Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Kala oloi tethorakismena tha pate ti ginete edw moirizomai kati tis
Leave a comment:
-
1 Φεβρουαρίου παρουσιάζομαι Αυλώνα, τεθωρακισμένα. Τώρα τι σημαίνει αυτό, πιστεύω θα το μάθω όταν πάω
Leave a comment:
-
Δε θυμάμαι πολύ καλά.Θυμάμαι ότι ήταν ο λόχος που ήταν πιο κοντά στο εστιατόριο,αλλά πιο μακριά από το ΚΨΜ.Λόχος Σκαπανέων έγραφε.
Leave a comment:
-
Αυτό εννοεί ναι. Εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα. Και ναι τα μπάνια ήταν οδύσσεια αλλά τι είναι η ζωή μας χωρίς μικρές συγκλονιστικές στιγμές.
Ααα Ναύπλιο... θα θυμάμαι το στρατόπεδο, τη πισινούλα δίπλα στο λόχο, το χορτάρι καθώς πας για τα μπάνια για πάντα.
Leave a comment:
-
o δεύτερος ποιος ήταν; εκεί στην πλατεία, καθώς βγαίνεις απο το ΚΨΜ δεξία; εκει ήμουν και γω.Originally posted by Altair View PostΌχι.Απλά κι εγώ στο 2ο ήμουν και ναι ήταν ζόρι,καμία σχέση με τους άλλους λόχους.
απο τα καλύτερα στρατόπεδα στην Ελλάδα από άποψη υποδομών, θυμάμαι κάθε λιγο είχε και μηχανήματα με κεφέδες, παγκάκια κτλ. Απλώς η μοναδική μαλακία ήταν πως τα μπάνια δεν ήταν μέσα στον λόχο άλλα κάπου προς τα δεξιά καθώς έβγαινες έξω, καμιά εξηνταριά μέτρα πέρα, αυτό έκανε το μπάνιο μια μικρή οδύσσεια Φεβρουάριο μήνα.Originally posted by Raphael View Post] Το στρατόπεδο είναι λατρεία.
Leave a comment:
-
Α, εγώ δίπλα ακριβώς.
Τώρα γύρισα στο νησί μου για μια εβδομάδα "προσαρμογής", έπειτα πάω Λέρο για την εκπαίδευση και μετά γυρνάω πάλι εδώ.
Leave a comment:
-
Εντάξει, έπρεπε να είσαι πολύ βουτυρομπεμπές για να έχεις πρόβλημα στον 4ο λόχο του ΚΕΜΧ της 2011 Δ2 ΕΣΣΟ...
Leave a comment:
-
Μπράβο ρε Ράφαελ, οι περισσότεροι παίρνουν πολύ βαρύτερα τις πρώτες μέρες στο στρατό! Μακάρι να σου κάτσει και μετάθεση σε σχετικά βολικό μέρος και καλό υπόλοιπο! Το γάιδαρο τον έφαγες, η ουρά έμεινε!
Leave a comment:
-
Όχι.Απλά κι εγώ στο 2ο ήμουν και ναι ήταν ζόρι,καμία σχέση με τους άλλους λόχους.
Leave a comment:
-
4ο λόχο. Στο δεύτερο ακόμα τους ψιλοπηδάνε, ναι. Έχεις υπ' όψιν σου γιατί;
Leave a comment:
Leave a comment: