Originally posted by BigBOSS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Εγώ κάτι αντίστοιχο έκανα μόνο στο κέντρο.Η μονάδα μου (139 πετροχωρι) ήταν από τις πιο χαλαρές όσον αφορά αγγαρείες.Τσ γερμανικά μου τα'κανα πάντως και μέσα σε βροχή και κεραυνούς.Τώρα εδώ και 4 μήνες ξυπνάω 7 και κάθε μέρα και τους τελευταίους δύο κοιμάμαι και ότι ώρα θέλω ασχέτως υπηρεσίας(άοπλο θαλαμοφυλίκι).Αγγαρείες και καφέδες μόνο την ώρα του πρατηρίου.Και γυρνάω από ΔΝ στις 8 όποτε έχω. :-P
-
Egw epeidh ekana dokimos, mporw na pw pws to 9mhno pou ekana sthn ksanthi htan oi kalyteroi 9 mhnes ths enhlikhs zwhs mou me terastia diafora.
Leave a comment:
-
Υποχρεώσεις ξε-υποχρεώσεις μετά το στρατό τουλάχιστον κοιμάσε σπίτί σου, στο χώρο σου, και επισης δεν κοιμάσε στις δέκα και μιση το βράδυ ξύπνας για να κάνεις γερμανικό δύο - τέσσερις το πρωί μέσα στο σκατόκρυο μετά ξανακοιμάσε στις τέσσερις και κάτι ξυπνάς στις εξη και κάτι το πρωί και όχι εξημιση λόγω της σκατοφρουράς και μετά (αφού φας πρωινό σε 5-10 λεπτά) πας αγγαριες εκπαιδευση, υπηρεσία κτλ κτλ
Leave a comment:
-
Οι πιο πολύ το λένε γιατί είναι οι τελευταίοι 9 μήνες της ζωής τους χωρίς υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι κατασταλαγμένος θα παραξενευόμουν πολύ αν το λεγες.
Leave a comment:
-
Καλά έκανε και τελείωσε, και το λέω αυτό, ξέροντας πως η θητεία μου ήταν πολύ πιο βατή από άλλων παιδιών...Τι έλεγε το κεφάλαιο στρατός;
Είμαι σίγουρος πάντως πως δεν θα τη θυμάμαι και θα λέω "τι ωραία περνούσαμε".
Leave a comment:
-
Καλοί πολίτες Straier,Nick TG.Nick περαστικά,καλή ανάρρωση σου εύχομαι.
Paixtis εγώ τόσο συχνώ που σε έβλεπα να ποστάρεις νόμιζα ότι είσαι σπίτι σου πάντως,δεν είχα καταλάβει ότι είσαι στρατό.ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ!!!
Leave a comment:
-
Εγώ έμαθα κάποια πράματα εκεί που πέρασα πιο δύσκολα (τυχαίο; δε νομίζω) δηλαδή παραμεθόριο χερσαία σύνορα με Τουρκία. Απο εκεί και πέρα μετά απο 5 "διαβολικους μήνες" στην Καβύλη, όπου κατάλαβα πως είχα μεγαλύτερες δυνάμεις απ'οτι πιστευα" πήγα στην Άσσηρο όπους και δικαίως με περίμενε μια χαλαρή θητεία (ουτε καν αναγνωρισεις κάναμε στην σκοπιά σε αντίθεση με τον Έβρο όπου ακουγόμασταν μισό χιλιόμετρο μακριά
.
Μια εμπειρία είναι ο στρατός ειδικά αν υπηρέτησες σε μάχιμη μονάδα. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.
Εννια μήνες δεν είναι τίποτα, οι πατεράδες μας έκαναν 24 και 27 μηνες θητεία
.
δηλαδή απο τους 2 στους 9 μήνες πραγματικής θητείας στο στρατό εισαι βύσμα, άμα είσαι 2,5 στους 9 δεν πιανεσαιOriginally posted by paixtis View Post59 ΚΣ πλέον!
Ούτε βύσμα ούτε πολυμπριζο!Απλά ήμουν ο μοναδικός Δραμινός και με στείλανε εκεί.Είμαι ακόμη Δράμα btw.Έχω πάρει 54 άδειες μέχρι στιγμής.Και έχω και 19 άδειες απολύσεως!! :-P
Leave a comment:
-
Απόλυση σήμερα με τελευταία έξοδο τον Αύγουστο.
9 μήνες χαμένοι από τη ζωή μου.
Παράτησα δουλειά, έμεινα πίσω στον τομέα μου και έφυγα με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου.
Leave a comment:
-
Ναι 2,5 μήνες στη μονάδα με εμπλοκή τον Ιούνιο(21 υπηρεσίες με 13 περίπολα) και στο κέντρο.
Leave a comment:
-
59 ΚΣ πλέον!
Ούτε βύσμα ούτε πολυμπριζο!Απλά ήμουν ο μοναδικός Δραμινός και με στείλανε εκεί.Είμαι ακόμη Δράμα btw.Έχω πάρει 54 άδειες μέχρι στιγμής.Και έχω και 19 άδειες απολύσεως!! :-P
Leave a comment:

Leave a comment: