Τελος και απο μενα σημερα....
Καλος πολιτης παιχτη και καλα κουραγια στον Somari!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Και οι νέοι τι θα κάνουνε;Κι εμείς είχαμε εμπλοκή και κάποιους από τη σειρά μου όντως τους χώσανε.Εμένα όχι.
Leave a comment:
-
Εμένα με έστειλαν για άγημα και παρέλαση 3 μέρες πριν απολυθώ. Αν η μονάδα δε βγαίνει, απολύεσαι δεν απολύεσαι, το χώσιμο θα το φας.Originally posted by Altair View PostΚαλά ρε φλώρε.Έκανς υπηρεσία τις τελευταίες μέρες;Εγώ είχα βαρεθεί να είμαι εξοδούχος τις 3 τελευταίες πριν απολυθώ.
Καλός πολίτης παίχτη.
Καλά κουράγια Νίκο.
Leave a comment:
-
Αν πάει εμπλοκή στην μονάδα μια χαρά παίζει να κάνεις υπηρεσία τις τελευταίες μέρες.Εγώ παρόλο που πήγαινε τρελή εμπλοκή την τελευταία μέρα την πέρασα σε λαδόκολλα στις Σέρρες.
Άντε καλός πολίτης βρε παίχτη.
Leave a comment:
-
Καλά ρε φλώρε.Έκανς υπηρεσία τις τελευταίες μέρες;Εγώ είχα βαρεθεί να είμαι εξοδούχος τις 3 τελευταίες πριν απολυθώ.
Leave a comment:
-
Κουρεύτηκα πριν πάω καθώς είχα δυο μέρες υπολοιπόμενο και μάντεψε με βάλαν και τις δυο μέρες υπηρεσία.Περίπολο την πρώτη,γερμανικό θαλαμοφυλίκι χθες πριν απολυθώ...
Leave a comment:
-
Ama den vgaleis fwtografia me mpoukla to malli den se pistevw egw re!
Leave a comment:
-
Ναι μια χαρα ειναι, υπηρετησα και εγω εκει 3 μηνες περιπου..Originally posted by Hipster Luffy View Postγιατι οταν ολοι ακουτε πεντάγωνο νομίζετε οτι ειναι καλά;
Leave a comment:
Leave a comment: