Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
139 ΚΣ!!Έλα και πλησιάζει το λελε!!
Ας ελπίσουμε να μν γυρίσω Πετροχωρι στην εμπλεκόμενη 139!Τον Ιούνιο μιλάμε έκανα 21 υπηρεσίες ενώ τον Ιούλιο 9 με ΔΝ επί 3 παρακαλώ το μέγιστο με σταθερά 1-2 και το μέγιστο 1-4!!!!
Καλά αυτά είναι σε αυστηρές μονάδες.Στο κέντρο μαθαίνουν οπότε θα τους δείξουν εκεί για χαιρετούρες και τέτοια.Βαψιματα ξυρισματα,ξυπνηματα,στρωσιματα εννοούνται.
Παίδες είμαι πρατήριο Δράμας εδώ και ένα μήνα και συνεχίζω.Ξεκινάν οι άγραφες άδειες!!
Μόνο σκοπιές/περίπολο θα γλιτώσεις έτσι καθώς και τις βολές και τον καθαρισμό όπλου,αγήματα και γενικά ότι χρειάζεται όπλο.Θα πήξεις δηλαδή σε εστιατόρια,θαλαμοφυλήκι,καθαριότητες και σκουπιδιάρα.Άσε που 90% δε θα σε παίρνουν σε φυλάκιο γιατί θα προτιμούν άτομα με όπλο.
Εγώ φίλε,άνετα έβγαινα Ι4,λόγω παραπάνω βάρους,μυωπίας,αστιγματισμού,πλατυποδία,θυροει δή.
Το καλό είναι ότι το παραπάνω βάρος δεν μου φαίνεται τόσο,οπότε πέρασε στο ντούκου,ενώ την πλατυποδία την ανακάλυψα μετά και δεν είπα τίποτα,τον αστιγματισμό δεν τον είπα,οπότε με τα υπόλοιπα βγήκα Ι2.Οκ οι ένοπλες υπηρεσίες είναι πρήξιμο,όμως το φυλάκιο είναι σαν άδεια,και αξίζει να πας.
Οι περισσότερες μονάδες δεν το πολυψειρίζουν το θέμα. Αν δουν normal guy τον περνάνε I1 χωρίς πολλά πολλά. Μόνο αν δουν κάτι πολύ έξω το normal εξετάζουν περαιτέρω. (Πολλά κιλά, περίεργη συμπεριφορά, τεράστια γυαλιά κτλ).
Leave a comment: