Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πάντως, ακούω από αρκετούς παίκτες ότι το έχουν παρακάνει με τους invaders. Θέλει ο άλλος να παίξει ήρεμα και τσαφ του πετάγεται η κωλομπιρδούσκα να του πάρει το σκάλπ.

    Comment


    • Ας παίζουν offline τότε.Εγώ το Demon's δεν το έχω βάλει ούτε μια φορά online,παρόλο που μου έχουν πει κάποια άτομα γιατί πολύ απλά δεν θέλω να μου χαλάσουν τα tendencies κλπ.
      Carpe diem

      Comment


      • να σας ξενερωσω ολους και να σας πω με την καλυτερη πανοπλια του παιχνιδιου (smough's armor) εισαι σαν να εχεις σωμα αχλαδι φαινεσαι σε χοντρομπαλας εκτος και αν πας στο +5 μια αλλη που γινεται καλυτερη αλλα και παλι η αλλη για να παρεις τα shards που θελει απαιτει λιγο farming (giant's armor)


        ειμαι κοντα στο 1000ρακι οσονουπω

        Comment


        • dp

          1)οταν κανεις invade παντα μπαινεις σε κοσμο καποιου με μεγαλυτερο soul lvl απο σενα

          2)γενικα summon για co-op και invade βλεπεις signs παιχτων που ειναι +-10 απο το soul lvl συμπεριλαμβανομενων και των signs που διαβαζεις συμβουλες απο αλλους

          Comment


          • Τα invades μπορούν εύκολα να τα αποφύγεις είτε παίζοντας offline όπως λέει ο Altair(btw και εγώ για αυτό τον λόγο έπαιζα offline στο Demons) είτε μπαίνοντας στην Way Of The White Covenant που μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες.

            Straier δεν υπάρχει περιορισμός τουλάχιστον για αυτή την Covenant.Εχθές έπαιξα 10-12 φορές και σχεδόν όλοι με είχαν 1 hit KO με ασπίδα σηκωμένη τις περισσότερες φορές.Μάλιστα ένας με ρώτησε τι lvl ήμουν του απάντησα και μου είπε ότι αυτός ήταν 455!!!Όσο άχρηστος και να είμαι ξέρω να ξεχωρίζω πότε ένας παίχτης είναι πολύ ανώτερος από εμένα,όταν βλέπω κάτι φίνες πανοπλίες,κάτι σπάθες 10μέτρα ε του πούστη

            Vaynard νομίζω είναι +- 10% από το level που είσαι για co op play


            Comment


            • Originally posted by Laharl View Post
              Vaynard νομίζω είναι +- 10% από το level που είσαι για co op play
              μπα αποκλειεται , γιατι τοτε ενας που ειναι πχ 20 lvl μπορει να βρει μονο απο 18 εως 22? θα ητανε πολυ μικρη η αποκλιση σε καιρια lvls κατω του lvl 100 που ειναι το ζουμι

              όταν βλέπω κάτι φίνες πανοπλίες,κάτι σπάθες 10μέτρα ε του πούστη
              μπα πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση ποσο φινα σου μοιαζει μια πανοπλια με το ποσο καλη ειναι σε defense σε αυτο το παιχνιδι για τα οπλα ευτυχως δεν ισχυει

              υπαρχουνε κατι φοβερα designs σε πανοπλιες οι οποιες εχουνε απογοητευτικα στατιστικα

              Comment


              • Συχνά πυκνά όταν σκοτώνεις κάποιον αρχηγό το παιχνίδι σε ανταμοίβει με κάποια souls που γίνονται και unique weapons. Έκανα μια χαζομάρα και κατανάλωσα ένα από αυτά. Τι διαδικασία χρειάζεται για να φτιάξεις το όπλο? Πηγαίνω σε weaponsmith NPC και δεν κάνει τίποτα. Level 82 με stone armor set, Eagle shield & Zweihanter greatsword + 10 upgrades κοτζαμ ιππότη τον έχω. Τσάμπα έδωσα 154000 ψυχές για absolution. Ουστ από δω παλιoCarim κερδοσκόπε.

                Comment


                • Κι όμως Vaynard έτσι είναι τα πράγματα

                  Από το Dark Souls Wiki

                  From Namco Bandai:
                  Due to several contacts we've received from users confused as to how the summoning feature works in game, we have provided this list to help.

