Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Χαχαχα...άμα δεν σπούδαζα για επάγγελμα με πολλά ανοίγματα στο δημόσιο, δε ξέρεις πόσο θα έψηνα τη μόνιμη λούφα...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    i have no equal οι αβολες καταστασεις μεσα στο παιχνιδι ειναι στην ελλαδα ζουμε αυτες οι αβολες καταστασεις μπορει να σου προκυψουνε για 1002 λογους ανεξαρτητα απο τα χαρτια που εχεις μη κανουμε τη τριχα τριχια

σε καθε παραδειγμα που μπορεις να μου πεις με περιπτωσεις που μπορει να επηρεασει το τρελοχαρτο την κοινωνικη ζωη ενος ατομου αρνητικα μπορω να σου βρω αλλες 10 που δεν θα την επηρεασει στο ελαχιστο, οπως ειπες ολα ειναι σχετικα δεν εχει νοημα η συζητηση αυτη

Αν και βεβαια μαγκια του του Vaynard αν το καταφερει
    καμια μαγκια δε χρειαζεται ουτε να εισαι superman ουτε τιποτα, ενα χαρτι απο γιατρο δημοσιου νοσοκομειου και δυο μερες ταλαιπωρεια απο τη ζωη σου για να τρεχεις στο φρουραρχειο και στο 414 ειναι το ολο θεμα, αν ητανε να χρειζονται καραγκιοζηλικια να δωσεις show με ζουρλομανδυα και τα λοιπα θα ημουνα ο τελευταιος ανθρωπος που θα το επιχειρουσε πιστεψτε με

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Egw tha phgaina strato mono kai mono gia na exw na lew istories sta paidia mou.
    Epishs mou aresei pou pleon mporw na symetexw stis istories pou lene oi theioi mou, o pateras mou kai oi papoudes mou.

Genika afou to teleiwseis exei thn fash tou to thema.
    Σωστος.Αν και βεβαια μαγκια του του Vaynard αν το καταφερει,κι εγω αν ειχα τα κοτσια μπορει να το δοκιμαζα αλλα τωρα που περασε κι αυτο,σκεφτομαι οτι ενταξει,καλα ηταν.Δεν εχω κανενα παραπονο απο την θητεια μου.Σε ωραιο κεντρο ημουν,σε γαματη μοναδα πηγα και πηρα και κατ'εξαιρεση μεταθεση χωρις βυσμα το τελευταιο τριμηνο σε απιστευτη μοναδα στην οποια γινεται βυσματομαχια για να μπεις.Ολα κομπλε.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν νομιζω 2/5 να μην πανε με τοσα ατομα στις ΕΣΣΟ Αυγουστου και Νοεμβριου. Ποσα παλικαρια εχει η Ελλαδα πια εχουμε και υπογεννητικοτητα.. Σε εμας παντως απο τα 1800 ατομα που μπηκαμε ελαχιστοι πηραν αναβολη.

Το οτι δεν σου κανουν τιποτα ειναι σχετικο οπως σου ειπα εχει και αλλες προεκτασεις. Πχ κουβεντα στη δουλεια για το στρατο σε τι σωμα εισουν και τετοια, τι θα πεις εσυ?? Εεε ξερετε δεν πηγα... Η να σε ρωτησουν τα παιδια σου μεθαυριο. Μπορει να βρεθεις σε πολλες "αβολες" καταστασεις γενικα. Θελω να σου πω τωρα το βλεπεις ετσι μελλοντικα ομως μπορει να το μετανιωσεις και δεν λεει για 9 κουτσουρεμενους μηνες..

Ελληνες εξωτερικου ειναι αλλη ιστορια, και εγω δεν παιζει να ερχομουν πισω μονο για το στρατο για κανενα λογο..

