Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Egw an eimoun stratokavlos as poume pws tha mporouse na me endiaferei h parapanw eidhsh?
-
Μέχρι τότε θα έχει καταστραφεί ο κόσμος,οπότε δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Leave a comment:
-
Την ίδια ανάλογη τακτική έκανε και στο Ε9(Φορολογικό Μήτρωο), αλλά και η Square-Enix με το να μην εκδώσει βιβλιαράκια στα παιχνίδια της(Διορθώστε με αν κάνω λάθος στην συγκεκριμένη εταιρεία).Originally posted by Altair View PostΟικονομία στο χαρτί.
Τον τελευταίο καιρό όλοι αυτό θα πράξουν προκειμένου να σώσουν οτιδήποτε πράσινο υπάρχει στην γη. Διάβασα επίσης ότι σε λίγα χρόνια θα κλείσει σιγά σιγά η τρύπα του Οζοντός.
Leave a comment:
-
Καθώς διάβαζα τα πολιτικά νέα, έπεσα πάνω στην συγκεκριμένη είδηση που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει εσάς τους στρατόγκαβλους.
Enjoy!
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ αλλά επί της ουσίας καθυστερεί ακόμη λίγο το λελέ..
Τώρα πήρα άδεια 15 ημέρες, επιστρέφω για 11, ξαναφεύγω για 12 και ξαναεπιστρέφω για 5! Έχω δηλαδή, 16 ημέρες υπόλοιπο θητείας
Νοέμβρη μπήκα.
Leave a comment:
-
Ρε Τάννο άλλαξες πολύ/ Μου φαίνεσαι πολύ διαφορετικός με αυτό το στυλάκι. Βασικά με περούκα μου μοιάζει το μαλλί
ΕΝΤΙΤ :
ΣΚάτμαν ΛΕΛΕς
Leave a comment:
-
Ρε τρελέ, τώρα έκανες την μπουκάλα ένα σωστό φάντασμα! Τώρα νοιώθω σαν να έχω πιάσει ένα μπουκάλι φάντασμα από το πλοίο του Ιπτάμενου Ολλάνδου.
Leave a comment:
-
Εκανα μια αποπειρα να βγαλω το μπουκαλι,θα βοηθησει πιο πολυ τον G_Z στην επεξεργασια η κοντινη απο την full body.
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ. Το μαλλί το έχω εδώ και 2 μήνες. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.
Όσο για το Full Size, σωστός. Αν μπορεί να το κάνει έτσι ο G_Z.
Leave a comment:
Leave a comment: