Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Ακριβώς.Το ph είναι ακριβώς μετά το windwaker και το spirit tracks εκατό χρόνια μετά από αυτά όπως λένε οπότε ναι είναι sequels.Θα τα δεις παίζοντάς τα.
-
Δηλαδή πρώτα PH και μετά ST λόγο σεναρίου, αλλα το ST είναι πιο ποιοτικό σαν τίτλος από PH, σωστά? Άμεσα sequels μεταξύ τους είναι?
Leave a comment:
-
Το είπε βάσει ποιότητας.Και εγώ αυτό λέω στο post μου.Σεναριακά πρέπει να τα παίξεις με την σειρά που είπα.Και συμφώνησα για τη σειρά ποιότητας.Originally posted by AionΟ sub_zero είπε ST και μετά PH.
Leave a comment:
-
Γενικά στα zelda δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο timeline. Τα 3 συγκεκριμένα όμως που σου αναφέρει ο Enpsty από πάνω είναι άμεσα sequels και πάνε με αυτή τη σειρά.Originally posted by Aion View PostΔηλαδή σεναριακά πρώτα PH και μετά ST? Έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους?
Leave a comment:
-
Δηλαδή σεναριακά πρώτα PH και μετά ST? Έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους?
Leave a comment:
-
Σε σειρά "ποιότητας" τα έβαλα εγώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη πρώτο έρχεται το WW και λόγω ιστορίας και λόγω ποιότητας. Αν ασχοληθείς και με τα άλλα εννοείται ότι θα πας με σεναριακή σειρά εκτός και αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το Ph που σε κάποια κομμάτια καταντάει εκνευριστικό.
Leave a comment:
-
Όπως τα λέει ο sub zero!1o wind waker μετά phantom hourglass μετά spirit tracks.Και σωστά έβαλε και τη σειρά βάσει ποιότητας εννοείται!
Leave a comment:
-
Είναι άμεσα sequels οπότε έτσι κι αλλιώς καλύτερα να τα πάρεις με τη σειρά. Πάντως imo ww>>>>>>>>st>ph
Leave a comment:
-
Τι έχει η λίστα?
Παιδιά στην διάθεση μου, μετά από την ευγενή χορηγία του wesker
, έχω:

Plus, θα έχω και το Wind Waker HD όταν μου έρθει το Wii U. Ένα από τα 3 θα αρχίσω, όμως δεν ξέρω πιο ακόμα.
Leave a comment:
Leave a comment: