Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Βασικά σε όλο το ίντερνετ το TP θεωρείται το 3ο καλύτερο 3D Zelda (λάθος ΙΜΟ μιας και το WW είναι καλύτερο). Όποτε υπάρχει poll για το καλύτερο Zelda το TP είναι πάντα στις 4 πρώτες θέσεις και δεν μιλάω μόνο για 3D. Ακόμα και στο neogaf που τόσο αγαπάει ο ramp η ίδια άποψη επικρατεί (όπως και ότι το SS είναι υποψήφιο για καλύτερο Zelda ever (πάλι λάθος ΙΜΟ).
Τα έχουμε ξαναπεί. Gamers Odyssey≠όλο το ίντερνετ
Leave a comment:
-
Όχι και σε όοολοοο :troll:Originally posted by Ramparter View Post
οπως και σε ολοκληρο το internet
Leave a comment:
-
Captain Hyrule The only Avenger
οπως και σε ολοκληρο το internetτο ΤΡ θεωρείται μάπα παιχνίδι και το SS κράζεται από όσους δεν το έχουν παίξει.
Leave a comment:
-
To Gmers Odyssey είναι το τελευταίο μέρος στο ίντερνετ που θες να μιλήσεις για Zelda.
Σε αυτό το site το MM θεωρείται καλύτερο του OOT, το ΤΡ θεωρείται μάπα παιχνίδι και το SS κράζεται από όσους δεν το έχουν παίξει.
Πάρτε και αυτό να ηρεμήσετε
Leave a comment:
-
Το χω στο GBA αλλα το βρηκα λιγο δυσκολο αλλα και ψιλοβαρετο. Δεν ειναι το ιδιο για καποιον που δε το επαιξε τοτε.
Leave a comment:
-
Sthn thesh sou me ena emulator tha epaiza to ALTTP pantws, edw psinomai na to paiksw ksana meta apo tosa pou eipame.
Leave a comment:
-
Αφου εγινε λιστα topic παρτε κι απο μενα
ΟοΤ
ΜΜ
WW
TP
μονο αυτα εχω τελειωσει
Leave a comment:
-
E όχι και καλύτερο zelda το WW... μέτριο ήταν... το sailing κομμάτι ήταν απαίσιο, ο χάρτης ήταν απαίσιος επίσης...Originally posted by Grimmtak View PostΚαι με λίγα λόγια καταλήγουμε ότι ΟΛΟΙ έχουμε διαφορετική άποψη για τα zelda. Καλύτερα λοιπών να σταματήσουμε εδώ ειδικά την ειρωνεία προς τον paixti και να φύγει μια μεταφορά στο σωστό θέμα.
Επίσης:
Best 3d zelda = Wind Waker
Runner Up = Skyward Sword
Best 2d zelda = Minish Cap
Ocarina of Time το καλύτερο όλων, και μάλιστα δεν το έπαιξα στην εποχή του, το Twilight Princess ήταν αρκετά καλό και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν το πρώτο zelda που τερμάτισα μαλλον αν και ήταν λίγο κενό όσον αφορά τους NPC's και είχε ένα τεράστιο άδειο Hyrule field, Alltp το εχω αφήσει στη μέση...καλό είναι αλλά δεν ξέρω γιατί τρελένεται τόσο πολύ ο κόσμος, δηλαδή με τίποτα πάνω απο το Ocarina.
Τα DS games τα έχω γραμμένα, το Phantom Hourglass το εκλαμβάνω ως συνέχεια του WW και θα έλεγα ότι είναι καινοτόμο και έκανε νέα προσπάθεια, αλλά το Spirit Tracks το έχασε απο το πρώτο τρειλερ, μας έδωσαν ένα ίδιο game μόνο που είχε τραίνα...
Minish Cap και Link's Awakening δεν τα χω παίξει ακόμα, όπως και το SS.
Το Majora το είχα ξεκινίσει και είχα παίξει κάνα 5ωρο ή παραπάνω, άμα το πιάσω ποτέ θα το ξεσκίσω, ίσως όταν πάρω το zelda collection γιατί τώρα βαριέμαι να το πιάσω.
Leave a comment:
-
Προσωπικά δε βρίσκω τόσο παράλογα αυτά που λέει ο παίχτης. Κάποια παιχνίδια αν δεν τα παίξεις όταν βγουν δεν σου κάνουν την ίδια αίσθηση και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί τόσο hype. Όταν έχεις παίξει Majora's Mask και Link's Awakening λίγο δύσκολο να σου κάνουν φοβερή εντύπωση τα Ocarina of Time και LTTP.
Από την άλλη βέβαια βλέπεις κάτι Phantom Hourglass, Spirit Tracks και Zelda II πιο ψηλά και απορείς (πάλι καλά που δεν είδαμε και τα Zelda του CDi
).
Leave a comment:
-
Τελικά ξεκίνησα το alttp σε emulator στο Pc (loggo μαστορεμένο είναι το wii αλλά βαριόμουν να μπλέκω με καλώδια. Αυτό είχα κυρίως στο μυαλό μου εξ αρχής.
Γενικά πάντως έχω μία αίσθηση ότι από τη σειρά ο,τι ήταν να πάρω το έχω πάρει και ας μην έχω παίξει αρκετά από τα παιχνίδια. Το MM με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ότι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό.
Όπως και να χει ελπίζω τελικά να με διαψεύσει η πορεία, γιατί η μαγεία του link's awakening είναι για μένα σταθμός στην ενασχόληση μου με video games.
Leave a comment:
-
Sub αφού τελείωσες σχεδόν το tp για εμένα δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπιάσεις.
Πιάσε καλύτερα το oot και μετά το majoras το οποίο και αποτελεί εξέλιξη του πρώτου ή αν προτιμάς να αρχίσεις από 2d παίξε το lttp.
Εγώ δεν θα πρωτοτυπήσω.Αγαπημένο 2d zelda το lttp με runner up minish cup και aweking και από 3d ξεχωρίζω το oot χωρίς να έχω παίξει το majoras(θέλω να το παίξω).
To windwaker μου αρεσε πολύ παρά τα προβλήματά του και το tp με απογοήτευσε όσο δεν πάει.
Το skyward sword το βλέπω με καλό μάτι πάντως,από όσο είδα μου άρεσε πολύ.
Aπο κει και πέρα τα γούστα του καθενός είναι σεβαστά ανεξαρτήτως αντικειμενικότητας.
Leave a comment:
-
Αν έχεις ακόμα το "μαστορεμένο" Wii, ξεκίνα με A Link to the Past στον Snes9x GX ή με Ocarina.Originally posted by sub_zero View PostΕίμαι σε δίλημμα...
Να πιάσω το OoT στο cube μετά από 9 χρόνια (το είχα ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησε αλλά το παράτησα στην αρχή σχετικά);
Να βάλω MM σε emulator;
Να βάλω alttp σε emulator πάλι;
Ή μήπως να πιάσω πάλι από την αρχή το tp (το είχα αφήσει πριν χρόνια λίγο πριν το τέλος);
Leave a comment:
Leave a comment: