Το κακό είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για Πλάτη αλλά όχι απαραίτητα για τους τεθωρακισμένους.
Κάνα μηχανικό δε μπορούσες να πας;
Καλό κουράγιο!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Ψηστο για ΕΛΔΥΚ που πηγα και εγω πριν 5 χρονια, 270ευρω το μηνα ειναι αυτα
302 ΛΕΛΕ
Leave a comment:
-
εγω υπηρετησα 6 μηνες στο πεντάγωνο σειρά 326, πουστονεο σομαρι σε παίρνει για πολλάααααααααααα
Leave a comment:
-
Στο κέντρο (Αυλώνα - Τεθωρακισμένα) ήμασταν μαζί με πολλά άτομα τα οποία χωριστήκαμε σε διάφορα νησιά (κυρίως Χίο, Κω και Ρόδο). Στην Ρόδο απ' ό,τι μαθαίναμε ψιλοπαλευόταν το πράμα, στην Κω ήταν μέτρια προς άσχημα, ενώ στην Χίο ήταν άστα να πάνε. Πάντα για μονάδες τεθωρακισμένων, επειδή το κάθε νησί έχει του κόσμου τα στρατόπεδα διαφορετικών ειδικοτήτων.
Leave a comment:
-
Απολύομαι ψαρούκλες.Τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες!2ΚΣ!
230 σειρά Somari?Ε ρε νέος!
Leave a comment:
-
μέχρι τότε είχα, αλλά την έκοψα από μόνος μου για να μπω ιανουάριο.αλλιώς στην καλύτερη θα έμπαινα μάρτιο
Leave a comment:
-
την εκοψες μονος σου την αναβολη somari? η ειχες μεχρι 31 δεκεμβριου του 13?
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ Αλταίρ!
Ξέρει κανένας καλή μονάδα για τεθωρακισμένα; Ακούω καλά για Πλάτη Έβρου αλλά τελίως "μαύρα" αυτά που με ενδιέφεραν για κοντινό σπίτι (λέσβο, χίο, λήμνο)
Leave a comment:
-
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 170/2013 την 21/01/2014 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
ειμαι ροδο και εχω βαρεθει να τα ξυνω,ποιο χυμα δε γινεται,πολυ δυσκολη η παραμεθοριος.καθαρα θεμα τυχης ο στρατος παιδια που θα πατε.δεν εχω ριξει ακομα και το βυσμα του χρονου ποια αμα βαρεθω να καθομαι,να λεμε και οτι καναμε παραμεθοριο:troll:Originally posted by paixtis View PostΨήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
Leave a comment:
-
Για αυτο είπα εξαρταται και με ποιους θα τύχεις.Originally posted by i Have no Equal View PostΣε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο..
Στον Έβρο περίπου το 1/3 στο λόχο μου ειχε πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή και μεταπτυχιακό. Ειχαμε δύο μαθηματικούς, φυσικό, της φιλοσοφικής κτλ.
Leave a comment:
-
Σε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο..
Το επιπεδο που συνάντησα στο στρατό ηταν κατι παραπάνω απο τραγικό..
Το να μπεις γραφειο και να βγαζεις υπηρεσίες εχει τα καλα του εχει και τα κακα, θα γλυτώσεις αγκαριες αλλα θα πλακώνεσαι συνεχεια με τους αλλους φανταρους σε βαθμο να χωνεις τον εαυτο σου συνέχεια για να μην σε πρήζουν.
Leave a comment:
Leave a comment: