Kαλά μαυτο το skyward sword τι έγινε ρε γαμώτο;;;;;
Εγω θυμάμαι λέγανε όλοι best game ever, πολύ καλύτερο του Ocarina, δεν θα το περάσει κανένα για τις επόμενες χιλιετίες κλπ κλπ μία τους αρέσει το ένα μία το άλλο.
Αρκετοί μάλλιστα είπαν πως ήθελαν ένα zelda ποιο κοντά στο TP παρα στο WW και πόσο χάλια είναι τα cel shaded γραφικά ενώ πριν βγει έλεγαν το αντίθετο και έκραζαν το TP και για αυτόν τον λόγο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Afth einai h seira me thn opoia sou aresoun ta zelda?
An nai sovara milas h plaka mas kaneis?
A link to the past kai Ocarina of Time apo ta teleftaia kai to Zelda II kalytero?
Mono gia to Link's awakening symfwnw mazi sou aposa egrapses (an kai eprepe na mpei prwto)
Leave a comment:
-
Η λίστα μου με τα zelda όπως την είχα γράψει σε άλλο forum:
1)Majora's Mask
2)Link's Awakening
3)Oracle of Seasons
4)Oracle of Ages
5)Skyward Sword
6)Wind Waker
7)The Legend of Zelda
8)Four Swords Adventures
9)Spirit Tracks
10)Minish Cap
11)Phantom Hourglass
12)Zelda II
13)A link to the Past
14)Ocarina of Time
15)Twilight Princess
16)Four Swords
Leave a comment:
-
Νταξει το δέχτηκα ότι κάποιοι προτιμάτε το TP από το SS αλλά για τον θεό το να το βάζεις πάνω από το WW είναι έγκλημα!
Leave a comment:
-
Και για μενα το Wind Waka ειναι ανωτερο του TP. Γενικα το βρηκα εξαιρετικο αλλα με καποια προβληματα. Αντιθετα το TP γενικα καπου το χασε και περα απο τα dungeons ειχε χασει το προσανατολισμο του απο νωρις...
Leave a comment:
-
Άρεσε σε εμένα και μπορώ άνετα να υποστηρίξω ότι το WW ήταν ανώτερο του TTP. Τουλάχιστον είχε μία πρωτότυπη ιδέα και έναν ιδιαίτερο προσανατολισμό, παρόλο που η υλοποίηση δεν ήταν η ιδανικότερη. Το ΤΤΡ ήταν μία από τα ίδια χωρίς να κουβαλάει την ποιότητα των προηγούμενων Zelda παιχνιδιών.
Τι συζήτηση και αυτή βέβαια, τα έχουμε πει χίλιες φορές.
Leave a comment:
-
To SS δεν το έχω παίξει, το TP πάντως πάνω απο το WW θα το έβαζα, δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν να κάνει 10 λεπτά να πάει απο την μια ακρη του χαρτη στην αλλη και να μην βρει τίποτα.
Leave a comment:
Leave a comment: