Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Απλά σκέψου ότι οι ντόπιοι έχουν και σαφώς περισσότερα βύσματα στον τόπο τους οπότε μπορεί η μονάδα να μην είναι κάτι φοβερό αλλά εσένα να σε πηγαίνει μαμιώντας
    τώρα που το λες αυτό κατά ένα περίεργο λόγο στην μοναδα που υπηρέτησα, και πιο συγκεκριμένα στον λόχο μου, οι περισσότεροι ήταν απο Αττική (Αθήνα, Πειραιάς κτλ) και Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ημαθία κτλ) και μονο δύο απο Έβρο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Καλά σήμερα οι μισοί στρατιώτες έχουνε πτυχίο εκτος και αν πέσει σε μονάδα με στουρνάρια. Δεν θα τον προτεινα να μπει σε γραφειο για να βγάζει υπηρεσίες και να ζαλίζεται και για αυτό. Εκτος και αν τον βάλουνε με το ζόρι.
    Eπίσης πάλι ο αδερφός μου ήταν στους ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ που υποτίθεται είναι και μορφωμένων και η μισή σειρά του δεν ήξερε πως να γράψει το "σημαία" (στο βιβλίο συμβάντων δε το είχε δει σχεδόν ποτέ σωστό)... Όλα σχετικά είναι... Αφού έφτασε να γουστάρει να βγάζει μόνος του τις υπηρεσίες γιατί οι υπόλοιποι του τα κάνανε μπουρδέλο στο γραφείο...

Το πρόβλημα είναι πως δε θα έχω παραλάβει το πτυχίο μέχρι τότε (δλδ δε θα έχω ορκιστεί) αλλά από ότι ξέρω φυσικούς τους στέλνουν πυροβολικό συνήθως, σωστά;

@σαμπ εεεε αυτό παντού θα γίνεται, όποια και να είναι η επαρχία, είτε λέγεται πινέζα, είτε λέγεται Κόρινθος

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Γιατί; Εξαρτώμενο από την εκάστοτε μονάδα δεν είναι; Μήπως ειμαστε σε πόλεμο...
    Απλά σκέψου ότι οι ντόπιοι έχουν και σαφώς περισσότερα βύσματα στον τόπο τους οπότε μπορεί η μονάδα να μην είναι κάτι φοβερό αλλά εσένα να σε πηγαίνει μαμιώντας

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Ψήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
    Ασε να πάνε τα κορόιδα

Η παρτοσύνη του Έλληνα,

Στον Έβρο εξαρτάται βέβαια και από την μονάδα και τον δοίκα αλλά γενικά ισχύει πως όσο πιο βόρεια τόσο πιο τέντα όσο νοτιότερα λίγο καλύτερα. Πάντως ο Έβρος δεν είναι ούτε Ξάνθη ούτε Κομοτηνή. Όσοι πάνε εκεί χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο (χάσαν έναν απο τους δύο γονείς, είναι πολύτεκνοι κτλ) κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι βύσματα. Γενικά στο στρατό ισχύει πως αν οι υπολοιποι φαντάροι ξέρανε τη μεταχείρηση έχουνε τα βύσματα θα δυαλύονταν ο στρατός.

Ενα μπορδέλο η Ελλάς

Originally posted by i Have no Equal View Post
    Βεβαια λογο πτυχιου μαλλον θα μπεις σε κανενα γραφειο να βγαζεις υπηρεσίες/εξοδοχαρτα και τέτοια(αυτη την τρομερά δύσκολη δουλειά που θέλει >average IQ.. ) οπότε καλά θα είσαι.
    Καλά σήμερα οι μισοί στρατιώτες έχουνε πτυχίο εκτος και αν πέσει σε μονάδα με στουρνάρια. Δεν θα τον προτεινα να μπει σε γραφειο για να βγάζει υπηρεσίες και να ζαλίζεται και για αυτό. Εκτος και αν τον βάλουνε με το ζόρι.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Για το πως θα περασεις ειναι που θα πεσεις κατα το μεγαλυτερο ποσοστο, απλα η λογικη λεει οτι στον Εβρο οι πιθανότητες ειναι δεν ειναι μαζί σου.. Βεβαια λογο πτυχιου μαλλον θα μπεις σε κανενα γραφειο να βγαζεις υπηρεσίες/εξοδοχαρτα και τέτοια(αυτη την τρομερά δύσκολη δουλειά που θέλει >average IQ.. ) οπότε καλά θα είσαι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ο αδερφός μου πάντως πέρασε gg στον Έβρο, βέβαια ήταν διαβιβάσεις...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Παραμεθόριο στον Εβρο ειναι δυσκολα σε μοναδες πεζικου, σε νησάκι ειναι πιο χαλαρα, ετσι εχω ακουσει..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Γιατί; Εξαρτώμενο από την εκάστοτε μονάδα δεν είναι; Μήπως ειμαστε σε πόλεμο...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Πάλεψε το για να την παλέψεις και πιο άνετα..

Leave a comment:

• paixtis
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Το παλεύω!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    The million dollar question:

Εχεις κανει τα κονέ σου??

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μπαίνω Γενάρη!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Den katalaves Altair, OLOI einai sto poio maximo tagma ths Elladas.
    Κάποιοι είναι σε επιλαρχίες.
    Αλλά ναι, αυτό μάλλον ισχύει.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Hmoun se teties monades gia 8 mhnes.
    το ξέρω

σιγουρα δεν είναι απο τις πιο δύσκολες δουλειές αρκεί να σου αρέσει ο στρατός και να μην έχεις μεγάλο προβλημα με τις συνεχείς μετακινήσεις.

Leave a comment:

Working...
X