Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Χθες αναρωτιόμουν που χάθηκες
Άντε καλή αρχή! (εδώ θα πήγαινε και ένα :troll: αλλά μεγάλη κουβέντα αυτή
)
Leave a comment:
-
Δε πολυμπαίνω, αλλά δεν ήθελα να φύγω και να με ψάχνετε σαν τις τρελές με τα μπικουτί, αρχίζω 9μηνο tour στο πανελλήνιο από αύριο ξεκινώντας από Αυλώνα, ατουταλέρ!
Leave a comment:
-
Κω θα πάω για να απολυθώ (καθώς εκεί είναι τα χαρτιά μου) και θα φύγω αμέσως. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Leave a comment:
-
Σαν χθες θυμάμαι που έλεγες πως μπαίνεις. Καλός πολίτης και από μένα!
Leave a comment:
-
Στην Κω που είσαι ρε ρεμάλι;Ψήσου να βρεθούμε,είμαι Καρδάμαινα για δουλειά.
Καλός πολίτης.
Leave a comment:
-
Τρεις και σήμερα ψαράδες..!
Στο στρατό πέρασα υπέροχα. Μπορείς να πεις πως, εκτός από το μήνα στο κέντρο και έναν εφιαλτικό μήνα στην 109 ΛΜΕΘ στο απαίσιο νησί της Λέρου, δε ζορίστηκα ιδιαίτερα. Εκτός του ότι ήμουν σπίτι μου τους 7 μήνες από τους 9, γνώρισα καλά παλικάρια και κακά παλικάρια (ευγνώμων και για τα δύο), έμαθα να μαγειρεύω (καθώς έγινα μάγειρας του τάγματος) και τραβήχθηκα από την άσχημη καθημερινότητα στην οποία είχα βουλιάξει.
Απολύομαι Πέμπτη, 23 Αυγούστου από Κω.
Σε μια σχετική-άσχετη παρένθεση, τα παιχνίδια που τερμάτισα μέσα στη θητεία μου ήταν τα Chrono Trigger, Last Window, Layton: Specter's Flute ενώ προσπάθησα, αποτυχημένα, να τελειώσω το Dragon Quest IX.
Leave a comment:
-
Εγώ τι να πω,που τα κωλόζωα δε μου είχαν μέσα μικρό φάκελο και έψαχνα σα μαλάκας να ακταλάβω τι πρέπει να κάνω.Τελικά το έβαλα σε ένα φάκελο και ξεμπέρδεψα.
Leave a comment:
-
και μένα μου ήρθε αρχες Ιανουαρίου.Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΤον μικρο φάκελο που πως τον κλείνω ; δεν υπάρχει αυτοκόλλητο ή κάτι άλλο, να τον συρραψω ;
οσο για τον μικρο φάκελο μου είχαν τελειώσει τα συρραπτικά και τον έκλεισα με χάρτινη κολλητική ταινία
Leave a comment:
-
Μου ήρθε καινούριο φύλλο πορείας, διάβασα τις οδηγίες αλλά για να είμαι σίγουρος θα ρωτήσω εδώ για να επιβεβαιώσω
. Στο μικρο φάκελο βάζω το παλιό φύλλο πορείας (ολόκληρο το πράσινο χαρτί όπως είναι) και την απόδειξή παραλαβής του νέου φύλλου πορείας, και όταν το δώσω στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ πρεπει να υπογράψει την απόδειξη (η οποία είναι μαζί με το νέο φύλλο πορείας) .
Τον μικρο φάκελο που πως τον κλείνω ; δεν υπάρχει αυτοκόλλητο ή κάτι άλλο, να τον συρραψω ;
Leave a comment:

Leave a comment: