Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Το κακό είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για Πλάτη αλλά όχι απαραίτητα για τους τεθωρακισμένους.
    Κάνα μηχανικό δε μπορούσες να πας;
    Καλό κουράγιο!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Ψηστο για ΕΛΔΥΚ που πηγα και εγω πριν 5 χρονια, 270ευρω το μηνα ειναι αυτα

302 ΛΕΛΕ

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εγω υπηρετησα 6 μηνες στο πεντάγωνο σειρά 326, πουστονεο σομαρι σε παίρνει για πολλάααααααααααα

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Στο κέντρο (Αυλώνα - Τεθωρακισμένα) ήμασταν μαζί με πολλά άτομα τα οποία χωριστήκαμε σε διάφορα νησιά (κυρίως Χίο, Κω και Ρόδο). Στην Ρόδο απ' ό,τι μαθαίναμε ψιλοπαλευόταν το πράμα, στην Κω ήταν μέτρια προς άσχημα, ενώ στην Χίο ήταν άστα να πάνε. Πάντα για μονάδες τεθωρακισμένων, επειδή το κάθε νησί έχει του κόσμου τα στρατόπεδα διαφορετικών ειδικοτήτων.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Απολύομαι ψαρούκλες.Τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες!2ΚΣ!
    230 σειρά Somari?Ε ρε νέος!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    μέχρι τότε είχα, αλλά την έκοψα από μόνος μου για να μπω ιανουάριο.αλλιώς στην καλύτερη θα έμπαινα μάρτιο

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    την εκοψες μονος σου την αναβολη somari? η ειχες μεχρι 31 δεκεμβριου του 13?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ευχαριστώ Αλταίρ!
    Ξέρει κανένας καλή μονάδα για τεθωρακισμένα; Ακούω καλά για Πλάτη Έβρου αλλά τελίως "μαύρα" αυτά που με ενδιέφεραν για κοντινό σπίτι (λέσβο, χίο, λήμνο)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ω ρε,άντε με το καλό εύχομαι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 170/2013 την 21/01/2014 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    26 και σήμερα σειρούλες!Με 18 μέρες άδεια!Yei!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

τι λε ρε μαλακα ??

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Ψήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
    ειμαι ροδο και εχω βαρεθει να τα ξυνω,ποιο χυμα δε γινεται,πολυ δυσκολη η παραμεθοριος.καθαρα θεμα τυχης ο στρατος παιδια που θα πατε.δεν εχω ριξει ακομα και το βυσμα του χρονου ποια αμα βαρεθω να καθομαι,να λεμε και οτι καναμε παραμεθοριο:troll:

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Σε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο..
    Για αυτο είπα εξαρταται και με ποιους θα τύχεις.

Στον Έβρο περίπου το 1/3 στο λόχο μου ειχε πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή και μεταπτυχιακό. Ειχαμε δύο μαθηματικούς, φυσικό, της φιλοσοφικής κτλ.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Σε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο.. Το επιπεδο που συνάντησα στο στρατό ηταν κατι παραπάνω απο τραγικό..

Το να μπεις γραφειο και να βγαζεις υπηρεσίες εχει τα καλα του εχει και τα κακα, θα γλυτώσεις αγκαριες αλλα θα πλακώνεσαι συνεχεια με τους αλλους φανταρους σε βαθμο να χωνεις τον εαυτο σου συνέχεια για να μην σε πρήζουν.

Leave a comment:

Working...
X