Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Ola panw katw, katalavainw apo pou erxetai se afta pou leei kai milaei kai me paradeigmata.

Den symainei pws exw thn idia gnwmh me afton sto 100%, alla pistevw pws kserw ti thelei na pei.
    Epaiksa prosfata kai ola ta 2D Zelda ektos apo to between worlds kai pistevw pws h arxh opsh twn paixnidiwn tous teriazei kalytera gia to eidos tou gameplay pou parousiazoun.
    Καλά γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσουν και τα 2 και πιστεύω ότι άλλο προσφέρουν τα top down και άλλα τα 3D. Eγώ παίζω τώρα το ALBW και μου αρέσει που είναι βουρ στο ψαχνό, αλλά στα 3D προτιμάω κάτι πιο επικό που να πάει με το πάσο του.
    Απλά ο Egoraptor δεν έχει κρυψει την αντιπάθεια του για όλα τα 3D Zelda και προκειμένου να υποστηρίξει την άποψη του καταλήγει σε βλακείες. Το έχει κάνει και για άλλα series αυτό πχ. τα Sonic.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ola panw katw, katalavainw apo pou erxetai se afta pou leei kai milaei kai me paradeigmata.

Den symainei pws exw thn idia gnwmh me afton sto 100%, alla pistevw pws kserw ti thelei na pei.
    Epaiksa prosfata kai ola ta 2D Zelda ektos apo to between worlds kai pistevw pws h arxh opsh twn paixnidiwn tous teriazei kalytera gia to eidos tou gameplay pou parousiazoun.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Σαν; Δεν βρίσκω ούτε ένα σωστό επιχείρημα στο βίντεο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw symfwnw se arketa pragmata pantws.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το έχω δει. Τραγικό βίντεο. Γενικά ο egoraptor γράφει ότι του κατέβει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To exete dei afto to video?
    Ti gnwmh exete?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Και γω είμαι της άποψης ότι έχει το καλύτερο cel shaded μέχρι στιγμής το παιχνίδι.Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά ιδιαίτερα στο hd!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Emena mou arese to combat system apo to WW.
    Ta Cel Shaded grafika den mou aresoun genika, to mono paixnidi me tetoiou eidous grafika pou vriskw kalo se looks einai to kainourio Guilty Gear Xrd pou den exei vgei akomh kai afto mono kai mono epeidh moiazei na einai 2D animated kai oxi "karamelomeno".

To design twn xarakthrwn tou WW apo thn allh aplws den vlepetai.

Kai nai enweitai pws ola afta einai ypokeimenika, mhn to leme kathe fora

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Υποκειμενικό είναι αυτό. Πάντως αν δεν κολλάνε σε zelda cel shade γραφικά τότε μάλλον δεν κολλάνε και πουθενά.
    ΚΑτά τα άλλα αυτό με τις άσκοπες αναζητήσεις εμένα με είχε ξενερώσει και τότε Θυμάμαι υπήρχε και ένα νησί σαν ηφαίστειο ( ; ) το οποίο έπρεπε να βρεις χωρίς να έχεις κάποια υπόδειξη (εκτός και αν είχα κάνει εγώ μεγάλη γιωτιά)

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Συμφωνω ground, για μενα γενικα ειναι ωραιο αλλα εχει και ασχημα σημεια. Μ αρεσαν τα εντονα χρωματα πολυ και τα περισσοτερα σκηνικα αλλα οι χαρακτηρες απο npcs μεχρι enemies δε με κερδισαν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Epeidh to diavasa kai hthela na to thiksw:

OXI, den exei to kalytero art direction, in fact to art direction tou paixnidiou suckarei teleiws.
    Lathos epilogh sxediasmou, lathos epilogh eidous grafikwn.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το τελείωσα και γω 100% για τρίτη φορά μετά τις δυο παλιές και το λάτρεψα ακόμα περισσότερο!Το πανί που σε κάνει να πηγαίνεις πιο γρήγορα και αλλάζει ο άνεμος προς την κατεύθυνση που πας απλά απολαυστικό!Τα dungeons ομολογώ ότι με εξέπληξαν και δυσκολεύτηκα σε κανά δυο σημεία!Πολύ διαφορετικά και πρωτότυπα!Τα γράμματα που έβρισκες από άλλους παίκτες έδιναν μια ξεχωριστή νότα και με βοήθησαν να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχίτερα με το figurine collection και βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον τα knuckle golden statues που έπρεπε να θυμάσαι πού τα είχες βρει με τον tingle όταν το έπαιζες στο gc το παιχνίδι(πλέον δεν υπάρχει tingle tuner οπότε no clue).Τα fetch quest με τα triforce shards και μένα με κούρασαν αλλά πιο λίγο από παλιά χάρη στο χάρτη που είναι πιο άμεσος στο gamepad και βρίσκεις πανεύκολα αυτά στη θάλασσα.Τα υπόλοιπα ήταν καλά με μάχες μέσα σε σπηλιές.Επίσης το τελικό "dungeon" το βρήκα αδιάφορο εκτός απ'το σημείο με τους γρίφους για να μπορέσεις να ξαναπάς great sea και για να προχωρήσεις παρακάτω με τους phantom Ganon!Για μια ακόμη φορά αντιμετώπισα τον σπαστικό puppet ganon στην τρίτη του μορφή.Απλά αυτή τη φορά το έπαιξα aimbot από μακριά με καλές επιδόσεις ομολογουμένως αλλά το damage μου το'κανε.Και όλα αυτά στο hero mode χωρίς να το αλλάξω καθόλου!
    Συνολικά μια εξαιρετική hd μεταφορά ενός πολύ καλού τίτλου.Μόνο παράπονο τα λίγα dungeons!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δυστυχως ισχυουν οσα λεει ο Xeno για το Wind Waker αλλα παρ'ολα αυτα το βαζω πιο πανω απο το Twilight Princess. Ισως γιατι προτιμουσα τη καπως χαλαρη λογικη του απο το συνεχομενο dungeon crawling.

Βεβαια πριν δεκα χρονια ειχα διαθεσιμο χρονο να ξοδεψω σε ενα game κανοντας ασκοπες βολτες σαν αργοσχλος. Τωρα που προτιμω (και επιβαλλεται) το γρηγορο playthrough πιθανως να με ξενερωσει και μενα ασχημα.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το κάθε Zelda έχει τα δυνατά και τα λιγότερα δυνατά κομμάτια. Τα dungeons είναι όντως το αδύναμο σημείο του WW. Έχει όμως το καλύτερο art direction και τον καλύτερο overworld από όλα. Και για να μην νομίζεις ότι είμαι και κανένας φανατικός του WW θα σου πω ότι το θεωρώ το 'χειρότερο' Zelda μετά το SS.
    Τώρα γιατί έκανε το remaster σε αυτό είναι προφανές. HD remster σε cel shaded είναι πολύ πιο εύκολο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Όχι, μείνε μέσα, γιατί όπως τα λες είναι τα πράγματα.

Leave a comment:

Working...
X