Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Πόσο γαμάτο το Minish Cap.Αλλά μου τη δίνει που κολλάω σε ηλίθιους γρίφους.Όλα τα Ζέλντα έτσι είναι ή υπάρχει και κανένα με πιο εύκολους γρίφους;Πχ το Skyward sword παίζει να είναι τέλειο για μένα με όσα έχω διαβάσει.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    'Ελα best game evah λέμε..Πωπω τι λες τώρα..Πώς κάθε συζήτηση καταλήγει σε zelda κόντρα είναι αντιπροσωπευτικότατο παράδειγμα topic νομίζω.Επίσης είδα και κάποια άτομα που χάθηκαν από το forum(από τα δυνατότερα στελέχη).Μακάρι να γυρνούσαν πίσω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Entaksei den eixa pei sygekrimena Goldeneye alla eixa pei opoiodhpote FPS pou einai sxedon to idio

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Mέσα στο quote δίπλα στο όνομα υπάρχει ένα βελάκι, αν το πατήσετε σας βγάζει στο ποστ

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ιερόσυλε!My best game evah!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Twra anarwtiemai kai egw ti eixa pei...
    Golden Eye isws?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Από πότε είναι αυτό το post?Δώσε link..

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Τυχαία. Έβλεπα από τα στατιστικά μου τα τοπικς που έχω ανοίξει και όταν είδα τον τίτλο μπήκα να δω ποιο έδινα εγώ χειρότερο παιχνίδι. Τελικά δεν είχα γράψει τίποτα αλλά το δεύτερο ποστ ήταν αυτό του paixtis

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ε καλά ήταν το πρώτο feeling..Μετά που πέρασε ο καιρός μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα..Sub Zero that means war???

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To thymwsoun kai epsakses na to vreis h epeses panw tou kata lathos?

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Είναι ακριβώς αυτό.Η λίστα με τα zelda όπως αυτά μου αρέσουν.Για τα ocarina και link to the past απλά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και τη στιγμή που τα έπαιξα δεν μου έδωσαν ούτε στο ελάχιστο αυτό που είχα στο μυαλό μου.Το ocarina επισκιάστηκε από το majora's mask και το a link to the past ήταν ένα απλά more the better χωρίς να μου δώσει κάτι ουσιώδες...Το zelda II μου άρεσε αρκετά αλλά είχε τα ελατώματά του γι'αυτό και η θέση που το έβαλα και το four swords adventures είχε πολλές καινοτόμες ιδέες ειδικά προς το τέλος.Τα oracles που τα έπαιξα φέτος μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ήταν ένα παιχνίδι θα ξεπερνούσαν το εξαιρετικό link's awakening που μου έκλεψε την καρδιά.

Μερικά χρόνια πριν, ένα από τα πρώτα ποστ σε αυτό το φορουμ σε τοπικ με τίτλο "Χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών."

Originally posted by paixtis View Post
    Θα πρότεινα το zelda 2 link's adventure καθώς αποτελεί ένα από τα πιο βαρετά games ever από κάθε άποψη και μετά θα έλεγα το pokemon xd gale of darkness.Με κούρασε πάρα πολύ παρόλο που είμαι pokemon fan.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Η σειρά δε γνώρισε σχεδόν καμία πρόοδο επί Aonuma, στασιμότητα και πισωγυρίσματα είδε. Πολλά πράγματα που έχει ανάγκη ένα 3D Zelda δείχνουν να μην ενδιαφέρουν καν τον Aonuma, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το όραμά του για το Zelda κινείται λιγότερο στο φάσμα του Action/Adventure και περισσότερο σε ένα είδος 3rd person puzzle game.

Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Koizumi να επιστρέφει στη σειρά αλλά, δυστυχώς, δε βλέπω να γίνεται.

Originally posted by Enpsty View Post
    Βασικά εννοούσα το art direction της εικόνας και όχι το σχόλιο για το μέγεθος των dungeons.
    Το art direction της συγκεκριμένης εικόνας είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο σύμπαν των Zelda.

Βέβαια αν διαβάσετε το άρθρο λένε ότι θα ακολουθήσουν την τεχνοτροπία του SS. Δεν με χαλάει μιας και σε HD θα δείχνει όντως υπέροχο, αλλά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό μιας και τώρα υπάρχει και η δυνατότητα λόγω hardware.
    Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα να δω είτε μια "ρεαλιστική" προσέγγιση, είτε ένα κανονικό cel-shaded Zelda, παρά κάτι στο ύφος του Skyward Sword.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Καλά δε νομίζω πως αυτό θα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Θα ξόδευες ώρες περπατώντας.
    Βασικά εννοούσα το art direction της εικόνας και όχι το σχόλιο για το μέγεθος των dungeons.
    Το art direction της συγκεκριμένης εικόνας είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο σύμπαν των Zelda.

Βέβαια αν διαβάσετε το άρθρο λένε ότι θα ακολουθήσουν την τεχνοτροπία του SS. Δεν με χαλάει μιας και σε HD θα δείχνει όντως υπέροχο, αλλά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό μιας και τώρα υπάρχει και η δυνατότητα λόγω hardware.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ήταν άλλος υπεύθυνος για το majora's mask και πήραμε αυτό το αριστούργημα.Εν ονόματι Koizumi.Ο Aonuma μάλλον τα σκάτωσε με το όλο θέμα παίρνοντας ουσιαστικά τα επόμενα games της σειράς πάνω του.Είναι πολύ καλός βέβαια στο σχεδιασμό dungeons αλλά ως εκεί.Η γελοία ευκολία και η γενικότερη μετριότητα της σειράς τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε αυτόν μάλλον.
    Θέλουμε πίσω Koizumi λέμε να αναλάβει τα ηνία της σειράς και να έχει τον aonuma απλά σύμβουλό του για τα dungeons.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ από τη πορεία της σειράς τα τελευταία χρόνια που δε μπορώ να είμαι αισιόδοξος, ειδικά με τον Aonuma στο τιμόνι...
    en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Zelda:_Majora's_Mask

Leave a comment:

Working...
X