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το χαρτι απαλλαγης δεν γραφει πανω τους λογους λεπτομερως απο οσο ξερω

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έχω την εντύπωση ότι είναι ιατρικό απόρρητο. Δηλαδή αυτό που τους νοιάζει είναι αν έχεις εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σου στο στρατό ή έχεις νόμιμη απαλλαγή από αυτές. Πιθανόν εκεί που μπορεί να το ψάξουν παραπάνω είναι σε σώματα ασφαλείας, πυροσβεστική κτλ. Με κάθε επιφύλαξη τα λέω αυτά, δεν έχω διαβάσει κάποιο νόμο, αλλά αυτά έχω ακούσει.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    συμφωνα με τη νομοθεσια μπορεις να εξαγορασεις τη θητεια σου αν εισαι πανω απο 35, το θεμα ειναι οτι για να φτασεις να μην εχεις παει στρατο μεχρι τοτε, θα εισαι η γιος εφοπλιστη η ποδοσφαιριστης η τραγουδιστης η ηθοποιος η γιος πολιτικου αλλιως θα εισαι ενας κοινος θνητος ανυποτακτος

τιποτα δεν παθαινετε με απαλαγη Ι5 στα χερια σας μη τρελενεστε, αμα ξεραμε ποσοι με απαλλαγη απο το στρατο εχουνε θεσεις κλειδια ειναι επιφανεις πολιτες κανουνε ζωαρες... και.....και....και..... θα μας εφευγε το κλαπετο...2 στους 5 ελληνες σημερα δεν πανε στο στρατο

ριχτε ενα βλεφαρο εδω http://www.omhroi.gr/

imrahil εφοσον φευγεις για αγγλια αραξε εκει, τι να κατσεις να κανεις εδω να βρεις δουλεια?? lol???

ανυποτακτο εξωτερικου θα σε βγαλουνε και κατι θα τρεξει στα γυφτικα, στα 35 σου γυρνας πισω αμα θες τοσο πολυ να ξαναδεις την ελλαδιτσα και πληρωνεις τη θητεια μαζι με τους extra μηνες που θα σου επιβαλουνε λογο της ανυποταξιας, για να μη σου πω οτι οποτε γινονται εκλογες θα θυμουνται οτι εισαι ελληνας πολιτης και θα σου προσφερουνε δωρεαν μηνα διακοπων πισω στη πατριδα για να τους σταυρωσεις

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Εγώ τώρα έχω την άλλη απορία. Έστω ότι κάποιος έχει κατάθλιψη (όντως), και δεν μπαίνει για να μην τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Μετά το χαρτί του θα λέει Ι5 ψυχολογικό απαγορεύοντας του να κάνει χαρτιά στο δημόσιο. Γιατί; Δεν είναι τρελός, επικίνδυνος δηλαδή για τους γύρω του, το πολύ πολύ να κόψει τις φλέβες του κανα βράδυ στην μπανιέρα του...ασχέτως όμως...
    Αν εχεις πραγματικα καταθλιψη(οχι στυλακι emo life suckzz) ειναι σοβαρο και χρειαζεται να παιρνεις και καποια φαρμακα.. Στο δημοσιο και δυστυχως η ευτυχως παντου προτιμουν ατομα με καλη υγεια(ιδιαιτερα ψυχικη), μη νομιζεις οτι και στον ιδιωτικο τομεα οπου και να δουλευεις το αφεντικο σου θα χαρει πολυ αν μαθει οτι δεν πηγες στρατο λογο ψυχολογικων προβληματων.. Για αυτο και οι υγιεις "normal" ανθρωποι κανουν υπομονη και πανε, ελαχιστοι ειναι αυτοι που γουσταρουν(εγω προσωπικα δεν γνωρισα κανεναν και ημουν και σε "στρατοκαυλο" σωμα..)

Originally posted by Azrael View Post

Ισχυει πως με 500ε/μηνα μπορεις να εξαγορασεις τη θητεια σου; 'Η αυτο ειναι για ορισμενους που τηρουν καποιες προυποθεσεις
    Ισχυει νομιζω κατι τετοιο για ανω των 34, απ'οσο ξερω ομως μπορεις να παρεις παρα πολλες αναρωτικες και να πληρωσεις μετα τις επιπλεον μερες(μονο οι φυλακες δεν εξαγοραζονται) προφανως δεν ειναι το ιδιο αλλα οκ..

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ελα μου ντε...

Επισης πολλοι που εχουν καταθλιψη, δε το εχουν συνειδητοποιησει και τους βγαινει σε κατι τετοιες στιγμες. Αλλα αν θες να αυτοκτονησεις γιατι ειναι πιο ευκολο στο στρατο; Επειδη εισαι πιεσμενος ή επειδη κρατας οπλο και παρασυρεσαι ευκολα αν εχεις τη προδιαθεση;

Και κατι αλλο:

Ισχυει πως με 500ε/μηνα μπορεις να εξαγορασεις τη θητεια σου; 'Η αυτο ειναι για ορισμενους που τηρουν καποιες προυποθεσεις;

Ryu thanks, μην ερθει κανεις σε τετοια θεση ομως

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ τώρα έχω την άλλη απορία. Έστω ότι κάποιος έχει κατάθλιψη (όντως), και δεν μπαίνει για να μην τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Μετά το χαρτί του θα λέει Ι5 ψυχολογικό απαγορεύοντας του να κάνει χαρτιά στο δημόσιο. Γιατί; Δεν είναι τρελός, επικίνδυνος δηλαδή για τους γύρω του, το πολύ πολύ να κόψει τις φλέβες του κανα βράδυ στην μπανιέρα του...ασχέτως όμως...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ό,τι σας πει ο αξιωματικός υπηρεσίας πριν αναλάβετε τις υπηρεσίες της ημέρας. Συνήθως λέει επιτρέπεται να ρίξεις μόνο αν σου δωθεί εντολή ή αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή σου.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Καλα κανεις.. Που εχεις χαθει εσυ?? Ποτε με το καλο θα φορεσεις τα χακί??
    Ελπιζω οχι συντομα Θα σου στειλω πμ, μη κανουμε οφ τοπικ.

Ερωτηση:

Αν εισαι συνορα, φυλας και μπουκαρει λαθρομεταναστης, εχεις δικαιωμα να ριξεις;

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Καθ'όσον ξέρω οι του Δεκεμβρίου(31 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα) πάνε για Μάιο κατά κανόνα.

Altair, εσύ μιλάς για ανανέωση και επαναδιακοπή, καθώς η δικιά σου τελείωνε το 2012, εμένα εξαντλείται φέτος(θα είμαι 27 του χρόνου) οπότε δεν τίθεται θέμα ανανέωσης αναβολής σπουδών(μόνο με διδακτορικό). Η κοινωνικών λόγων είναι τριμηναία(ουσιαστικά πας για την άλλη εσσο) και δίδεται μόνο μια φορά. Το θέμα είναι πως μάλλον δε μπορώ να τη ζητήσω τώρα, αλλά πρέπει να περιμένω πρώτα να μου έρθει το χαρτί κατάταξης, το οποίο όμως αν αργήσει, όπως στην περίπτωση του Loggo, θα μου δημιούργησει πρόβλημα, καθώς εκείνη την περίοδο θα είμαι ούτως ή άλλως εκτός Ελλάδος.
    Εγώ το είχα κάνει αυτό, δηλαδή να πάρω αναβολή αφού μου ήρθε το χαρτί και μάλλον έκανα μεγάλη μαλακια. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα γιατί έτσι και αλλιώς Αργώ για να μπω, αλλα απο 2-3 πλευρές έχω ακούσει διάφορα περίεργα, όπως ότι κέντρο κανείς σίγουρα Κόρινθο και γενικά δεν αντιμετωπίζεις και την καλύτερη κατάσταση.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    προφανως καθε μοναδα εχει το χαρακτηρα του διοικητη της, ωστοσο αυτο που κανει τα τεθωρακισμενα δυσκολοτερο για τον στρατιωτη σωμα απτο πχ πεζικο ειναι η ενασχοληση με τα αρματα. θα πρεπει σε κααθημερινη βαση να κανεις διαφορα οπως πχ να βοηθας τα στελεχη στο γρασαρισμα, μεταφορα οπλισμου, συντηρηση κτλ που οσο να ναι κανουν την ολη εμπειρια επιπονη και κουραστικη. οχι πως δεν υπαρχουν μερες που κοινως ψολαρουμε.

για το πεζικο οπως σωστα αναφερθηκε υπαρχει δυσκολια αναλογα με το σωμα..αλλα καθαρα σε θεματα τεντας κ καμια φορα εκπαιδευσης. υπαρχουν και οι σωματαρες τυπου πχ υγειονομικου ,μηχανικου, λεσχεων, ταξιαρχιων κτλ που η λεξη ζωαρα ειναι φτωχη να τις περιγραψει.....ε, αυτα δε τα συναντας στους μαυρους που πανω κατω σε ολη την Ελλαδα ειναι ζητημα να υπαρχουν 3 με 4 πραγματικα καλες μοναδες.

ειναι δλδ πιο ευκολο να πεσεις σε ενα καλο σωμα πεζικου παρα τεθωρακισμενων.

van-man ειναι δικαιωμα σου να πραξεις οπως κρινεις εσυ. ο στρατος ειναι οντως χασιμο χρονου για καποιον ανω των 23 με 25 αλλα ακομη κι ετσι προσφερει καποια ελαχιστα πραγματα.

το δικο μου κινητρο παντα ηταν "αφου τα καταφεραν, αντεξαν τοσοι αλλοι, μπορω κι εγω". θελει υπομονη κι ολα τα αλλα ειναι θεμα συνηθειας.

κλεινοντας,

ναυτικο κι αεροπορια = ΖΩΑΡΑ στο 90% . το 10 % το περνανε οι γκαντεμηδες :-P

ΥΣ - σορυ για τα εντιτς αλλα το κινητο μου δημοσιευει οτι θελει...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Καθ'όσον ξέρω οι του Δεκεμβρίου(31 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα) πάνε για Μάιο κατά κανόνα.

Altair, εσύ μιλάς για ανανέωση και επαναδιακοπή, καθώς η δικιά σου τελείωνε το 2012, εμένα εξαντλείται φέτος(θα είμαι 27 του χρόνου) οπότε δεν τίθεται θέμα ανανέωσης αναβολής σπουδών(μόνο με διδακτορικό). Η κοινωνικών λόγων είναι τριμηναία(ουσιαστικά πας για την άλλη εσσο) και δίδεται μόνο μια φορά. Το θέμα είναι πως μάλλον δε μπορώ να τη ζητήσω τώρα, αλλά πρέπει να περιμένω πρώτα να μου έρθει το χαρτί κατάταξης, το οποίο όμως αν αργήσει, όπως στην περίπτωση του Loggo, θα μου δημιούργησει πρόβλημα, καθώς εκείνη την περίοδο θα είμαι ούτως ή άλλως εκτός Ελλάδος.
    Νομιζω μπορεις να πας με το χαρτι στο τοπικο φρουραρχειο και να ζητησεις απο εκει αναβολη χωρις να χρειαστει να παρουσιαστεις.. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι μονο για λογους υγειας. Χτυπα ενα τηλ. στο ρουφ να σου πουν για σιγουρια..

Καμια φορα επισης αργει να σε ειδοποιησει η αστυνομια ενω το χαρτι σου ειναι ηδη εκει, για αυτο σε αλλους αργει και σε αλλους οχι.

Leave a comment:

Working...
X