Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφεροντα (πασης λογης) βιντεο στο internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• majorfox
    replied

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    4 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα of pure awesomeness!!!!
    Απλα must see το βιντεο που ποσταρε ο BB.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Oι Ινδοί γυρνούν και γαμώ τις ταινίες δράσης
    Alluda Majaka (1995)

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Final Fantasy με στίχους!

Leave a comment:

• N-TG
    replied
    Εγώ είχα δεί αυτό παλιότερα και τώρα θα το ποστάρω και εδώ να το δείτε και εσείς.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είναι σκέψου σαν να μου λές ότι κάποιος πλατφορμάς θα δυσκολευτεί λιγότερο να μάθει ένα racing από κάποιον που δεν έχει παίει vg στη ζωή του επειδή και τα 2...παίζονται με χειρηστήριο.Το μόνο που ξέρει παραπάνω είναι πως να κρατάει το χειρηστήριο.

Καμία μα καμία σχέση.

Επίσης άλλο πιάνο-κιθάρα και άλλο πιάνο-φλογέρα. Πράγματι είναι πιο δύσκολο απο το πιάνο στη φλογέρα παρά απο το πιάνο στη κιθάρα, το παράδειγμα που έδωσα εγώ. Γιατί και το πιάνο και η κιθάρα είναι τα δύο θεμελιώδη όργανα της μουσικής. Επίσης και στο πιάνο υπάρχουν συγχορδίες.
    Κάποιος έμπειρος μουσικός που μεταπηδάει στη κιθάρα θα σκαρφίζεται συγχορδίες χωρίς να χρειάζεται να τρέχει να μαθαίνει ποια τάστα θα πρέπει να πατήσει. Όπως είπα πριν, το μόνο εμπόδιο θα είναι η έλλειψη εξοικείωσης και η έλλειψη ευλυγισίας στα δάχτυλα πιστεύω. Όμως θα ξέρει αυτόματα πως όταν πατήσει εκεί θα έχει τον τάδε ήχο και αυτό θα είναι αρκετό.

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Συμφωνω με Raphael και Ryu επειδη το ξερω απο πρωτο χερι.Οταν πρωτοεπιασα την κιθαρα δεν καταλαβαινα Χριστο.Οταν πλεον εμαθα νοτες,κλιμακες κλπ και ειχα παρει αερα,αρχισα να ασχολουμαι με τα πληκτρα και ηταν πολυ ευκολο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Nai re alla pali einai xontro louki...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Το μόνο που θα γνωρίζει θα είναι η θεωρία μουσικής.
    Έστω και αυτό αρκεί πιστεύω. Αν εγώ που είμαι άσχετος με τη μουσική αποφασίσω μαζί με ένα επαγγελματία κιθαρίστα να μάθουμε και οι 2 πιάνο, σε καμμία περίπτωση δεν θα έχουμε την ίδια πορεία μάθησης. Όταν εγώ θα μαθαίνω ακόμα τα ντο ρε μι, αυτός θα παίζει κομμάτια.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Με τίποτα δε λέω πως είναι εύκολη υπόθεση να ξέρεις όλα αυτά τα όργανα, μα ένας μουσικός που έχει εμπειρία απο ένα όργανο θα αντιμετωπίσει λιγότερες δυσκολίες στην εκμάθηση ενός άλλου. Αν π.χ κάποιος παίζει πιάνο και δεν έχει πιάσει ποτέ του κιθάρα, το μόνο που τον εμποδίζει είναι η έλλειψη εξοικείωσης, αν την αποκτήσει και αυτή τότε θα είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Εξ'άλλου όλα τα όργανα παίζουν πάνω στην ίδια μουσική.
    Εμ...όχι. Το μόνο που θα γνωρίζει θα είναι η θεωρία μουσικής. Η κιθάρα είναι ένα όργανο που ασχολείται σχοδόν αποκλειστικά με ακόρντα...το πιάνο είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Υπάρχουν όργανα που παίζονται παραπλήσια όπως ακκορντεόν και αρμόνιο αλλά υπάρχει πραγματικό χάσμα μεταξύ πχ κιθάρας πιάνο και φλογέρας.

Είναι σκέψου σαν να μου λές ότι κάποιος πλατφορμάς θα δυσκολευτεί λιγότερο να μάθει ένα racing από κάποιον που δεν έχει παίει vg στη ζωή του επειδή και τα 2...παίζονται με χειρηστήριο.Το μόνο που ξέρει παραπάνω είναι πως να κρατάει το χειρηστήριο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Με τίποτα δε λέω πως είναι εύκολη υπόθεση να ξέρεις όλα αυτά τα όργανα, μα ένας μουσικός που έχει εμπειρία απο ένα όργανο θα αντιμετωπίσει λιγότερες δυσκολίες στην εκμάθηση ενός άλλου. Αν π.χ κάποιος παίζει πιάνο και δεν έχει πιάσει ποτέ του κιθάρα, το μόνο που τον εμποδίζει είναι η έλλειψη εξοικείωσης, αν την αποκτήσει και αυτή τότε θα είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Εξ'άλλου όλα τα όργανα παίζουν πάνω στην ίδια μουσική.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Χμ,θα διαφωνήσω.Είναι ανάλογα τη φύση των οργάνων...Και εγώ χτυπάει από πνευστά μέχρι έγχορδα και κρουστά.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πράγματι είναι εντυπωσιακό. Βέβαια, μόλις μάθεις καλά ένα μουσικό όργανο σου είναι και πιο εύκολο να μάθεις και άλλα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Καταπληκτικό!

Το καλύτερο βίντεο του είδους που έχω δεί μέχρι τώρα. Ο τύπος ξέρει 5 όργανα με πάρα πολλές διαφορές μεταξύ τους. Εντυπωσιακό πραγματικά.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

Working...
X