Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Και στις 2 μονάδες,κάθε μέρα εξοδούχος ήμουν.Για την ακρίβεια μας πήγαινε 1 μέσα 2 έξω και μετά κάποια στιγμή που έγινε 1-1 μας κακοφάνηκε.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά εννοείται ότι στα δύσκολα και στις εμπλοκές δένεσαι, όχι όταν είσαι χυμείο και κάθε μέρα είσαι εξοδούχος με διανυκτέρευση.

Imrahil, υπομονή ρε, μετά θα λες πως πέρασε έτσι ο καιρός

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ακόμη δν ξέρουμε πού κ πότε ακριβώς.Αναμένουμε..Δν είχα μπει Altair.Μπαίνω τώρα γιατί κόβεται η αναβολή μου κ δν μπορώ να πάρω άλλη δυστυχώς!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έλα ρε παιχτούρα,γιατί νόμιζα ότι έχεις μπει;
    Καλή θητεία ρε.
    Κι εγώ,τις καλύτερες φιλίες τις έκανα στη μάχιμη μονάδα που ήμουν πάντως.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Μπαίνω το Μάρτιο beaches!!!Πεζικό Β'ΕΣΣΟ είμαι!
    που παρουσιάζεσαι παίχτη;

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Αλλά με της σπουδές κτλ που έχεις σε κάνα 1ο γραφείο σε κόβω οπότε μια χαρά θα την βγάλεις .
    καλά μη νομίζεις πως είναι τόσο καλό να είσαι και σε γραφείο να βγάζεις υπηρεσίες κτλ και να κάνεις και την σκοπιά σου, περίπολο κ.α. έχεις μια ζαλάδα παραπάνω.

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Καλός πολίτης phantom και καλό υπόλοιπο Imrahil , ο στρατός είναι θέατρο του παραλόγου αλλά το 9αμηνο τελειώνει γρήγορα, αν δεν πας σε καμιά μάχιμη μονάδα βέβαια
    όλως περιέργως τις καλύτερες αναμνήσεις/εμπειρίες καθώς και φιλίες που κρατούνε ως τώρα τις έχω απο τους πέντε μήνες που ήμουν σε μάχιμη μονάδα όπου εκεί βλέπεις κυριολεκτικά τι είναι στρατός και μαθαίνεις πράματα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μπαίνω το Μάρτιο beaches!!!Πεζικό Β'ΕΣΣΟ είμαι!

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Στα Hawk είμαι με αμετάθετο Ι1 Solid οπότε δε με βλέπω να φεύγω από εδώ. Φτάσαμε στα μισά και ατυχώς η εμπλοκή συνεχίζεται, μόνο στη δική μας μονάδα. Γενικά πολύ ζόρικα τα πράγματα, 6.00 με 14.00 δουλειά στο γραφείο, υπηρεσία κανονικά και αδιάλειπτα λόγω εμπλοκής, πολύ λίγος ύπνος, ελάχιστοι έξοδοι. Πολλοί βαράνε αναβολη γιατί δεν την παλεύουνε, άλλοι το παίζουν άρρωστοι, (σχεδόν) όλοι προσπαθούν να φύγουνε με βύσμα και αρκετοί ψάχνονται να βγουν τώρα Ι3 ή πιο κάτω για να σπάσει το αμετάθετο και να πάνε σε καμιά normal μονάδα. Κατά τα άλλα μια χαρά

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι κουβεντούλα για το όπλο θέλω να κάνω! :p

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ο κολλητός μου.Πες τι θες,να τον ρωτήσω αν είναι και να σου πω.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έχει κάνει κανείς εκπαίδευση στο Rheinmetall;

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Imrahil από ότι διάβασα πιο πάνω περνάς ΣΠΕΝ (στο Πολύκαστρο είσαι ; ), γραφεία και λούφα στα ΣΠΕΝ δεν παίζει οπότε προς το παρών κανε λίγη υπομονή γιατί δεν έχεις μπει ακόμα στους φυσιολογικούς ρυθμούς θητείας (στην μονάδα δηλαδή). Εξαρτάται σε τι μονάδα θα πέσεις, αλλά ίσως να είναι και η μοναδική εκπαίδευση που θα δεις στην θητεία σου, οπότε απόλαυσε την .
    Μετάθεση μονάδα ξέρεις ;

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δε με έχουν βάλει σε γραφείο και γενικά είναι πολύ καυλωμένοι στα Hawk, μάλλον γιατί έχουν ακριβά συστήματα που τα δουλεύουν ενεργά αντί να τα έχουν εντελώς παρατημένα και είναι πάντα σε επιφυλακή. Προς το παρόν μας τρέχουν σαν τα κατσίκια, το μακράν χειρότερο όμως είναι πως δεν έχουμε άτομα και μας έχει τσακίσει η υπηρεσία. Στα ευτράπελα το ότι μας κατέβασαν άγημα στον υπουργό που ήρθε στο Γ σώμα στρατού (που ήταν περίεργο γιατί ασκήσεις ακριβείας κάναμε μόνο μια βδομάδα) και στη Θεσσαλονίκη τη μια μέρα για την αναπαράσταση της απελευθέρωσης και την άλλη για περιφρούρηση παρέλασης (aka "αποδοση τιμών"). Ενδιαφέρον είχε αλλά πολλή κούραση και για τιμητικές ούτε λόγος με τόσα λίγα άτομα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Phantom Καρδάμαινα ήμουνα.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ναι, εκεί ήμουν. Περνάνε όλα τα στρατόπεδα από εκεί πέρα για να κάνουν εξετάσεις και έτσι βλέπω αρκετό κόσμο. Παίζει να είδα κι εσένα δηλαδή ειδικά αν είχα καμία πύλη τότε

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Όχι δεν έχω σπουδάσει κάτι.
    Καλός πολίτης phantom! Ήσουν στο στρατόπεδο που έχει το ΣΤΕΠ; Αν ναι πέρασα απο 'κει για να απολυθώ τον Αύγουστο.

Leave a comment:

Working...
X