ΥΓ: Αν θελουν οι admins ας το σβησουν, ηθελα μονο να βγαλω το αχτι μου...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Ημουν ετοιμος να το ποσταρω χυμα αλλα τελικα κρατηθηκα. Προειδοποιηση, το ποστ μπορει να ενοχλησει καποιους, διαβαστε με δικη σας ευθυνη:
ΥΓ: Αν θελουν οι admins ας το σβησουν, ηθελα μονο να βγαλω το αχτι μου...
-
Φάντομ 12μηνο η 9μηνο είναι;;; Γιατί ακούω διάφορα δεξιά και αριστερά και έχω μπερδευτεί.
Leave a comment:
-
Θα πας Τεθωρακισμένα.Η ένδειξη ΥΕΑ σημαίνει ότι αν θες,μπορείς να πας για Δόκιμος.
Leave a comment:
-
Originally posted by Imrahil View PostRapha και φάντομ, το χαρτί το πήρατε/σας το στείλανε ή γίνεται κάτι με internet πλέον; Αν ισχύει το πρώτο, πόσο καιρό πριν παρουσιαστείτε το λαβατε ακριβώς;Με ειδοποίησαν σήμερα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για να παραλάβω το χαρτί από εκεί. Δηλαδή καμιά 20αριά ημέρες πριν. Γράφει πως έχω επιλεγεί για τεθωρακισμένα ΥΕΑ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;Originally posted by Phantom Duck View Posthttp://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi
Συμπληρώνεις τα πεδία και σου λέει που είσαι. Χαρτί δεν μου έχει έρθει ακόμα, όμως σε πολλούς φίλους μου ήρθε τελευταία στιγμή. Όσο για φωτογραφίες, εννοείται πως θα τραβήξω. Πάντως το μαλλί δεν το κόβω μέχρι να μου έρθει το χαρτί
Leave a comment:
-
Originally posted by Imrahil View PostRapha και φάντομ, το χαρτί το πήρατε/σας το στείλανε ή γίνεται κάτι με internet πλέον; Αν ισχύει το πρώτο, πόσο καιρό πριν παρουσιαστείτε το λαβατε ακριβώς;
Συμπληρώνεις τα πεδία και σου λέει που είσαι. Χαρτί δεν μου έχει έρθει ακόμα, όμως σε πολλούς φίλους μου ήρθε τελευταία στιγμή. Όσο για φωτογραφίες, εννοείται πως θα τραβήξω. Πάντως το μαλλί δεν το κόβω μέχρι να μου έρθει το χαρτί
Leave a comment:
-
ναι και γω απ'ότι κατάλαβα στελνεις το παλιο όπως είναι ολόκληρο και απο αυτό που σε στέλνουν κόβεις και στέλνεις το κομμάτι που σου λέει στις οδηγίες και το άλλο το κρατάς. Ο φάκελος που σου στείλαν για να τους τα στείλεις δεν χρειάζεται γραμματόσημο.
Leave a comment:
-
Θα στείλεις το παλιό ολόκληρο όπως είναι σωστά;Επίσης θα κόψεις το κομμάτι που λέει ότι πρέπει να στείλεις μαζί του,εκεί που βάζει υπογραφή ο υπάλληλος ΕΛΤΑ και κρατάς τα υπόλοιπα έτσι;Εγώ αυτό κατάλαβα,θα τα δω και μετά να είμαι σίγουρος,άλλωστε κι εγώ Δευτέρα θα τα στείλω.
Leave a comment:
-
λολ και μένα μου ήρθε πάλι πράσινο και πρέπει να στείλω πίσω το άλλο πράσινο οταν απολύθηκα, μου έχουν βάλει και τον φάκελο για να το στείλω. Θα το στείλω απο δευτέρα.
ρε νουμπά αλταήρ και στο φυλλάδιο εφέδρου λέει τι πρέπει να κανεις αλλά και στον φάκελο που σου έστειλαν.
τελος πάντων θα τα δω μετά και θα σου πω.
Leave a comment:
-
Λοιπόν.Όταν απολύθηκα πήρα πράσινο χαρτί.Σήμερα μου ήρθε λευκό.Μου ζητάνε να τους ταχυδρομήσω πίσω κάτι παπαριές,αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω,μιας και οι οδηγίες δεν είναι επαρκείς,ξέρει κανείς άλλος τι ακριβώς να κάνω;Θα τα ξαναδώ βέβαια πιο προσεκτικά,απλά ρωτάω να είμαι σίγουρος.
Θα πάρω κάνα τηλέφωνο και στο Στρατιωτικό γραφείο,απλά ρώτησα πρώτα εδώ.Μην τα πεστοκόψω άδικα τα χαρτιά που μου στείλανε.
Leave a comment:
-
Re phantom na se dw me sto tank kai tipota allo, mi xehaseis na anevaseis photo!
Leave a comment:
-
Rapha και φάντομ, το χαρτί το πήρατε/σας το στείλανε ή γίνεται κάτι με internet πλέον; Αν ισχύει το πρώτο, πόσο καιρό πριν παρουσιαστείτε το λαβατε ακριβώς;
Leave a comment:
Leave a comment: