Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καταπληκτικά, πάλι τελευταίος και καταϊδρωμένος θα το τελειώσω:cunao:

Πάντως δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε ο Deus. Ψιλοτραγική η Limited και φυσικά δεν μπήκα στη διαδικασία να στείλω βιογραφικό για το demo του guide ή ότι διάολο έδινε στο site. ΝamcoBandai publishing, shit high and stare.
    sigpic

Comment

• νομιζω οτι το αρχισα τελευταιος + σημειωστε επισης οτι ενδιαμεσα ασχοληθηκα μια μερα με το heroes 6

ποιο εκνευριστικοι εχθροι ειναι οι skeletoi που γυρνανε μπαλες, ακουσα οτι στο new game+ ειναι περιπου instant kill αμα σε πετυχουνε

με δυο λογια παντως... amazing experience το βρηκα παντου βελτιωμενο σε ολους τους τομεις (ακομα και στo online αλλα μονο οταν αυτο δουλευει), ενα παιχνιδι που το παιζεις ξανα και ξανα....και ξανα

Comment

• Deues Dope εγώ θα το τελειώσω τελευταίος,που δεν το έχω ξεκινήσει καν.
        Carpe diem

Comment

• Δεν έχετε άδικο για την Limited αλλά κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου ας έχουμε υπόψιν πως ήταν στην ίδια τιμή με την απλή για όσους κάναν preorder.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Εσείς προχωράτε πολύ γρήγορα. Είμαι level 36 και μόλις χτύπησα την πρώτη καμπάνα και έφαγα τον Gaping Dragon(μετά αυτό) χωρίς να με αγγίξει. Τελικά, αρχίζει να με δικαιώνει η επιλογή μου να τουμπανιάσω το Zweihanter greatsword μου με upgrades καθώς όλοι σχεδόν οι αντίπαλοι μέχρι στιγμής εκτός των bosses πέφτουν με 1-2 hits. Έχω υψηλό equip load διότι κουβαλάω γερή πανοπλία, ασπίδα και σπάθα όσο ο Βράνκοβιτς με αποτέλεσμα να κουνιέμαι αργά αλλά αν φάει μία ο εχθρός ψόφησε. Καταλάθος σκότωσα με ένα χτύπημα τον Pyromancer NPC που ήταν παγιδευμένος μέσα σε κάτι βαρέλια στο subchapter Depths. Την έκανα την μαλακία ήθελα δεν ήθελα.
            Γενικά το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο αν προσέξεις πολύ και σπάνια πεθαίνω αλλά όταν έφαγα διπλό curse κι έμεινα με το 1/5 της υγείας μου έχασα 19 φορές μέχρι να βρω τον μπάρμπα μάγο Orko.

Comment

• Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα

Είμαι σχεδόν αποφασισμένος να παίξω ΚΑΘΑΡΟ Warrior class ανεβάζοντας μόνον Dexterity-Strength-Vitality-Endurance και που και που Resistance.Σκέφτηκα και για Thief αρχικά αλλά υπερίσχυσαν τα μεγάλα @@ του Warrior . Ίσως βέβαια αλλάξω γνώμη αργότερα

15 soul level είμαι και βρίσκομαι στην γέφυρα με τον δράκο.Έχω 4000 souls και λέω να πάρω βέλη να τον ξεκάνω να ησυχάσω

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι,ισάξιο του Demon Souls και μπορώ να πω πως η μη ύπαρξη κεντρικού hub μου άρεσε.Ίσως λιγάκι σε ατμόσφαιρα να χάνει αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι αρκετά μπερδεμένος αλλά πιστεύω πως σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το πράγμα. Κυρίως με ενοχλεί που κάποια μονοπάτια στο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αφού είναι αρκετά μικρά.

Comment

• αγνοειστε το ''bitches'' attitude του τυπα, αλλα δειτε το παρακατω video οσοι θελετε να φαρμαρετε souls, το σημειο ειναι προσβασιμο για ολους σχετικα γρηγορα

χθες και σημερα ειμαι στο new game+ ψηλοspeedrun το συνδυαζω με pvp εισβαλλοντας σε αλλους κοσμους και πεφτει ξυλο, μολις πηρα και darkwraith armor+sword, ποιο cool πανοπλια ever εφτασα και lvl 105 αλλα δεν νοιωθουνε και πολυ στο new game + βαρανε σαν τρακτερ τα mobs

μη ρωτηστε τι class παιζω πλεον κανω τα παντα ολα αλλα pyromancing ftw!!

Comment

• Άπλα θα πω ότι α) η limited με την απλή είναι στην ίδια τιμή στα public και β) εγώ θα το παίξω τελευταίος του χρόνου... λολ.
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• τρελο farming/duping gogo glitches

Comment

• Το κλασικό duping μέσω ανταλλαγής δεν συνεχίζει να ισχύει όπως στο Demon's Soul's;
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• δεν το εχω δοκιμασει αυτο που λες αν πιανει και εδω, παντως αυτο που εβαλα παραπανω ητανε τρελη buggia και το patcharane τελικα σημερα , προλαβα και εβγαλα μερικα μυρρια souls που μαλλον πανε ακλαφτα γιατι δεν εχει και πολυ νοημα στο lvl που ειμαι καλα οχι πως εχει μεγαλη σημασια το soul lvl απο το lvl 70-80+ και πανω αλλα ενταξει ητανε to much

Comment

• Από ότι φαίνεται θα καθυστερήσω αρκετά ώσπου να το τελειώσω αφού προσπαθώ να μαζέψω κάθε φωτεινή μαλακία που υπάρχει στα πτώματα. Πέρα από αυτό υπάρχει ένα καλό σημείο για farming που δεν βασίζεται σε glitches και bugs. Η περιοχή που ανοίγει με ένα crest στο Darkwood Garden έχει 7 αντιπάλους σε ανθρώπινη και phantom μορφή. Συνολικά αν σκοτωθούν δίνουν 18.000 souls αλλά οι 3 από αυτούς είναι αρκετά επικίνδυνοι. Αξίζει το κόπο αν θέλει κάποιος να ανεβάσει λίγο τα στατιστικά του. Είμαι στο 70 level και έχει πολύ ζουμί ακόμα το game. Βρήκα και την Stone Armor Set και είναι όλα τα λεφτά από πρακτικής και αισθητικής πλευράς. Zweihanter Great sword +10 με upgrades και κάνω damage περίπου 400 με ένα χτύπημα κρατώντας ασπίδα.
                          Ας τολμήσει να μου επιτεθεί κανάς παίκτης όταν θα βάλω online και θα γίνει ρόμπα.

Comment

• Ουαου προχώρησες πολύ γρήγορα. Διπλάσιο λέβελ σε τόσο λίγο χρόνο. Το farming spot το έβαλε πιο πάνω ο Vaynard. Το χρησιμοποίησα κι εγώ για να πάρω μαγικά.
                            Originally posted by 丹野

Comment

• Δεν έχω φτάσει εκεί που δείχνει το βιντεάκι που έβαλε ο Vaynard. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα το χρησιμοποιήσω. Θέλω να το προχωράω με τον σωστό τρόπο. Η Bonefire που βρίσκεται εκεί κοντά στο farming spot πο ανέφερα βοηθάει πολύ διότι έχω πεθάνει κάμποσες φορές.

Άσχετο αλλά το Skyward το πήρε το δεκάρι από το EDGE. Best Zelda ever λένε ορισμένοι. Για να δούμε που θα κάτσει να το παίξουμε.

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                                Αυτό έλεγα. Το άλλο μάλλον διορθώθηκε με τον Patches.
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X