Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imrahil
    replied
    Κατ'αρχάς, tanno ηρέμησε, κατά δεύτερον, η αναβολή μου λήγει Δεκέμβριο του τρέχοντος, άρα καλόυμαι για Μάιο του 12. Το θέμα είναι πως μέχρι τότε θα τρέχω ακόμη με το μεταπτυχιακό κατά πάσα πιθανότητα, οπότε θέλω να ρωτήσω αν έχει πάρει κανείς από'δω τριμηναιά αναβολή για κοινωνικούς λόγους, ώστε να πάω για αυγουστιάτικη εσσο. Άκουσα πως δίνεται εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρει κανείς τη διαδικασία, ακόμη κι αν δεν έχει πάρει ο ίδιος; Π.χ. μπορώ να την κάνω τώρα ή πρέπει να περιμένω το χαρτί; Χρειάζονται κάποια ιδιαίτερα δικαιολογητικά πέρα από της σχολής; Το χαρτί, αν μπαίνεις Μάιο, πότε σου έρχεται; Αληθεύει πως αν δεν είσαι ΠΟΛΥ τριχωτός, σου φοράνε φόρεμα και σε περιφέρουν γύρω απ'το στρατόπεδο δεμένο σε Leopard II;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Στο θέμα του παλικαριού πάνω που έγραψε ολόκληρη πολεμική αυτοβιογραφία, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ορατότης στον Εβρό μέσα στο δάσος είναι όντως χαμηλή σε σχέση με τα όσα έγραψε, γιατί πήγα εκεί, όπου γινόταν το Electrofield Dance Festival πριν 4 χρόνια. Παρέλειψε όμως να πει ότι η λίμνη ΚΟΛΥΜΠΙΕΤΑΙ. Είχα κολυμπήσει μ' ένα παιδί εκεί μία φορά, γιατί τότε ήταν καλοκαίρι που πήγα κι έκανε φοβερή ζέστη. Μου είπε μάλιστα ότι πέθαναν λίγα άτομα από το ρεύμα του ποταμού που τους παρέσυρε στις ρίζες των δεντρών, ενώ ανέβαινε η σταθμή του νερού. Σίγουρα οι λαθρομεταναστές πέρασαν τα σύνορα μ' αυτόν τον τρόπο, όπου δεν υπάρχουν υποβρύχιες νάρκες εκεί...

Πρέπει να επεσημάνω, ότι το φέστιβαλ που πήγα, ήταν δίπλα από το στρατόπεδο μόλις 300 μέτρα μακριά.

Γενικά για τους βρωμότουρκους, μην δίνετε σημασία στους Χουντικούς. Απλά καταρρίψτε τους και ξαποστείλετε τους απ' εκεί που ήρθαν για να σταματήσουν τις παραβάσεις τους. Κάθε φορά που τα διαβάζω στις ειδήσεις και στο enet.gr, τρελαίνομαι από τον θύμο, τόσο που θέλω να πάω να γίνω φαντάρος και να τους πυροβολήσω χωρίς έλεος!

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Τα ευχαριστα μενουν τελικα,αλλα εγω δεν ξαναεμπαινα εκει μεσα.
    Δεν αντεχω τοση μαζεμενη βλακεια.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εννοείται!Μόνο τα ευχάριστα θυμάμαι πλέον.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw pantws perasa zwh kai kota sthn Ksanthi giafto to eipa.
    Mhn parekshgithw kiolas

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η μονη λογική εξηγηση ειναι απλα να θυμασαι μονο τις ευχάριστες στιγμες..;)

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Epic gif .
    Εννοειται πως ειναι και spot-on σαν απαντηση βεβαια.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    Εχω καποιες πολυ ευχαριστες αναμνησεις απο αυτους τους 12 μηνες ναι, σιγουρα θα το εκανα και επαγγελμα οπως ειπε ο g0 γιατι μου αρεσε ο τροπος ζωης,

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Εγω μολις ειδα εναν φριχτο εφιαλτη οτι ειμουνα ΑΣΔΥΣ και δεν με αφηνανε να φυγω, τους φωναζα " ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ " αλλα αυτοι τπτ, διοικητης του λοχου ητανε ο λιαγκας και του ελεγα τα παραπονα μου για τις υπηρεσιες ενω ελυνα και εδενα το οπλο μου ταυτοχρονα.

Εχω καποιες πολυ ευχαριστες αναμνησεις απο αυτους τους 12 μηνες ναι, σιγουρα θα το εκανα και επαγγελμα οπως ειπε ο g0 γιατι μου αρεσε ο τροπος ζωης, αλλα αμα πω οτι μου εχουν λειψει τα γερμανικα και οι λαντζες δεν νομιζω να με παρει κανενας στα σοβαρα.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Το μονο που μου εχει λειψει απο το στρατο ειναι τα παιδια και διαφορα σκηνικα, πλακες (μεσα και εξω απο το στρατοπεδο) και τα μερη που επισκεφθηκα (που δεν ηταν και λιγα). Ο ιδιος ο στρατος δεν μου εχει λειψει και γιατι να μου λειψει αλλωστε .

Οσο θημαμαι κατι 30 μερες εμπλοκη με δεκα ωρες σκοπια τη μερα, ή την μετασταθμευση ολοκληρης της ταξιαρχιας (με κουβαλημα απο το πρωι ως το βραδυ σε σημειο που να τσακωνομαστε για το ποιος θα πρωτοκανει σκοπια πυλη), Χτισιμο και διαμορφωση στρατοπεδου (λες και ειμασταν οικοδομοι) και ατελειωτες αγγαριες . Οχι δεν μου λειπει ο στρατος, η καλυτερη περιοδος ηταν οταν πηγα 3 μηνες σε νατοϊκη ασκηση .

Νταξει δν περασα ασχημα, εχω να λεω οτι πηρα συνολικα 4 μηνες αδεια (καμια βυσματικη παρακαλω ).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw to exw pei an eimoun opws eimouna to ekana kai gia doulia afto to pragma, den eixa kanena provlhma.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι ειδικά γερμανικό τρέχοντας.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Θα γούσταρα τρελά να βρεθώ ξανά σε μια ταγματική,σε μια φρουρά,σε μια αναφορά και να κάνω και κάνα γερμανικό.
    E αυτο ειναι σιγουρα joke post.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μόνο εμείς ήμασταν μαχίμια ε;
    Άσχετο,αλλά έχει αρχίσει να λείπει σε κανέναν σας ο στρατός;Μέσα στην παράνοιά του και την τρέλα του,είχε και πλάκα.Θα γούσταρα τρελά να βρεθώ ξανά σε μια ταγματική,σε μια φρουρά,σε μια αναφορά και να κάνω και κάνα γερμανικό.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Απο random email

Στην αρχαία Ελλάδα ουτε ένας απο τους παρακατω δεν θα μπορουσε να πολιτευτεί...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής / εφοδιαστής .

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΕΘΑ. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα.

Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού.

Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».
    Εχω λιωσει στο γελιο απλα γραφεας αρματων ο ενας μουτσος ο αλλος, αερο-φλωρι-α οι αλλοι, ρε μηπως επρεπε να ψηφισω πλευρη αντι για cheeprah ?

Leave a comment:

Working...
X