Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    To HL 2 δεν είναι το καλύτερο fps.Και για να μη λέτε ότι τρολλάρω,δεν το θεωρώ καν fps.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Είμαι σε δίλημμα...
    Να πιάσω το OoT στο cube μετά από 9 χρόνια (το είχα ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησε αλλά το παράτησα στην αρχή σχετικά);
    Να βάλω MM σε emulator;
    Να βάλω alttp σε emulator πάλι;
    Ή μήπως να πιάσω πάλι από την αρχή το tp (το είχα αφήσει πριν χρόνια λίγο πριν το τέλος);

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kanenas den eirwnevetai ton paixth, pragmatika einai o monos pou pistevei oti to Zelda II paei panw apo Link to the past kai Ocarina of time...

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Πρέπει να υπάρχει και αντικειμενικότητα στο θέμα, όμως. Δε γίνεται να λέει κάποιος πχ, ότι το καλύτερο FPS είναι το Far Cry, ενώ υπάρχει το Half-Life 2 από πίσω...

Και σε εμένα μου αρέσει πχ το Sudeki που το θεωρώ παιχνιδάρα, αλλά δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω τα προβλήματα που είχε σα παιχνίδι, που στη ουσία το κάνουν έναν αρκετά καλό τίτλο και τπτ άλλο, δυστηχώς.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Και με λίγα λόγια καταλήγουμε ότι ΟΛΟΙ έχουμε διαφορετική άποψη για τα zelda. Καλύτερα λοιπών να σταματήσουμε εδώ ειδικά την ειρωνεία προς τον paixti και να φύγει μια μεταφορά στο σωστό θέμα.

Επίσης:

Best 3d zelda = Wind Waker
    Runner Up = Skyward Sword
    Best 2d zelda = Minish Cap

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αν και η κουβεντα ειναι παραπανω απο ματαια, προφανως και οι αποψεις διιστανται για τα καλυτερα Zelda. Οσοι εχουν ασχοληθει με τη σειρα παντως συνηθως καταληγουν στα OOT/MM για καλυτερα 3d zelda και στα LA/ALTTP απο 2d τιτλους.
    Στο χειροτερο Zelda παντως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, 999 στους 1000 λενε Zelda 2 (ο χιλιοστος ειναι ο Paixtis).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Link's Awakening = Best 2D Zelda
    Minish cap = A Link to the past kai ta 2 second best 2d Zelda

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Minish cap = 2nd best 2D Zelda .
    Link's Awakening=2nd best 2D Zelda;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Minish cap = 2nd best 2D Zelda .

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Kαλά μαυτο το skyward sword τι έγινε ρε γαμώτο;;;;;

Εγω θυμάμαι λέγανε όλοι best game ever, πολύ καλύτερο του Ocarina, δεν θα το περάσει κανένα για τις επόμενες χιλιετίες κλπ κλπ μία τους αρέσει το ένα μία το άλλο.

Αρκετοί μάλλιστα είπαν πως ήθελαν ένα zelda ποιο κοντά στο TP παρα στο WW και πόσο χάλια είναι τα cel shaded γραφικά ενώ πριν βγει έλεγαν το αντίθετο και έκραζαν το TP και για αυτόν τον λόγο.
    Όποιος τα είπε αυτά, τότε μόνο εγκεφαλικά ανάπηρος είναι... Το SS είναι ίσως το πιο κακό Zelda game που έχει βγει, μαζί με το Minish Cap.

Το Οκαρίνα με το οποίο ασχολούμαι στο 3ΔΣ για 1η φορά στη ζωή μου, είναι έτη φωτός καλύτερο από το ΣΣ.

Όσο για το A Link to the Past, ας το αφήσουμε σαν το καλύτερο game που φτιάχτηκε ποτέ, όχι μόνο σα το καλύτερο Zelda.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Για τα ocarina και link to the past απλά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και τη στιγμή που τα έπαιξα δεν μου έδωσαν ούτε στο ελάχιστο αυτό που είχα στο μυαλό μου.
    :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Η λογική μ είναι ξεκάθαρη.Δν τα συγκρίνω άμεσα.Απλά τα βάζω βάση του τι περίμενα και τι τελικά πήρα από το κάθε game..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den kserw den me epeises katholou, to link to the past kai to Ocarina of Time einai se allh diastash apo Zelda II...

Gousta ok alla paizei na eisai o monos ston kosmo oloklhro.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Afth einai h seira me thn opoia sou aresoun ta zelda?
    An nai sovara milas h plaka mas kaneis?
    A link to the past kai Ocarina of Time apo ta teleftaia kai to Zelda II kalytero?

Mono gia to Link's awakening symfwnw mazi sou aposa egrapses (an kai eprepe na mpei prwto)
    Είναι ακριβώς αυτό.Η λίστα με τα zelda όπως αυτά μου αρέσουν.Για τα ocarina και link to the past απλά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και τη στιγμή που τα έπαιξα δεν μου έδωσαν ούτε στο ελάχιστο αυτό που είχα στο μυαλό μου.Το ocarina επισκιάστηκε από το majora's mask και το a link to the past ήταν ένα απλά more the better χωρίς να μου δώσει κάτι ουσιώδες...Το zelda II μου άρεσε αρκετά αλλά είχε τα ελατώματά του γι'αυτό και η θέση που το έβαλα και το four swords adventures είχε πολλές καινοτόμες ιδέες ειδικά προς το τέλος.Τα oracles που τα έπαιξα φέτος μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ήταν ένα παιχνίδι θα ξεπερνούσαν το εξαιρετικό link's awakening που μου έκλεψε την καρδιά.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala edw pou ta leme ta Cell Shaded grafika einai ontws xalia

Leave a comment:

Working...
X