Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Χαχα.. λες; Ο απρίλιος κοντοζυγώνει

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala oloi tethorakismena tha pate ti ginete edw moirizomai kati tis

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    1 Φεβρουαρίου παρουσιάζομαι Αυλώνα, τεθωρακισμένα. Τώρα τι σημαίνει αυτό, πιστεύω θα το μάθω όταν πάω

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δε θυμάμαι πολύ καλά.Θυμάμαι ότι ήταν ο λόχος που ήταν πιο κοντά στο εστιατόριο,αλλά πιο μακριά από το ΚΨΜ.Λόχος Σκαπανέων έγραφε.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αυτό εννοεί ναι. Εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα. Και ναι τα μπάνια ήταν οδύσσεια αλλά τι είναι η ζωή μας χωρίς μικρές συγκλονιστικές στιγμές.

Ααα Ναύπλιο... θα θυμάμαι το στρατόπεδο, τη πισινούλα δίπλα στο λόχο, το χορτάρι καθώς πας για τα μπάνια για πάντα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Όχι.Απλά κι εγώ στο 2ο ήμουν και ναι ήταν ζόρι,καμία σχέση με τους άλλους λόχους.
    o δεύτερος ποιος ήταν; εκεί στην πλατεία, καθώς βγαίνεις απο το ΚΨΜ δεξία; εκει ήμουν και γω.

Originally posted by Raphael View Post
    ] Το στρατόπεδο είναι λατρεία.
    απο τα καλύτερα στρατόπεδα στην Ελλάδα από άποψη υποδομών, θυμάμαι κάθε λιγο είχε και μηχανήματα με κεφέδες, παγκάκια κτλ. Απλώς η μοναδική μαλακία ήταν πως τα μπάνια δεν ήταν μέσα στον λόχο άλλα κάπου προς τα δεξιά καθώς έβγαινες έξω, καμιά εξηνταριά μέτρα πέρα, αυτό έκανε το μπάνιο μια μικρή οδύσσεια Φεβρουάριο μήνα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πάτμος.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ποιο νησί;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Α, εγώ δίπλα ακριβώς.

Τώρα γύρισα στο νησί μου για μια εβδομάδα "προσαρμογής", έπειτα πάω Λέρο για την εκπαίδευση και μετά γυρνάω πάλι εδώ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο Λόχο Σκαπανέων ήμουν.Έτσι έλεγε το κτίριο αν θυμάμαι καλά.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εντάξει, έπρεπε να είσαι πολύ βουτυρομπεμπές για να έχεις πρόβλημα στον 4ο λόχο του ΚΕΜΧ της 2011 Δ2 ΕΣΣΟ...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μπράβο ρε Ράφαελ, οι περισσότεροι παίρνουν πολύ βαρύτερα τις πρώτες μέρες στο στρατό! Μακάρι να σου κάτσει και μετάθεση σε σχετικά βολικό μέρος και καλό υπόλοιπο! Το γάιδαρο τον έφαγες, η ουρά έμεινε!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Σε ποιο κτήριο έμενες;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι.Απλά κι εγώ στο 2ο ήμουν και ναι ήταν ζόρι,καμία σχέση με τους άλλους λόχους.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    4ο λόχο. Στο δεύτερο ακόμα τους ψιλοπηδάνε, ναι. Έχεις υπ' όψιν σου γιατί;

Leave a comment:

Working...
X