Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imrahil
    replied
    Θεος Αβραμό άλλαξε στο ντούκου τις ΕΣΣΟ και αντί για Μάιο με καλέσαν τεθωρακισμένα 7 Μαρτίου ενώ είμαι Γαλλία. Αγαπάμε Αβραμό.

Leave a comment:

• Hazuki
    replied
    λαλ βίντεο από το defencenet, οκκκκκκκκ!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Etsi opws eimaste poio poly gia emfylio na fovaste
    αυτο είναι πολύ πιθανότερο απο το να φθάσουν οι Τούρκοι στας Αθήνας

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Etsi opws eimaste poio poly gia emfylio na fovaste para gia ekswterikous paragontes.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Hazuki View Post
    Στη περίπτωση που κάνουν καμία έφοδο θα φτάσουν μέχρι Αθήνα με το απαρχαιωμένο υλικό που υπάρχει στα σύνορα και τους "εκπληκτικά" εκπαιδευμένους ΕΠΟΠ. -_-
    όχι μόνοι τους οι Τούρκοι δεν έχουν τα μέσα και δυνατότητες να φθάσουν μέχρι την Αθήνα, ούτε ΗΠΑ είναι, ούτε Βέρμαχτ του 3ου ράιχ

:troll:
    καλοπέρασε ο τουρκαλάς

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Paparia tha ftasoun mexri thn Athina, yparxei sxedio

Leave a comment:

• Hazuki
    replied
    Αν αλλάξει τίποτα θα ισχύει δυο ΕΣΣΟ μετά οπότε όσο δεν ακούτε τίποτα τόσο το καλύτερο. Επίσης Tanno είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός! Τι κάθεσαι και λες και τι σχέση έχουν οι Τούρκοι. Στη περίπτωση που κάνουν καμία έφοδο θα φτάσουν μέχρι Αθήνα με το απαρχαιωμένο υλικό που υπάρχει στα σύνορα και τους "εκπληκτικά" εκπαιδευμένους ΕΠΟΠ. -_-

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Λογικώς θα ψηφιστεί μετά τις εκλογές, οι οποίες, πάλι λογικώς, θα γίνουν κατά τον Απρίλιο, οπότε, ξανάλογικώς, την γλιτώνει κι η σειρά του Μαίου και ξαναμαναλογικώς μάλλον θα ισχύσει από σειρά Αυγούστου ή Νοεμβρίου.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Άλλη η αναλογία φαντάρων/ΕΠΟΠ όμως. Επίσης, γενικά οι ΕΠΟΠ είναι χρήσιμοι γιατί ξέρουν τα κόλπα που παίζουν στον στρατό γιατί είναι μόνιμοι, ενώ ένας φαντάρος μέχρι να τα μάθει θα του πάρει καιρό και μετά θα φύγει και πάλι απ' την αρχή.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Από τη μία ουσιαστικά λένε πως θα αυξηθεί η θητεία επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν νέους ΕΠΟΠ, όμως από την άλλη οι φαντάροι κοστίζουν κι αυτοί, επομένως πάει μία η άλλη.

Όπως τα ξέρω εγώ τα πράγματα ένας από τους λόγους που μελετάται η αύξηση της θητείας είναι αφ'ενός οι ανάγκες σε προσωπικό που δεν καλύπτονται με το 9μηνο και αφ'ετέρου το ότι δε μπορούν να πληρώνουν ΕΠΟΠ. Ένας ΕΠΟΠ κοστίζει τον εξοπλισμό που χρεώνεται συν έστω 1000 ευρώ το μήνα. Ο φαντάρος κοστίζει τον εξοπλισμό του, το φαϊ που τρώει (τώρα τρώνε και οι ΕΠΟΠ στις μονάδες κανονικά), το ρεύμα που καίει και 7,82 το μήνα (δεν ξέρω αν πήραν αύξηση).

Κοινώς όταν μιλάμε για φαντάρο μιλάμε για δωρεάν ανθρώπινο εργατικό δυναμικό προς πάσα χρήση, συνήθως συντήρηση μονάδος. Κάνει τα πάντα, χτίσιμο, σοβάντισμα, κουβάλημα, πλύσιμο, ταξινόμιση, καθαριότητες, σκούπισμα, σκοπέτα και συμφέρει. Γκρινιάζει βέβαια αλλά το παραβλέπεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε θα σ'αρνηθώ ποτέ, και μη μ'αρνηθείς ποτεεεεεεε...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το πρόβλημα είναι, απ' ότι διάβασα, αμυντικής σημασίας στα πυρομαχικά. Δεν έχουν ούτε λεφτά για να αγοράσουν νέα πυρομαχικά κλπ.

Φαντάζομαι δεν θέλουν ν' εκπαιδεύσουν κάποιους κάθε 3 και λίγο για να μην σπαταλάνε πυρομαχικά στην εκπαίδευση.

Χειρότερα, είναι και οι βρωμότουρκοι που μας τα ζαλίζουν και οι δικοί μας ακόμη να τους καταρρίψουν...

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Όταν έκοψα την αναβολή τον Οκτώβριο, ρώτησα στο Ρουφ τι ακριβώς παίζει με το 9μηνο και την αύξηση της θητείας. Οι φίλοι μου έλεγαν πως όλοι μπαίνουν μέσα Νοέμβριο για να προλάβουν την αύξηση και έχουν κλείσει οι θέσεις μέχρι και για την επόμενη σειρά (Φεβρουάριο), όμως εν τέλει αποδείχτηκε πως ούτε ο Νοέμβρης είχε καν κλείσει. Αν μπορούσα θα πήγαινα, όμως προτίμησα να τελειώσω τη σχολή και να μπω κανονικά από Φεβρουάριο.

Ένας ανώτερος που ρώτησα επίσης εκεί πέρα (λοχαγός, στραγηγός, κάτι τέτοιο) μου είπε πως θα κάνω 9μηνο. ΑΝ μου λέει ψηφιστεί τίποτα, λογικά θα το ακούσω. Από τη μία ουσιαστικά λένε πως θα αυξηθεί η θητεία επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν νέους ΕΠΟΠ, όμως από την άλλη οι φαντάροι κοστίζουν κι αυτοί, επομένως πάει μία η άλλη.

Εν ολίγοις, εγώ μπαίνω Φεβρουάριο και κάνω 9μηνο. Αυτό είναι το επίσημο. Αν τώρα αλλάξει, ο Θεός και η ψυχή τους, δεν ξέρει κανείς σίγουρα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Κι εγώ στο ίδιο club είμαι. Ας το κάνουν 200 μήνες να δούμε πώς θα ταΐζουν τους φαντάρους...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ραμπίδη για αυτό ρωτάω και εγώ... Ο αδερφός μου μου είπε "ααααρ σε ένα φίλο μου του ήρθε για 12 μηνο (άλλο αν αυτός ήταν ανυπότακτος για 3 χρόνια) και το ξέρω από μέσααα αρρρ" και είδα μετά από αναζήτηση στο γκουγκλ από τη μία τον αβραμό να λέει "n00bz αυτά είναι μαλακίες του Σύριζα" αλλά από την άλλη βλέπω και ειδήσεις για μυστική αύξηση...

Και εγώ έχω βαρεθεί με όλο αυτό το στόρι, αλλά πάλι δεν ακολουθώ ειδήσεις πλέον.

Leave a comment:

Working...
X