Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι το κατάλαβαν όλοι πως δεν είναι fan made παιχνίδι υπό κατασκευή αλλά μόνο trailer. Για το αν και πόσο έχει κυνηγήσει η Νintendo δημιουργίες χρηστων δεν έχω γνώμη.

Εμένα πάντως μου θύμισε Trine, ειδικά εκεί που ο Link πηδάει προς το αγριογούρουνο platform style και η κάμερα απομακρύνεται.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by Loggo
      Το video ήταν εντυπωσιακό αλλά, αν ήταν official, θα με χάλαγε η συνέχιση της κατάχρησης του art direction του Wind Waker. Θα ήθελα ένα ακόμα cel-shaded Zelda, αλλά με διαφορετικό art direction αυτή τη φορά. Το Wind Waker ήταν αυτό που ήταν, όμορφο και διαφορετικό. Έγινε όμως, έδωσε αυτό που είχε να δώσει, άστο, και προχώρα παρακάτω.

Ένα cel-shaded Zelda με αυτό το art style, πιο μουντές αποχρώσεις απ' το Wind Waker και με πιο σοβαρό τόνο, θα ήταν win.

Kαι να τοποθετείται χρονικά στο hero's fail brunch timeline ε???Πόσο win θα ήταν!!! Love it!!
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Four Swords Anniversary Edition Is Only Free For Another Week

για DSi και 3DS.

Comment

• Μετά τον τερματισμό του kingdom hearts bbs final mix λέω να κάνω ένα διάλλειμμα απ'το marathon και έπιασα το zelda oracle of ages με σκοπό να το τερματίσω αυτή τη φορά.Μετά θα ακολουθήσει και το seasons βέβαια.Έβγαλα το 3o dungeon μέχρι στιγμής και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'τον τίτλο.Ακριβώς αυτό που μ αρέσει.Πολλοί και ενδιαφέροντες γρίφοι.Συνάντησα πολλές σπαζοκεφαλιές που μου πήραν ώρα για να λύσω.Άλλες δεν μπόρεσα και άνοιξα walkthrough.

Comment

• Ένας διακαής πόθος αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα!Τελείωσα το zelda oracle of ages.Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι zelda και πολύ δύσκολο.Υπήρχαν πάμπολλα σημεία που κόλησα και δεν μπόρεσα να μην μπω στον πειρασμό να δω walkthrough.Τώρα το μόνο που μένει είναι να τελειώσω και το oracle of seasons και θα έχω παίξει όλα τα zelda ουσιαστικά.

Comment

• Μπορείς να κάνεις τα saves από τα δύο παιχνίδια να επικοινωνήσουν ώστε να δεις και τον κανονικό τερματισμό;
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Δεν ξέρω αν γίνεται στα smartphones.Πρέπει να τερματίσω και τα δυο.Με τον κωδικό που παίρνω απ'το ages λες??

Comment

• Δε ξέρω πώς γίνεται ακριβώς...
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Πήρα ένα κωδικό απ'το ages.Θα δοκιμάσω να τον βάλω στο seasons.Θα κάνω το ίδιο και στο ages
                    όταν τερματίσω το κ θα γράψω τι παίζει μετά.Πάντως υπάρχει ένα ακόμη boss που δν μπορώ να το παίξω ακόμη στο ages.

Comment

• Οταν τελειωσεις και τα 2 με τους κωδικους που θα εχεις θα παιξεις το επιπλεον boss. Καπως ετσι παει, δε θυμαμαι ακριβως εδω που τα λεμε..

Comment

• Οταν τελειωσεις ενα απο τα δυο παιχνιδια μπορεις να βαλεις με την μια τον κωδικο στο δευτερο και οταν τελειωσει σε πηγαινει στον πραγματικο τερματισμο / τελευταιο encounter.
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Ωραία θα το δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή αφού είναι τόσο απλό. Νόμιζα ότι ήθελε καμιά σύνδεση και των δύο παιχνιδιών.

Comment

• Τhe Legend of Zelda: Wind Waker

Ocarina, Twilight, Skyward και μαλακιες... Ενας ειναι ο αληθινος απογονος του Link to the Past.

(flame wahr teh begihn...lol)
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• LOOOOOOL ρε, δεν το έχεις παίξει;;;;;;;

Comment

• Originally posted by McSolid View Post
                                Τhe Legend of Zelda: Wind Waker

Ocarina, Twilight, Skyward και μαλακιες... Ενας ειναι ο αληθινος απογονος του Link to the Past.

(flame wahr teh begihn...lol)
                                Σιγά το a link to the past που θέλει και απόγονο...Ένα είναι το 2d που ξεπερνάει τα συνηθισμένα και αυτό ακούει στο όνομα link's awakening.Και το 3d που είναι άξιο του ονόματος αυτού είναι το majora's mask βέβαια.Όλα τα άλλα αναμασούν τις ίδιες ιδέες...

Comment

Working...
                                X