Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

24 hour playthrough - live ign
    Carpe diem

Comment

Holy!

Δεν ήξερα ότι μπορείς να δεις live από youtube. Στυγερή μάχη γίνετε.

By the way, δεν έχω παίξει το Demon's Souls, δεν έχω PS3. Δεν πιστεύω να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία μου αν παίξω κατευθείαν αυτό στο XBOX 360 ε?

Comment

Θα είσαι μια χαρά. Το Dark Souls είναι πνευματικός συνεχιστής του Demon's Souls και απλά μοιράζονται το ίδιο στυλ gameplay. Το σενάριο είναι διαφορετικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος έχει ασχοληθεί με τον τίτλο του PS 3 γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω για το πως πρέπει να παίζεις το παιχνίδι.

Comment

Ενώ αν δεν ήταν διαφορετικό το σενάριο θα είχαν μεγάλο πρόβλημα.
          Νομίζω το δεύτερο που είπες είναι το μόνο σημαντικό δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει πολύ ιδιαίτερη λογική. Και πάλι όμως έχουν αλλάξει σημαντικά πολλοί μηχανισμοί οπότε χρειάζεται αρκετή τριβή. Παρεμπιπτόντως οι τύποι του IGN μου φαίνονται πολύ άχρηστοι.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

KΙ εγώ ξεκινάω master σε 17 μέρες..........

Comment

Aion μην ανησυχείς.Κι εμείς που το έχουμε παίξει τις ίδιες φορές θα πεθάνουμε όπως κι εσύ.
              Carpe diem

Comment

Παιδιά, δηλαδή το Dark Souls, πρόκειτε για ένα sequel του Demon's Souls στον ίδιο κόσμο που διαδραματίζόταν τα γεγονότα του παραπάνω? (Δεν το έχω παίξει το game δεν γνωρίζω τίποτα πάνω σε αυτό)

Το trailer που παρακολούθησα εγώ, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, χώρια το ότι δεν κατάλαβα τίποτα

http://www.youtube.com/watch?v=0hpug...layer_embedded

the n00b...
                sigpic

Comment

Πνευματική συνέχεια είναι.Άλλος κόσμος,άλλη ιστορία,ίδια φιλοσοφία,ίδιοι μηχανισμοί.
                  Carpe diem

Comment

Ακριβώς.Ακομα και αν η ιστορία συνδεόταν δεν θα είχες πρόβλημα,η πλήρης ιστορία του demons souls είναι έκτασης μιας παραγράφου 5 σειρών.

Πω ρε σε 10 μέρες βγαίνει πάντως και δεν το είχα πάρει χαμπάρι...Δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε πάλι...Έχω να κάθονται στο ράφι tactics ogre kai xenoblade...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

Thank you for the info!
                      Και όσο για το trailer? Περί τίνους πρόκειτε?
                      sigpic

Comment

Επειδή λέει prologue και υπέθεσα ότι είναι σαν εισαγωγή,δεν το είδα.Άλλωστε είναι 4 κομμάτια.Δες τα όλα και θα βγάλεις άκρη λογικά.
                        Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                          Επειδή λέει prologue και υπέθεσα ότι είναι σαν εισαγωγή,δεν το είδα.Άλλωστε είναι 4 κομμάτια.Δες τα όλα και θα βγάλεις άκρη λογικά.
                          Όλα τα κομμάτια είναι στο trailer αυτό
                          Για αυτό σε λέω δεν έβγαλα καμία άκρη!!
                          sigpic

Comment

Prologue Part IV λέει.Υπάρχουν άλλα 3.Τώρα αν κάποιος τα έκανε συρραφή όλα αμζί σε ένα και τα ονόμασε Part IV δεν ξέρω.Δεν τα έχω δει και ούτε πρόκειται.
                            Carpe diem

Comment

Παρτε ενα unboxing της limited εκδοσης και για τις 2 κονσολες
                              Project Dark (Working Title) is a brand new dark fantasy RPG designed to completely embrace the concepts of tension in dungeon exploration, fear in encountering enemies, the joy of new discoveries, and a high sense of achievement in progressing. The game is set in a dark fantasy world filled with decadent atmosphere, with a heavy emphasis on player freedom in discovering various tactics and strategies to use in weapon based combat.

Καθως και το πρωτο review απο το IGN

Εγω οπως ειπα εχω ψιλοξενερωσει με το θεμα του guide, στο πρωτο video αναφερονται καποια πραγματα btw. Οπως και να εχει περιμενουμε εντυπωσεις απο οσους πιασουν το παιχνιδι νωρις. Εγω θα το αφησω προς το παρον μιας και χρονος για τετοιο τιτλο δεν παιζει στην παρουσα φαση (προς τα χριστουγεννα το βλεπω anyway). Ποτε δεν ξερεις βεβαια

Comment

Εγώ όπου να'ναι τελειώνω το προηγούμενο,δεν πιάνω με τη μία αυτό.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X