Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
To thema den einai to an tou arese to OoT alla to ti thesh exei to Zelda II sthn lista tou
-
Originally posted by Ramparter View PostΚαι κανενας το Ναο της Σκιας (φοβομουν να τον παιξω μονος μου οταν ειχε βγει το game).
Ανατριχιαστικό.
το polygon count:troll:Εγώ ήδη το λέω.Originally posted by Xeno View PostΕτσι οπως παμε βλεπω να δοκιμαζω το Skyward Sword (και μετα θα λεω ποσο καλο ηταν το ΤΡ).
Leave a comment:
-
To skywars dword ξεκίνησε τόσο επικά και κατέληξα να βλαστημάω μέχρι να το τερματίσω..
Leave a comment:
-
Ετσι οπως παμε βλεπω να δοκιμαζω το Skyward Sword (και μετα θα λεω ποσο καλο ηταν το ΤΡ).
Leave a comment:
-
Nαι διάολε, ναι. Επίσης τι κορυφαίο, το arabian feeling όλης της gerudoπεριοχής μαζί με τον ναόOriginally posted by Ramparter View PostΟταν πρωτο ακουσα αυτο ειχα παθει πλακα: http://www.youtube.com/watch?v=UmE--GnvKFs
Ακομη πιο ψαρωτικο οτι το ακουγες εξαρχης και στο start screen αν το αφηνες αδρανες να παιξει τα demo videos ενω ηταν πολυ μακρια στο story.
(κάποια στιγμή πρέπει καποιος να μετακινησει τα ποστ στο κατάλληλο θέμα)
Leave a comment:
-
Οταν πρωτο ακουσα αυτο ειχα παθει πλακα: http://www.youtube.com/watch?v=UmE--GnvKFs
Ακομη πιο ψαρωτικο οτι το ακουγες εξαρχης και στο start screen αν το αφηνες αδρανες να παιξει τα demo videos ενω ηταν πολυ μακρια στο story.
Leave a comment:
-
Symfwnw kai egw, einai to mono kommati tou OoT pou exw sthn lista.
Leave a comment:
-
Xαχα, αυτα ανηκουν στα mindblowing facts. Αυτο με το fire arrow οντως πολυ καλη ιδεα - μου χε κανει εντυπωση απο παλια, αν και το χα δει σε guide. Επισης το Jabu jabu's belly μου ειχε φανει τελειως disturbing, δεν ειχα ξαναδει κατι τοσο περιεργο σε παιχνιδι μεχρι τοτε. Eπισης και το πηγαδι μου ειχε κακοπεσει, εκει που πας για το lens of truth. Δε μπορω να πω πως μου αρεσει η μουσικη του OoT, ή για να ειμαι ακριβης δεν ειναι μουσικη που θα ακουγα στο ασχετο, αλλα οντως μερικα themes δενουν παρα πολυ καλα με την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και τα forest/shadow temples εχουν τα πιο spooky themes. Οσο για μελωδιες που ακουγονται ευχαριστα καθε ωρα και στιγμη ευτυχως εχουμε και το Gerudo valley.
Επισης ανακαλυψα εστω και καμποσα χρονια μετα πως μπορεις να σκοτωσεις τους Gerudo guards με arrows ή hookshot.. παλια νομιζω πως το χα δοκιμασει τελειως stealth αυτο το κομματι, αλλα οκ μαθαινουμε και κατι νεο καθε φορα ευτυχως
.
Leave a comment:
-
E htan poly entypwsiako katorthwma gia tote ofeilw na omologisw.
Leave a comment:
-
χααχαχαχαχα ναι ρε και εμενα... στις τρελες κοντρες n64 vs psx τους έλεγα για αυτό σε αντίθεση με τα πόδια της λάρα στο TR3To prwto htan oti ta podia kai ta xeria tou Link patousan AKRIVWS sta skalopatia otan anevaine skales
Leave a comment:
Leave a comment: