Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by wesker View Post
    molis me exoun katarasti ante tora na vro healer na me therapefsi ke o monos pou iparxi ine sto new londo ruins pou ine gemato apo ghosts
    Τα gargoyle τα σκότωσες; Αν ναι, εκεί πήγαινε πάλι, έχει merchant που πουλά purging stones για curse.
    sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
      Τα gargoyle τα σκότωσες; Αν ναι, εκεί πήγαινε πάλι, έχει merchant που πουλά purging stones για curse.
      ne ta skotosa

Comment

• gravelord's weapon=imbah αν και ειναι λιιιιγο slow

Comment

• edo ke 3 ores exo mazepsi 70 humanity den fevgo apo edo

Comment

• Παδιά θα κάνω μία ερώτηση που μάλλον θα φανεί ανούσια. Τα δεκάδες όπλα που κρατάω μπορώ να τα πουλήσω? Έχω 8 short sword, long, bastard μπλα μπλα και δεν μπορώ να καταλάω που τα χώνει ο φουκαράς ο knight.
            Ο τίτλος έχει μερικά πολύ καλά animations σε κάθε επίπεδο αλλά βρε παίδες το να κρατάω ένα οπλόστάσιο στην τσέπη μου φαίνεται λίγο ψέμα. Θα προτιμούσα ένα Halo like weapon handling.

Comment

• αγορασε απο τον zeus wannabe weaponsmith ενα bottomless box (aka stash) και μπορεις να τα βαζεις εκει στα bonefires

στο demon's souls δεν μπορουσες να πουλησεις τιποτα απο οτι θυμαμαι, εδω δεν εχω βρει καποιο τροπο αλλα απο οτι λενε εδω κατι βρισκεις

For Dark Souls on the Xbox 360, a GameFAQs message board topic titled "you can sell useless loot in this game!!!".

παντως ειναι ποιο δυσκολο απο το demon's souls και το γουσταρω απιστευτα!!

οι επιλογες που πηρανε για ενιαιο κοσμο ,οπως και το συστημα με τα bonefires ειναι πολυ καλες, το lvl desing για σεμιναριο και ο τροπος που δενουνε καποιες περιοχες με shortcuts ειναι εντυπωσιακος

edit: η χειροτερη μου στιγμη ητανε νομιζω προχθες που ημουνα στην περιοχη πριν την υδρα που βγαινουνε κατι βατραχια μαυρα και σε κανουνε curse, την πατησα και μετα επρεπε να παω ολο το δρομο μεσα απο τα sewers (με μιση health bara λογω curse) πισω στον merchant για να παρω purify

Comment

• Όταν χτυπήσεις και τη δεύτερη καμπάνα, πίσω στο Firelink Shrine θα έχεις τη δυνατότητα να ανταλλάσεις τον περισσευούμενο εξοπλισμό με souls.
                sigpic

Comment

• Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό που μου συνέβη. Σκότωσα τον Capra Demon στο Undead Basement και όταν επέστρεψα ο δράκος που ξερνάει φωτιά στην γέφυρα προς το Undead Pariah εξαφανίστηκε και πήρα 10.000 ψυχές. Αχαχαχαχαχαχα επικό. Τόσες ώρες τον πάλευα με το greatsword και δεν μπορούσα να τον εξοντώσω και σε μια στιγμή ψόφησε. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο glitch διαφορετικά δεν ξέρω τι εξήγηση να δώσω.

Comment

• Είναι αρκετά γνωστό glitch. Κάποιες φορές πέφτει και σκοτώνεται μόνος του.
                    Edit: Νίκησα τον Stray Demon στο Undead Asylum όντας lvl23. Πέθανα αρκετές φορές αλλά τελικά τα κατάφερα αν και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω. 5 slots μαγικά φύγαν όλα πάνω του σχεδόν. Πήρα και 4-5 επιπεδάκια με τις 20000 ψυχές που μου έδωσε και τώρα είμαι 28.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• τελειωσα το covenant με τα αυγα, επιτελους το εβγαλα αυτο το πραγμα (αυγο) απο το κεφαλι μου!!

Comment

• molis to teliosa!!!!!!epitelous den to xanapezo me tipota ektos an vgi cheat na min petheno

Comment

• Τάσο πόσες ώρες σου πήρε;Έκανες τα πάντα;
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                            Τάσο πόσες ώρες σου πήρε;Έκανες τα πάντα;
                            mou pire 30 ores peripou skotosa ola ta bosses piga se oles tes perioxes ke vrika ola ta covenant ektos ena.den asxolithika me ta rare weapons ke ekana to 1 apo ta 2 endings

Comment

• Σήμερα παρέλαβα την συλλεκτική έκδοση.

Απογοητεύτηκα λίγο για να πω την αλήθεια.Δεν περίμενα να είναι τόσο πρόχειρη και λιτή.

Το βιβλιαράκι στην ουσία είναι ανύπαρκτο.Μόλις 10 σελίδες στις οποιίες δεν εξηγείται ουσιαστικά τίποτα.Μεγάλο φαουλ,πρόκειται για παιχνίδι που χρειάζεται 40 σελίδες και βάλε.

Επίσης κίτρινη κάρτα για την συσκευασία η οποία είναι υπερβολικά μαλακιά και χτυπιέται με το παραμικρό.

Άλλο που δεν μου άρεσε είναι το ότι για να κατεβάσεις τα soundtrack και hint book πρέπει να γραφτείς στην σελίδα τους δίνοντας τα προσωπικά σου στοιχεία.Μεγάλο φεηλ και εδώ όταν έσκασες ένα κάρο λεφτά για να πάρεις την συλλεκτική.

Σε γενικές γραμμές η συλλεκτική δεν είναι άσχημη αλλά ωχριά μπροστά στην αντίστοιχη του demons souls.

Τέλος πάντων,το ξεκινάω και εγώ τώρα.Έγιναν τα updates,τώρα φτιάχνω χαρακτήρα.

Εντιτ:Μόλις κατάλαβα οτι το hint book που κατεβάζεις είναι στην ουσία μια διαφήμιση του οδηγού που πωλείται κανονικά.

Δηλαδή για να καταλάβω,πληρώνεις την συλλεκτική και σου δίνει τον κωδικό για να κατεβάσεις ένα demo του οδηγού που πωλείται κανονικά;

Τον οποίο για να κατεβάσω πρέπει να γίνω μέλος στην σελίδα τους δίνοντας μάλιστα και τα προσωπικά μου στοιχεία;

Όλα αυτά μάλιστα όταν το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει καν ένα αξιοπρεπές βιβλιαράκι ενώ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ;

Προσωπικά νιώθω ότι δεν με σέβονται ωσ καταναλωτή.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• μολις ολοκληρωσα το πρωτο playthrought slvl75 βρισκοντας ολα τα covenants , και μαλλον θα φυγει στα καπακια ενα speedrun new game+ να παρω οτι weapons/pyro/miracles/spells δεν πηρα ακομα

η ποιο δυσκολη περιοχη ητανε tomb of giants μακραν, και απο τα bosses lol πολλα...

Comment

Working...
                                X