αυτες εχουν σπασει), καμια επιθεση δεν σε ακουμπαει οποτε το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να καθεσαι αντιδιαμετρικα απο το boss (εχοντας κεντρο μια κολωνα) και να τον παιζεις με μαγεια-τοξο απο μακρια (τον εφτασα στο 50% ετσι και μετα close range). Το πρωτο μερος απο την αλλη μου εσπασε τα νευρα κυριολεκτικα... Overall βεβαια μενει απο τις πιο αξιομνημονευτες στιγμες μεχρι τωρα (αντιφατικο ε ? )

Μια ερωτηση, εχει παρει κανεις σας το Dark Wood Grain Ring? Imo απο αυτα που εχω διαβασει ειναι το καλυτερο δαχτυλιδι του παιχνιδιου (κυριως επειδη θελω ταχυτητα) αλλα φοβαμαι να ξεκινησω τη διαδικασια για να το παρω γιατι μου φαινεται οτι εχει πολυ ρισκο και δεν ξερεις αν θα σου βγει. Οσοι το πηρατε, που πολεμησατε τον ninja που φυλαει τον Shiva (darkroot ή blighttown) και σε τι level? Ειναι ευκολη μαχη? Ειμαι 68 slv btw.

Edit: Οταν ανοιξα τις πορτες στο Princess Chamber και φανερωθηκε η Gwynevere τα ειδα ολα , ποσο επικα το εχουν στησει...

Comment

• Πες μου ότι όση ώρα κατέβαινες τα πανέμορφα φωτεινά μονοπάτια της Blightown μέχρι που περπάτησες στα καταγάλανα νερά της δεν ένιωσες ένα ρίγος να σε διαπερνάει;
                      Αυτή η Gwynevere (όχι η κοπελιά του κλέφτηκε με τον Lancelot) ναι όντως είναι επιβλητική. Έχει κάτι το μεγαλοπρεπές πάνω της. Μίλα και συ ρε Straier μην τα λέω όλα μόνος μου.

Α Nooto κάνε ένα πείραμα και ρίξε ένα καλοζυγισμένο βέλος ανάμεσα στα μάτια της κολοσσιαίας πριγκίπισσας. Το σκηνικό που θα ακολουθήσει θα το νιώσεις βαθιά μέσα σου.

Προσωπικό achievement: Leave no soul intact for 6 playthroughs.:troll:
                      Είναι μετά να αναρωτιέσαι γιατί να σε invadάρουν μέχρι και οι πέτρες.

Nooto o ninja και ο gay φίλος του ο Shiba είναι noobάδες. 2 hits με την βαριοπούλα και τελείωσες.

Comment

• Edit: Οταν ανοιξα τις πορτες στο Princess Chamber και φανερωθηκε η Gwynevere τα ειδα ολα , ποσο επικα το εχουν στησει...
                        Αυτή η Gwynevere (όχι η κοπελιά του κλέφτηκε με τον Lancelot) ναι όντως είναι επιβλητική. Έχει κάτι το μεγαλοπρεπές πάνω της. Μίλα και συ ρε Straier μην τα λέω όλα μόνος μου.
                        Εγώ έχω να πω μόνο ένα πράγμα:
                        Amazing chest ahead!

Μην ακους το τρολ τον Ρεν και πας να της επιτεθείς, τουλάχιστον όχι τώρα. Αν το κάνεις δεν έχει γυρισμό και χάνεις κάποια σημαντικά πράγματα...

Για το δαχτυλίδι μη σκας, εύκολα βγαίνει. Και να πεθάνεις μπορείς πάντα να τους ξαναπροσπαθήσεις. Θα πρότεινα όμως να αγοράσεις ό,τι θέλεις από τον Shiva πρώτα πριν τους σκοτώσεις. Και ναι είναι πολύ χρήσιμο δαχτυλίδι και κάνεις και γυμναστικές.

Πες μου ότι όση ώρα κατέβαινες τα πανέμορφα φωτεινά μονοπάτια της Blightown μέχρι που περπάτησες στα καταγάλανα νερά της δεν ένιωσες ένα ρίγος να σε διαπερνάει;
                        LOL. Χαλαρά η χειρότερη περιοχή του παιχνιδιού και αυτή με την οποία είμαι λιγότερο εξοικειωμένος. Για την Upper μιλάω. Ο βάλτος μου αρέσει αρκετά σαν περιοχή μπορώ να πω. Βέβαια με το Master Key δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να περάσει από κει.

Προσωπικό achievement: Leave no soul intact for 6 playthroughs.:troll:
                        Εδώ λες ψέμματα. Δεν παίζει να τους σκότωσες όλους. Όσο και να προσπάθησα ο ένας σιδεράς και η μία Φλογοκράτειρα δεν πεθαίνουν που να χτυπιέσαι. Όπως και ο αρχαίος δράκος και η γάτα.

Είναι μετά να αναρωτιέσαι γιατί να σε invadάρουν μέχρι και οι πέτρες.
                        Μπα μάλλον απλά επειδή είσαι πολύ υψηλό level.
                        Originally posted by 丹野

Comment

• LoL Ren

Thnx παιδια, το πηρα το dark wood grain ring, οπως ειπατε δεν ηταν δυσκολο το ολο event. Εσπασα και το Forest Covenant γιατι στα level που ειμαι εγω ειλικρινα δεν ειχε νοημα, ημουν μονιμα 1 Hit KO... Μια νικη καταφερα και αυτη χαρη σε εναν αλλο τυπα που μπηκε μαζι μου και ειχε τρελανει τους αντιπαλους στο backstab (εγω πηγαινα και τους αποτελειωνα). Εκει πηρα και 150.000 souls και ετσι καταλαβα οτι οι τυπαδες παιζουν σε αλλο επιπεδο οποτε για χαρα.

Με το ring πανω μου και σε level 76 (ειπαμε 150.000 souls ειναι αυτες) αισθανομαι παντοδυναμος αλλα και απιστευτα γρηγορος αφου μπορω να βαλω οποια medium πανοπλια θελω χωρις κοστος πλεον... Βγηκε και το world of ariamis... Τωρα θα παω να ψαχτω και σε αλλα covenants και σιγα σιγα θα προχωρησω.

Comment

• Τελος και απο μενα μετα απο 89 περιπου ωρες και Soul Level 105.

To build μου τελικα κατεληξε να ειναι πιο κοντα σε μαγο. Τα μεγαλυτερα στατιστικα ηταν 31 στο endurance, 28 στο inteligence και 28 στο faith. Στο armor set ειχα κομματια απο τον elite και dark knight σε full upgrade ενω στον εξοπλισμο ειχα dark knight shield και Moonlight Great Sword +5 (τι κορυφαιο οπλο).

Εκανα οσα περισσοτερα πραγματα μπορουσα μαζευοντας ολα τα pyromancies και τα περισσοτερα spells και miracles (wrath of gods ftw), ενω εχασα και αρκετα καθως το side υλικο ειναι τεραστιο και πολλα πραγματα δεν ηξερα καν πως γινονται trigger.

Σχετικα με το ιδιο το παιχνιδι θα πω οτι μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το Demons Souls και γενικοτερα ολες οι αλλαγες-νεες επιλογες που εκαναν, οδηγησαν το συνολο σε αλλο επιπεδο. Ενιαιος κοσμος με φανταστικο lore (πραγματικα εφτιαξαν ενα πολυ ωραιο συμπαν), φανταστικο presentation με πολυαριθμα bosses, μεγαλη προκληση (αν και μου φανηκε λιγοτερο punishing απο το demons μιας και υπαρχουν μηχανισμοι που διορθωνουν τα πιθανα λαθη που κανεις -oswald-), καλυτερα δομημενο online play μεσω των covenants κλπ κλπ. Τελος απο πλευρας gameplay ειναι απο τους πιο pure τιτλους που καποιος μπορει να παιξει και πραγματικα να ευχαριστηθει...

Αυτα απο μενα, περιμενω να το πιασει και νεος κοσμος τωρα που ερχεται στο pc για να δουμε και φρεσκες εντυπωσεις!

Εdit: Παρακατω μια photo απο τον τελικο χαρακτηρα

Comment

• ΤP

Συνεχιζω το παιχνιδι με χαλαρους ρυθμους σε NG+ και εχω φτασει στην BlightTown με SL 114. Ασχολουμαι πλεον πολυ με PvP που ειδικα στην περιπτωση της Alvina λειτουργει πολυ καλυτερα σε αυτα τα levels και επιτελους οι περισσοτερες μαχες ειναι επι ισοις οροις. Εχω σκοπο να ανοιξω την DarkWraith Covenant που την εχασα στο προηγουμενο playthrough για να δω τι παιζει και εκει.

Anyway, sorry για τα πολλα posts, παρτε και ενα πολυ ωραιο video με τα περισσοτερα armor sets του παιχνιδιου.

Comment

• Πωπω τι παίδαρος. Και σφάκτης και γδάρτης... Nooto κάνε με invade...

Comment

Working...
                                X