                  Conditions for summoning (White Sign Soapstone):

                  The host (person who's game world will be used) must be human. The client (person joining the game) can either be human or undead.

                  The client’s level must fall within 10% (above or below) of the host’s level. Generally, this example formula should give you a good idea on whether you will be able to join: (LC x 1.1) ≥ LH ≥ (LC x 0.9), where is LC the level of the client and LH is the level of the host. For example, if the level of the host is 20, then they will only be able to summon players who are levels 18 to 22.
                  Καλά μπορεί η πανοπλίες να δείχνουν φίνες και να μην είναι καλές αλλά έκανα backstab έναν τυπά και του έφαγα 34 ολόκληρα HP


                  Comment


                  • Τώρα εξηγούνται πολλά τότε. Εγώ νόμιζα πως απλά έτυχε να είναι πιο έμπειροι οι άλλοι παίκτες και είχαν μαζέψει τόσο πράγμα.
                    Ren αν δεν κάνω λάθος αν είσαι σε Hollow μορφή δε μπορούν να εισβάλουν στον κόσμο σου. Εξάλλου μπορείς να κάνεις αποσύνδεση μόλις δεις κάποιον να μπαίνει και δεν έχεις όρεξη για μάχη.
                    Laharl τι λέβελ είσαι τώρα; Σε τι κονσόλα το παίζεις; Έχεις όρεξη για κάνα μούλτι (αν καταφέρουμε να βρεθούμε); Εγώ είμαι 31 και PS3.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                    Comment


                    • Ναι για αυτό και εγώ έφυγα,θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα γιατί PvP rulez!

                      Straier λένε είναι πολύ δύσκολο να κάνεις multi με φίλους αλλά δεν χάνουμε τίποτα να προσπαθήσουμε!Είσαι στην Way Of The White?Έτσι μπορούμε πιο ευκολα να βρεθούμε.

                      PS3 και 33 lvl οπότε είμαστε κομπλέ!

                      Add me as a friend!


                      Comment


                      • Originally posted by Ren_of_Heavens
                        Συχνά πυκνά όταν σκοτώνεις κάποιον αρχηγό το παιχνίδι σε ανταμοίβει με κάποια souls που γίνονται και unique weapons. Έκανα μια χαζομάρα και κατανάλωσα ένα από αυτά. Τι διαδικασία χρειάζεται για να φτιάξεις το όπλο? Πηγαίνω σε weaponsmith NPC και δεν κάνει τίποτα. Level 82 με stone armor set, Eagle shield & Zweihanter greatsword + 10 upgrades κοτζαμ ιππότη τον έχω. Τσάμπα έδωσα 154000 ψυχές για absolution. Ουστ από δω παλιoCarim κερδοσκόπε.
                        ειναι ενας blacksmith anor londo που τα φτιαχνει αλλα θελει και +10 οπλα να του δωσεις, οι περισσοτερες ψυχες των bosses χρειαζoνται σε 2 οπλα αλλα συγκεκριμενα μια ψυχη (του λυκου) χρειαζεται σε τρια που συνεπαγεται οτι αν θες ολα τα οπλα πρεπει να κανεις τρια playthroughts ελπιζω να μην καταναλωσες αυτην

                        για να δωσεις διαφορετικα preffix σε normal οπλα απο +5 βρισκεις διαφορα embers και τα δινεις σε διαφορετικο blacksmith

                        αρα ειναι οντως 10% η διαφορα, χαλια μαυρα

                        Comment


                        • Originally posted by Vaynard View Post
                          ειναι ενας blacksmith anor londo που τα φτιαχνει αλλα θελει και +10 οπλα να του δωσεις, οι περισσοτερες ψυχες των bosses χρειαζoνται σε 2 οπλα αλλα συγκεκριμενα μια ψυχη (του λυκου) χρειαζεται σε τρια που συνεπαγεται οτι αν θες ολα τα οπλα πρεπει να κανεις τρια playthroughts ελπιζω να μην καταναλωσες αυτην

                          ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:kill:

                          Comment


                          • τι του λυκου εφαγες? ouch 1000 αρι τοτε σε 4 playthroughts:kill:

                            Comment


                            • Ε εντάξει,κάθε playthrough δεν είναι και πιο εύκολο;Ή μέσω Online αν βοηθήσει άλλους να τον σφάξουνε;Ή μέσω duping.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • ποιο δυσκολο ειναι οχι ποιο ευκολο (αυτο ελειπε)

                                Comment

                                Working...
                                X