Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Πόσο γαμάτο θα ήταν άμα είχε τέτοιο art direction;

Καλά δε νομίζω πως αυτό θα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Θα ξόδευες ώρες περπατώντας.

Edit. Είδα και αυτό στο κείμενο που πόσταρε ο Enpsty:
    You use the gamepad to navigate, avoid traps, follow clues etc.
    Ουαου, τώρα εντυπωσιάστηκα!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μακάρι να είναι τόσο καλό όσο λένε.Αναμένουμε νεότερα.

Για να φτιάξω λίγο την διάθεση του λογκο,να αναφέρω ότι σε ορισμένα ονline καταστήματα εμφανίστηκαν αναρτήσεις για μελλοντική κυκλοφορία του majoras mask για το 3ds.Όπως είναι αναμενόμενο οι αναρτήσεις αυτές μετά από λίγο χάθηκαν.Οι φήμες για κυκλοφορία του majoras mask στο 3ds έχουν επανέλθει στο προσκήνιο.

Μακάρι,θέλω πολύ να το παίξω το majoras mask.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Apo to stoma sou kai stou nintendo tafti.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Πόσο γαμάτο θα ήταν άμα είχε τέτοιο art direction;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    The Wii U Zelda game will redefine gaming with its features and innovation
    To diavasa olo to arthro kai egw kai sorry kiolas (fan and all) alla katoura kai ligo...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ από τη πορεία της σειράς τα τελευταία χρόνια που δε μπορώ να είμαι αισιόδοξος, ειδικά με τον Aonuma στο τιμόνι...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Wii U Zelda coming in 2014, will be biggest Zelda game ever

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    An theleis dokimase na paikseis.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Οχι

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Subzero to Alundra to exeis paiksei?

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Τέλος το alttp. Χορταστικό παιχνίδι αλλά δεν μου έδωσε κάτι παραπάνω σε σχέση με τα άλλα 2d zelda που έχω παίξει. Επίσης έχω την εντύπωση ότι ήταν και το πιο δύσκολο από όλα (να ναι καλά το save state). To σύστημα με τους 2 κόσμους δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, νομίζω στο OoA είχε υλοποιηθεί καλύτερα (βέβαια πάνε και 10 χρόνια από τότε που το τελείωσα οπότε ίσως δεν θυμάμαι και καλά). Άνοιξα και οδηγό 2-3 φορές γιατί δεν είχα όρεξη ναψάχνω τον χάρτη πάνω κάτω.

Το LA με το οποίο μπορεί να συγκριθεί άμεσα εμένα μου άρεσε περισσότερο. Βέβαια άλλες οι εποχές που έπαιξα το ένα και άλλες το άλλο. Και τα 2 πάντως νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παίζει στον emulator, οπότε θα ξεκινήσω άμεσα το Skyward Sword !!!!

1080p βεβαίως βεβαίως, θα ανεβάσω και φωτογραφίες άμεσα!!!

Ελπίζω να μη μου κάνει καμιά λαδιά και στην πρώτη μάχη να πατώσουν τα frames . Πάντως το paring του wiimote δουλεύει άψογα .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το TP θυμαμαι μ'αρεσε κι εμενα οσο το επαιζα απλα παντα με εκανε να νιωθω οτι κατι μεγαλο(καποια ανατροπη, κατι που θα αλλαζε πολυ το κοσμο, κλπ) θα ερθει και δεν ηρθε ποτε. Επισης η κεντρικη πολη που δεν προσεφερε τιποτα και το overworld με αφησαν ανικανοποιητο. Τα πολυ καλα σχεδιασμενα dungeons μαζι και με τα νεα items εσωσαν την κατασταση.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Όντως μπορεί να γενίκευσα ζητώ συγνώμη για αυτό. Χαίρομαι που βλέπω και άλλους εδώ μέσα που τους άρεσε το ΤΡ. Πιστεύω ότι αδικείται που κυκλοφόρησε και στο Wii με αποτέλεσμα πολύ να το συγκρίνουν με τίτλους της επόμενης γενιάς.
    Μην ανησυχείς,όλα καλά,δεν έγινε και τίποτα.;)

Άρεσε και σε εμένα το tp όσο το έπαιζα απλά μου άρεσε λιγότερο από τα άλλα zelda.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Βρήκα ένα παρόμοιο :troll:

Leave a comment:

Working...
X