Asxeta pragmata piasame twra alla 2 pragmata mou ekanan trelh entypwsh sto OOT.
To prwto htan oti ta podia kai ta xeria tou Link patousan AKRIVWS sta skalopatia otan anevaine skales kai to deftero htan to pws perneis to pyrino velos pou eprepe na rikseis ston hlio (it blew my mind pou lene).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
To ocarina of time και το majoras mask ενώ δεν ήταν τρόμου, είχαν ένα subtle horror effect, και ίσως αυτό -ψυχολογικά- να σε έκανε να χέζεσαι πολύ περισσότερο από το να έπαιζες ένα αμιγώς τρόμου.Originally posted by Ground_zero View PostAfto pou lete pantws paides peri tromou ktl egw den to eniwsa pote.
Isws ftaiei oti afta ta paixnidia ta epaiza se konsoladika tote kai oxi sto spiti mou.
Leave a comment:
-
Afto pou lete pantws paides peri tromou ktl egw den to eniwsa pote.
Isws ftaiei oti afta ta paixnidia ta epaiza se konsoladika tote kai oxi sto spiti mou.
Leave a comment:
-
Eγώ όταν άκουγα τη μουσική μαζί με την γενική εικόνα του forest temple μου έρχοταν εικόνες από την παιδική μου ηλικία για κάποιο λόγο... σαν "half remembered dream" που λέει και στο inceptionOriginally posted by Ramparter View PostΤο Water ηταν πολυ καλο dungeon και διαφορετικο απλα δε βοηθουσε οτι ηθελε συνεχεια να αλλαζεις μποτες.
ΥΓ: Οντως οι wallmasters ηταν πολυ χεσιμο, απ'το forest temple ενιωσα τη διαφορα στο υφος του game οταν γινοσουν ενηλικας. Και η μουσικη ηταν αντε γεια στο Forest Temple.
http://www.youtube.com/watch?v=Fwkjz...eature=related forest temple music 10 minutes extended
Όσοι σας άρεσε πόσο creepy είναι αυτή η μουσική, ανήκει στο είδος της "atonal" μουσικής.
Πάντως εμένα με τρόμαζαν πολύ σαν εικόνα (δηλαδή όχι τα χέρια που σε τρόμαζαν γιατί σου την έπεφταν συνέχεια από το πουθενά) αυτές οι αμοιβάδες που σε ρούφαγαν, και οι τύποι με τα χέρια βγαίναν από το χώμα και σου κράταγαν το κεφάλι...μπρρρρρρρρ
Leave a comment:
-
Το Water ηταν πολυ καλο dungeon και διαφορετικο απλα δε βοηθουσε οτι ηθελε συνεχεια να αλλαζεις μποτες.
ΥΓ: Οντως οι wallmasters ηταν πολυ χεσιμο, απ'το forest temple ενιωσα τη διαφορα στο υφος του game οταν γινοσουν ενηλικας. Και η μουσικη ηταν αντε γεια στο Forest Temple.
http://www.youtube.com/watch?v=Fwkjz...eature=related forest temple music 10 minutes extended
Leave a comment:
-
To Water htan Ilhthio IMO, tha evaza kai egw Shadow, an kai to Forest mou arese epishs (oxi to prwto, afto me ton Pinaka Boss)
Leave a comment:
-
Παλια τρομαζα (και λιγα λεω) με τους wallmasters που πρωτοεμφανιζονταν στο Forest Temple, ενω σκανε μυτη και στο Shadow Temple. Εχοντας κιολας ξαναπαιξει προσφατα το παιχνιδι, το forest temple ειναι μακραν το πιο memorable και χαρακτηριστικο temple του παιχνιδιου και ισως και το καλυτερο. Τα τελευταια temples δεν ανεβαζουν αλλωστε τη δυσκολια (οκ το water το αφηνουμε στην ακρη), ακομα και το Spirit που το θυμομουν δυσκολο ηταν αρκετα απλο και straightforward.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ramparter View PostΚαι κανενας το Ναο της Σκιας (φοβομουν να τον παιξω μονος μου οταν ειχε βγει το game).
Leave a comment:
-
Και κανενας το Ναο της Σκιας (φοβομουν να τον παιξω μονος μου οταν ειχε βγει το game).
Leave a comment:
-
Τις προάλλες το pathfinder μου θύμισε πως πριν 9 χρόνια (!!!) είχα φτιάξει αυτό:
λολ, ποιος ανώμαλος ψήφισε τον ναό του νερού για καλύτερο;
Leave a comment:
-
Μόλις άνοιξε το κουτί της πανδωρας.Αναμενουμε για την συνέχεια με ανυπομονησία.
Leave a comment:
-
Μην ευτελίζουμε τα πράγματα.Αυτά δεν υπάρχουν..Θα έλεγα όλα εκτός του twilight εγώ..
Leave a comment:
Leave a comment: