Ορίστε και ένα πολύ καλό preview του νέου A Link to the Past.
Kαι ένα video από GameXplain
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Den exei shmasia, oute to Devil may cry dinei tosh shmasia stp platforming, apla skepsou ta possibilities, iptamenoi exthroi, perierges gwnies stoxefshs gia to hookshot, skilljumps kai giati oxi na dwsei shmasia sto platforming?
Leave a comment:
-
Egw logiko to vlepw to distyxws...
Adventure game me platforming xwris jump?
Leave a comment:
-
Αν ξαναπαίξεις ξανά το song of time γυρνάς στην κανονική ροή της ώρας.Χρησιμοποίησέ τα κατάλληλα για να βγεις από μπελάδες.Γίνεται να πας και το χρόνο γρήγορα μπροστά αν παίξεις συνεχόμενα δυο φορές κάθε νότα.Σε πάει ή κατευθείαν βράδυ αν είσαι μέρα ή κατευθείαν μέρα αν είσαι βράδυ.Έτσι κάνεις γρήγορα αυτό που θες και δεν βαριέσαι.Επίσης αν θες να περνάς δύο δύο τις ώρες πας στο inn της anju και κάθε φορά που μιλάς στη γιαγιά(επέλεξε το αντίστοιχο νανούρισμα) πας 2 ώρες μπροστά.
Αυτό με το jump δυστυχώς δεν γίνεται σε κανένα 3d zelda.Δεν υπάρχει jump.Αυτό που κάνεις είναι να πηγαίνεις στην άκρη κάθε πλατφόρμας και πηδάει αυτόματα.
Leave a comment:
-
Το πρώτο που παρατήρησα είναι η απουσία της κάμερας και του jump. Και καλά για την κάμερα, στο jump όμως νόμιζα πως είχα ξεχάσει να βάλω το κουμπί, έλεγα πως δεν γίνεται
Αυτό που λες στο spoiler φαίνεται ωραίο κόλπο, θα το τσεκάρω. Γενικά επειδή είμαι στην αρχή, θέλω να προχωρήσω αρκετά ακόμα πριν εκφέρω απόψεις. Σε γενικές γραμμές ευχάριστο παιχνίδι είναι.
Leave a comment:
-
Αυτά αν σου κακοφαίνονται δεν είναι τίποτα.
Για να λύσεις το θέμα με τον χρόνο χρησιμοποίησε το inversed song of time.Παίζεις το song of time αντίστροφα και όλα κυλάνε πιο αργά.Έτσι λύνεις μεγάλο θέμα με άγχος κτλ.Κάνεις ότι είναι να κάνεις και σώζεις στο τέλος και ξανά από την πρώτη μέρα μετά.Είναι και για να κάνεις κανένα διάλλειμα και να μην αποροφηθείς εντελώς.Δες το και έτσι!
Ο έλεγχος της κάμερας δεν σε προβληματίζει?Ειδικά σε κάτι mini games που θέλουν στόχευση.
Leave a comment:
-
Ξεκίνησα το Majora's Mask σε emulator με full AA στα 1080p. Το αποτέλεσμα σε σχέση με το original 240p του N64, είναι μίλια μπροστά. Κάνει την κονσόλα να έχει playable γραφικά
.
Από Zelda έχω παίξει μόνο το πρώτο του NES και το Alundra του PSone αν μετράει. Πρωτότυπο concept, όμως με αγχώνει το θέμα των τριών ημερών και με ξενερώνει που πρέπει να προλάβω τα quests πριν πέσει για ακόμα μία φορά ο ουρανός στο κεφάλι μου. Δεν είναι άσχημο, όμως υπάρχουν αρκετά πράγματα που μου κακοφαίνονται, ίσως επειδή είναι και τίτλος 10ετίας και βάλε πλέον. Περισσότερα αν και όταν το τερματίσω
Leave a comment:
-
Zelda Timeline
Είναι 38 λεπτά.
Leave a comment:
-
fuck to the yeah. άιντε, εδώ ο Τim Burton έκανε ταινία χωρίς Johnny Depp και Helena Carter, ξεκολήστε το Zelda από ΟοΤ remakes...
Leave a comment:
-
Και δε χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Ιαπωνίας και Retro, let them do whatever they want
.
Leave a comment:
-
Ο Miyamoto θεωρεί άξια τη Retro Studios για τη συνέχιση του franchise
O Shigeru Miyamoto επισκέφτηκε την Ισπανία στα πλαίσια της βράβευσης του για επικοινωνιακά και ανθρωπιστικά θέματα και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Official Nintendo Magazine. Μιλώντας, αναφέρθηκε στη συνέχιση της σειράς Legend of Zelda χωρίς τον ίδιο, θεωρώντας τη Retro Studios -dveloper του Metroid Prime- ως την κατάλληλη να αναλάβει τα σκήπτρα.
Ο θρυλικός Ιάπωνας δημιουργός είπε χαρακτηριστικά: "Η πιθανότητα ενός Zelda τίτλου από τα χέρια της Retro Studios δεν ακούγεται παρατραβηγμένη αλλά αρκετά πιθανή. Ακόμα και αν η Retro κριθεί κατάλληλη, η Nintendo θα πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή και στενή επικοινωνία με αυτή, το γεγονός όμως ότι βρίσκεται στην Αμερική, οι διαφορές της ώρας και η απόσταση ίσως να καταστήσουν την επικοινωνία εξαιρετικά δύσκολη.”
Leave a comment:
-
Χαχα OK.My likes and my arguments are different from the mass and I'm proud for that!
Leave a comment:
Leave a comment: