Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Οι κοινωνικοι λόγοι είναι προφανώς ευρεία έννοια, αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με πολιτικά φρονήματα. Κατά βάση δίνει την ευκαιρία σε κάποιον που κωλύεται να μπει στη συγκεκριμένη εσσο, να μπει στην επόμενη (δίνεται μόνο μια φορά). Μπορεί να δοθεί σχεδόν για το οτιδήποτε, από αυτά που είπε ο g0 μέχρι διπλωματικές, σπουδές, μπαμπά στο νοσοκομείο, οικονομική κρίση, πλειστηριασμό σπιτιού, χρεοκοπία επιχείρησης κ.α., αρκεί να συνοδεύεται από κάποιο σχετικό αποδεικτικό έγγραφο
-
Ναι ειχαμε και εμεις κάποια άτομα από πολύ μακριά. Αδικία γιατί οι περισσότεροι ήμασταν από εκεί κοντά και αυτοί στην άδεια ορκωμοσίας, μέχρι να πάνε και να γυρίσουν είχε τελειώσει η άδεια!
Leave a comment:
-
Ναι έχει, τα περισσότερα κέντρα εκπαίδευσης φιλοξενούν τουλάχιστον δυο σώματα. Απλά είναι το μεγαλύτερο κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων.
Αν σε καλέσουν ΤΘ το πιθανότερο είναι να περάσεις από Αυλώνα. Όπως πχ, αν σε καλέσουν Πυροβολικό, το πιθανότερο είναι να περάσεις από Θήβα, Τεχνικό από Πάτρα, Εφοδιασμού Μεταφορών από Σπάρτη, Υλικού Πολέμου από Λαμία κοκ.
Leave a comment:
-
Koinonikoi logoi einai koinonikes ypoxrewseis nomizw (khdeies, prostaths oikogenias ktl)
Den eimai sigouros vevaia...
Leave a comment:
-
Μπορει και να ακουστω πολυ χαζος μεσα στην εξυπναδα μου (κατι ιδιαιτερως λογικο μετα τον χειροτερο διαγωνισμο καρφωματων της δεκαετιας που ειδα ξημερωματα) αλλα τι εννοουμε οταν λεμε "κοινονικοι λογοι"; Μου θυμιζει ιστοριες τυπου "κοινωνικων και πολιτικων φρονηματων" wtf δλδ;
Leave a comment:
-
Τεθωρακισμένα με κάλεσαν και καθώς ξέρω άν πάρεις αναβολή κοινωνικών λόγων μετά σε στέλνουν αλλού, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
straier, το πιο πιθανό είναι να ισχύουν οι δικοί σου αριθμοί, εγώ έχει πολύ καιρό που τους κοίταξα.
Leave a comment:
-
Νομίζω κοιτάνε που μένεις όσον αφορά εκεί που θα παρουσιαστείς. Στο κέντρο οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν από μέρη τριγύρω. Στη μετάθεση φυσικά, δεν παίζει τέτοιο σκηνικό.
Leave a comment:
-
Είναι το βασικό κέντρο εκπαίδευσης για όσους καλούνται τεθωρακισμένα. Αλλά, όπως και να χει, δεν έχει σημασία το που μένεις.
Leave a comment:
-
11 και 7 είναι τα χρόνια εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι. Η πλάκα είναι πως εγώ πληρώ τις προϋποθέσεις αλλά ειδικά δεδομένου ότι ήμουν σε πάνω από μία χώρες μιλάμε για ΠΟΛΥ γραφειοκρατεία...Για να θεωρείσαι κάτοικος εξωτερικού πρέπει να έχεις μόνιμη κατοικία εκεί περί τα 12 χρόνια ή να εργάζεσαι επ'αμοιβή περί τα 9.
Το σπαστικό είναι πως στην περίπτωσή μου το λάθος δεν είναι καθόλου δικό μου αλλά εγώ (η οικογένειά μου) πρέπει να τρέχω...
Ο Ιμραχίλ από Θεσσαλονίκη πάει Αυλώνα;
Leave a comment:
-
Kai enan filo ton stelnoun ygeionomiko aulwna, alla aftos thelei na paei dokimos, na kanonisw synanthsh
Leave a comment:
Leave a comment: