Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Πόσο γαμάτο το Minish Cap.Αλλά μου τη δίνει που κολλάω σε ηλίθιους γρίφους.Όλα τα Ζέλντα έτσι είναι ή υπάρχει και κανένα με πιο εύκολους γρίφους;Πχ το Skyward sword παίζει να είναι τέλειο για μένα με όσα έχω διαβάσει.
-
'Ελα best game evah λέμε..Πωπω τι λες τώρα..Πώς κάθε συζήτηση καταλήγει σε zelda κόντρα είναι αντιπροσωπευτικότατο παράδειγμα topic νομίζω.Επίσης είδα και κάποια άτομα που χάθηκαν από το forum(από τα δυνατότερα στελέχη).Μακάρι να γυρνούσαν πίσω.
Leave a comment:
-
Entaksei den eixa pei sygekrimena Goldeneye alla eixa pei opoiodhpote FPS pou einai sxedon to idio
Leave a comment:
-
Mέσα στο quote δίπλα στο όνομα υπάρχει ένα βελάκι, αν το πατήσετε σας βγάζει στο ποστ
Leave a comment:
-
Τυχαία. Έβλεπα από τα στατιστικά μου τα τοπικς που έχω ανοίξει και όταν είδα τον τίτλο μπήκα να δω ποιο έδινα εγώ χειρότερο παιχνίδι. Τελικά δεν είχα γράψει τίποτα αλλά το δεύτερο ποστ ήταν αυτό του paixtis
Leave a comment:
-
Ε καλά ήταν το πρώτο feeling..Μετά που πέρασε ο καιρός μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα..Sub Zero that means war???
Leave a comment:
-
To thymwsoun kai epsakses na to vreis h epeses panw tou kata lathos?
Leave a comment:
-
Originally posted by paixtis View PostΕίναι ακριβώς αυτό.Η λίστα με τα zelda όπως αυτά μου αρέσουν.Για τα ocarina και link to the past απλά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και τη στιγμή που τα έπαιξα δεν μου έδωσαν ούτε στο ελάχιστο αυτό που είχα στο μυαλό μου.Το ocarina επισκιάστηκε από το majora's mask και το a link to the past ήταν ένα απλά more the better χωρίς να μου δώσει κάτι ουσιώδες...Το zelda II μου άρεσε αρκετά αλλά είχε τα ελατώματά του γι'αυτό και η θέση που το έβαλα και το four swords adventures είχε πολλές καινοτόμες ιδέες ειδικά προς το τέλος.Τα oracles που τα έπαιξα φέτος μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ήταν ένα παιχνίδι θα ξεπερνούσαν το εξαιρετικό link's awakening που μου έκλεψε την καρδιά.
Μερικά χρόνια πριν, ένα από τα πρώτα ποστ σε αυτό το φορουμ σε τοπικ με τίτλο "Χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών."
Originally posted by paixtis View PostΘα πρότεινα το zelda 2 link's adventure καθώς αποτελεί ένα από τα πιο βαρετά games ever από κάθε άποψη και μετά θα έλεγα το pokemon xd gale of darkness.Με κούρασε πάρα πολύ παρόλο που είμαι pokemon fan.
Leave a comment:
-
Η σειρά δε γνώρισε σχεδόν καμία πρόοδο επί Aonuma, στασιμότητα και πισωγυρίσματα είδε. Πολλά πράγματα που έχει ανάγκη ένα 3D Zelda δείχνουν να μην ενδιαφέρουν καν τον Aonuma, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το όραμά του για το Zelda κινείται λιγότερο στο φάσμα του Action/Adventure και περισσότερο σε ένα είδος 3rd person puzzle game.
Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Koizumi να επιστρέφει στη σειρά αλλά, δυστυχώς, δε βλέπω να γίνεται.
Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα να δω είτε μια "ρεαλιστική" προσέγγιση, είτε ένα κανονικό cel-shaded Zelda, παρά κάτι στο ύφος του Skyward Sword.Originally posted by Enpsty View PostΒασικά εννοούσα το art direction της εικόνας και όχι το σχόλιο για το μέγεθος των dungeons.
Το art direction της συγκεκριμένης εικόνας είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο σύμπαν των Zelda.
Βέβαια αν διαβάσετε το άρθρο λένε ότι θα ακολουθήσουν την τεχνοτροπία του SS. Δεν με χαλάει μιας και σε HD θα δείχνει όντως υπέροχο, αλλά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό μιας και τώρα υπάρχει και η δυνατότητα λόγω hardware.
Leave a comment:
-
Βασικά εννοούσα το art direction της εικόνας και όχι το σχόλιο για το μέγεθος των dungeons.Originally posted by straier View PostΚαλά δε νομίζω πως αυτό θα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Θα ξόδευες ώρες περπατώντας.
Το art direction της συγκεκριμένης εικόνας είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο σύμπαν των Zelda.
Βέβαια αν διαβάσετε το άρθρο λένε ότι θα ακολουθήσουν την τεχνοτροπία του SS. Δεν με χαλάει μιας και σε HD θα δείχνει όντως υπέροχο, αλλά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό μιας και τώρα υπάρχει και η δυνατότητα λόγω hardware.
Leave a comment:
-
Ήταν άλλος υπεύθυνος για το majora's mask και πήραμε αυτό το αριστούργημα.Εν ονόματι Koizumi.Ο Aonuma μάλλον τα σκάτωσε με το όλο θέμα παίρνοντας ουσιαστικά τα επόμενα games της σειράς πάνω του.Είναι πολύ καλός βέβαια στο σχεδιασμό dungeons αλλά ως εκεί.Η γελοία ευκολία και η γενικότερη μετριότητα της σειράς τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε αυτόν μάλλον.
Θέλουμε πίσω Koizumi λέμε να αναλάβει τα ηνία της σειράς και να έχει τον aonuma απλά σύμβουλό του για τα dungeons.
Leave a comment:
Leave a comment: