Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Οταν τελειωσεις και τα 2 με τους κωδικους που θα εχεις θα παιξεις το επιπλεον boss. Καπως ετσι παει, δε θυμαμαι ακριβως εδω που τα λεμε..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πήρα ένα κωδικό απ'το ages.Θα δοκιμάσω να τον βάλω στο seasons.Θα κάνω το ίδιο και στο ages
    όταν τερματίσω το κ θα γράψω τι παίζει μετά.Πάντως υπάρχει ένα ακόμη boss που δν μπορώ να το παίξω ακόμη στο ages.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δε ξέρω πώς γίνεται ακριβώς...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν ξέρω αν γίνεται στα smartphones.Πρέπει να τερματίσω και τα δυο.Με τον κωδικό που παίρνω απ'το ages λες??

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μπορείς να κάνεις τα saves από τα δύο παιχνίδια να επικοινωνήσουν ώστε να δεις και τον κανονικό τερματισμό;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ένας διακαής πόθος αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα!Τελείωσα το zelda oracle of ages.Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι zelda και πολύ δύσκολο.Υπήρχαν πάμπολλα σημεία που κόλησα και δεν μπόρεσα να μην μπω στον πειρασμό να δω walkthrough.Τώρα το μόνο που μένει είναι να τελειώσω και το oracle of seasons και θα έχω παίξει όλα τα zelda ουσιαστικά.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μετά τον τερματισμό του kingdom hearts bbs final mix λέω να κάνω ένα διάλλειμμα απ'το marathon και έπιασα το zelda oracle of ages με σκοπό να το τερματίσω αυτή τη φορά.Μετά θα ακολουθήσει και το seasons βέβαια.Έβγαλα το 3o dungeon μέχρι στιγμής και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'τον τίτλο.Ακριβώς αυτό που μ αρέσει.Πολλοί και ενδιαφέροντες γρίφοι.Συνάντησα πολλές σπαζοκεφαλιές που μου πήραν ώρα για να λύσω.Άλλες δεν μπόρεσα και άνοιξα walkthrough.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Four Swords Anniversary Edition Is Only Free For Another Week

για DSi και 3DS.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Loggo
    Το video ήταν εντυπωσιακό αλλά, αν ήταν official, θα με χάλαγε η συνέχιση της κατάχρησης του art direction του Wind Waker. Θα ήθελα ένα ακόμα cel-shaded Zelda, αλλά με διαφορετικό art direction αυτή τη φορά. Το Wind Waker ήταν αυτό που ήταν, όμορφο και διαφορετικό. Έγινε όμως, έδωσε αυτό που είχε να δώσει, άστο, και προχώρα παρακάτω.

Ένα cel-shaded Zelda με αυτό το art style, πιο μουντές αποχρώσεις απ' το Wind Waker και με πιο σοβαρό τόνο, θα ήταν win.

Kαι να τοποθετείται χρονικά στο hero's fail brunch timeline ε???Πόσο win θα ήταν!!! Love it!!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι το κατάλαβαν όλοι πως δεν είναι fan made παιχνίδι υπό κατασκευή αλλά μόνο trailer. Για το αν και πόσο έχει κυνηγήσει η Νintendo δημιουργίες χρηστων δεν έχω γνώμη.

Εμένα πάντως μου θύμισε Trine, ειδικά εκεί που ο Link πηδάει προς το αγριογούρουνο platform style και η κάμερα απομακρύνεται.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Προφανώς, το ξέρουν, εριωνικό είναι το σχόλιο...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    care to explain why?

γιατί, ενα fan made project (όπως το ΟοΤ 2D που πολεμούσανε με νύχια και με δόντια),αν δε το κάνουν από κόμπλεξ, πόση οικονομική καταστροφή να τους κάνει πια;
    Γιατί δεν είναι fan made game, πόσο καν playable, αλλά fan made trailer που δείχνει μόνο cutscenes.
    Σαν να λέμε ότι η nintendo θα έκανε μήνυση στα χιλιάδες fanmade arts που υπάρχουν στο deviantart.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Κι εμένα μου αρέσει αυτός ο Λινκ. Έτσι ήταν στο A Link to the Past και Link's Awakening αν δεν κάνω λάθος. Έχει πλάκα που έχει όλη την πραμάτια του στο σάκο, μέχρι και σκάλα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το video ήταν εντυπωσιακό αλλά, αν ήταν official, θα με χάλαγε η συνέχιση της κατάχρησης του art direction του Wind Waker. Θα ήθελα ένα ακόμα cel-shaded Zelda, αλλά με διαφορετικό art direction αυτή τη φορά. Το Wind Waker ήταν αυτό που ήταν, όμορφο και διαφορετικό. Έγινε όμως, έδωσε αυτό που είχε να δώσει, άστο, και προχώρα παρακάτω.

Ένα cel-shaded Zelda με αυτό το art style, πιο μουντές αποχρώσεις απ' το Wind Waker και με πιο σοβαρό τόνο, θα ήταν win.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έλα, πείτε την αλήθεια, πόσοι δε θα γουστάρατε να εξελισσόταν αυτό σε interactive movie / point and click adventure game
    Εγώ πάντως δε θα γούσταρα.

Leave a comment:

Working...
X