Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imrahil
    replied
    Οι κοινωνικοι λόγοι είναι προφανώς ευρεία έννοια, αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με πολιτικά φρονήματα. Κατά βάση δίνει την ευκαιρία σε κάποιον που κωλύεται να μπει στη συγκεκριμένη εσσο, να μπει στην επόμενη (δίνεται μόνο μια φορά). Μπορεί να δοθεί σχεδόν για το οτιδήποτε, από αυτά που είπε ο g0 μέχρι διπλωματικές, σπουδές, μπαμπά στο νοσοκομείο, οικονομική κρίση, πλειστηριασμό σπιτιού, χρεοκοπία επιχείρησης κ.α., αρκεί να συνοδεύεται από κάποιο σχετικό αποδεικτικό έγγραφο

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σε αυτούς δίνανε οδοιπορικά.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι ειχαμε και εμεις κάποια άτομα από πολύ μακριά. Αδικία γιατί οι περισσότεροι ήμασταν από εκεί κοντά και αυτοί στην άδεια ορκωμοσίας, μέχρι να πάνε και να γυρίσουν είχε τελειώσει η άδεια!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Νομίζω κοιτάνε που μένεις όσον αφορά εκεί που θα παρουσιαστείς.
    Εγώ παρουσιάστηκα 800 χιλιόμετρα μακρια απο εκει που μένω:troll:

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι έχει, τα περισσότερα κέντρα εκπαίδευσης φιλοξενούν τουλάχιστον δυο σώματα. Απλά είναι το μεγαλύτερο κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων.

Αν σε καλέσουν ΤΘ το πιθανότερο είναι να περάσεις από Αυλώνα. Όπως πχ, αν σε καλέσουν Πυροβολικό, το πιθανότερο είναι να περάσεις από Θήβα, Τεχνικό από Πάτρα, Εφοδιασμού Μεταφορών από Σπάρτη, Υλικού Πολέμου από Λαμία κοκ.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Είναι το βασικό κέντρο εκπαίδευσης για όσους καλούνται τεθωρακισμένα. Αλλά, όπως και να χει, δεν έχει σημασία το που μένεις.
    Αυλώνα πλέον πηγαίνουν οι πάντες, έχει ΤΘ πεζικό και ακόμα και ειδικοδυναμίτες.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Koinonikoi logoi einai koinonikes ypoxrewseis nomizw (khdeies, prostaths oikogenias ktl)
    Den eimai sigouros vevaia...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μπορει και να ακουστω πολυ χαζος μεσα στην εξυπναδα μου (κατι ιδιαιτερως λογικο μετα τον χειροτερο διαγωνισμο καρφωματων της δεκαετιας που ειδα ξημερωματα) αλλα τι εννοουμε οταν λεμε "κοινονικοι λογοι"; Μου θυμιζει ιστοριες τυπου "κοινωνικων και πολιτικων φρονηματων" wtf δλδ;

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Τεθωρακισμένα με κάλεσαν και καθώς ξέρω άν πάρεις αναβολή κοινωνικών λόγων μετά σε στέλνουν αλλού, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
    straier, το πιο πιθανό είναι να ισχύουν οι δικοί σου αριθμοί, εγώ έχει πολύ καιρό που τους κοίταξα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Νομίζω κοιτάνε που μένεις όσον αφορά εκεί που θα παρουσιαστείς. Στο κέντρο οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν από μέρη τριγύρω. Στη μετάθεση φυσικά, δεν παίζει τέτοιο σκηνικό.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Είναι το βασικό κέντρο εκπαίδευσης για όσους καλούνται τεθωρακισμένα. Αλλά, όπως και να χει, δεν έχει σημασία το που μένεις.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Για να θεωρείσαι κάτοικος εξωτερικού πρέπει να έχεις μόνιμη κατοικία εκεί περί τα 12 χρόνια ή να εργάζεσαι επ'αμοιβή περί τα 9.
    11 και 7 είναι τα χρόνια εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι. Η πλάκα είναι πως εγώ πληρώ τις προϋποθέσεις αλλά ειδικά δεδομένου ότι ήμουν σε πάνω από μία χώρες μιλάμε για ΠΟΛΥ γραφειοκρατεία...
    Το σπαστικό είναι πως στην περίπτωσή μου το λάθος δεν είναι καθόλου δικό μου αλλά εγώ (η οικογένειά μου) πρέπει να τρέχω...

Ο Ιμραχίλ από Θεσσαλονίκη πάει Αυλώνα;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οι πιο πολλοί Αυλώνα πάνε πλέον.Πολλά κέντρα έχουν κλείσει,γι'αυτό.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Kαι μένα Αυλώνα με στείλανε, ζωή να'χω

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai enan filo ton stelnoun ygeionomiko aulwna, alla aftos thelei na paei dokimos, na kanonisw synanthsh

Leave a comment:

Working...
X