Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Έχει τόσες μέρες προσπαθώ να πάρω όλα τα heart pieces και τα skulltulas και δεν προχωρώ το παιχνίδι παρόλο που είμαι στο τέλος. Καλά τα heart pieces, αλλα τα skulltulas τα γαμ*μένα πως στο καλο να θυμάμαι πια ακριβώς πήρα από τα 100 και πια όχι? Γ*μώ το σπίτι του το καταραμένο του πούσ*η που θέλει να τις βρω. Πολύ σπαστικό side quest, δεν θα ξανασχοληθώ με side quests στα Zelda αν είναι έτσι. Μου έμειναν 5 και θα πρέπει να κάτσω να δω 1 ώρα video στο youtube extra το ψάξιμο στο παιχνίδι! Θα του κρούσω το σπίτι του κολ*μπαρά μόλις τις βρω!
-
Περαν αυτου εχουμε ηδη δει τη Majora's Mask στο ALBW του 3ds στο καταστημα καποιου πωλητη. Πολυ teasing και η Ν δεν ειναι απο τις εταιρειες που "τρολλαρουν" τους φανς.
Leave a comment:
-
O δεύτερος από αριστερά όπως κοιτάμε. Μοιάζει με έναν ηλικιωμένο να φοράει την μάσκα.Originally posted by paixtis View PostΟ δεύτερος από δεξιά όπως το κοιτάμε ή από αριστερά?Γιατί από αριστερά είναι μάλλον ο/η κακός/κακιά που δείξατε πιο πάνω και δεν φαίνεται να φοράει την MM.Ο άλλος από δεξιά κάτι σαν να φοράει αλλά δεν μοιάζει με την MM έτσι όπως το βλέπω.Κάτι σε καλύτερη ανάλυση υπάρχει?
Εν αναμονή καλύτερης ποιότητας.
Leave a comment:
-
Ο δεύτερος από δεξιά όπως το κοιτάμε ή από αριστερά?Γιατί από αριστερά είναι μάλλον ο/η κακός/κακιά που δείξατε πιο πάνω και δεν φαίνεται να φοράει την MM.Ο άλλος από δεξιά κάτι σαν να φοράει αλλά δεν μοιάζει με την MM έτσι όπως το βλέπω.Κάτι σε καλύτερη ανάλυση υπάρχει?
Leave a comment:
-
Aπο το IGN:Originally posted by Enpsty View Postο δεύτερος χαρακτήρας μοιάζει να φοραέι την majora's mask (που ήδη υπάρχει στο παιχνίδι).
IGN's Jose Otero: [During Aonuma's panel at NYCC] Somebody asked about Majora's Mask, somebody always ask about Majora's Mask and he basically said: "Finish this game [ALBW] and that may give you your answer."
Leave a comment:
-
Ιδού και ο/η κακός.

Ονομάζεται Yuga και μου φέρνει πολύ σε Twinrova.
Επίσης:

Αν στρίψεις το artwork φαίνεται αυτό

ο δεύτερος χαρακτήρας μοιάζει να φοραέι την majora's mask (που ήδη υπάρχει στο παιχνίδι).
Leave a comment:
-
Ας παμε λιγο και στο σημερα ετσι για αλλαγη.
Φρεσκο trailer του επομενου Zelda:
Ακομα δε μπορω να πω αν μου αρεσει, τουλαχιστον φαινεται καλυτερο απο τα αδιαφορα παιχνιδια του DS.
Leave a comment:
-
To τελικό boss πάντως νομίζω ότι το λες πραγματικά δύσκολο. Χωρίς save state ίσως και να το είχα παρατήσει.Originally posted by Xeno View PostΓια μενα ολη η δυσκολια του 1ου Zelda ηταν να βρεις τα dungeons, ολα τα αλλα μου φανηκαν απλα οταν το επαιξα. Προσωπικα τα πιο πολλα game overs τα κανα σιγουρα στο ALTTP, χωρις να ναι πολυ δυσκολο ή κατι τετοιο νομιζω πως ηθελε περισσοτερη προσοχη μεσα στα dungeons σε σχεση με τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας.
Το κάνει τζιζ το λένε όταν κάτι ο πολύς κόσμος δεν τολμάει να το "αγγίξει"Originally posted by Aion View PostΤο τζιζ τι είναι?
E ok δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και expert για να παίξω ένα παιχνίδι. Αν είναι πιο σωστό σαν σειρά να είναι αυτό το επόμενο τότε γιατί όχι. Φτάνει να μου αρέσει. Εξάλλου για κάποιος είναι το Majora's Mask το καλύτερο, έτσι? Έχουν βγει και τόσα αλλα... Γίαυτό ρωτάω πια είναι η χρονολογική σειρά που βγήκαν, αλλα και πια θα ήταν η κατάλληλη σειρά να τα παίξω, ιστορικά κυρίως.
.
Κατά τα άλλα μα καλά ψάχνεις κατάλληλη ιστορικά σειρά στα zelda; Πέρα από ορισμένα που είναι άμεσα sequels μεταξύ τους (νομίζω oot-majoras και ww-ph-st) τα υπόλοιπα είναι χύμα.
Από εκεί και πέρα τα 2 πρώτα σήμερα νομίζω είναι unplayable. Αν έχεις ψηθεί τόσο με τη σειρά βάλε links awakening ή alttp imo.
Leave a comment:
-
Το τζιζ τι είναι?
E ok δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και expert για να παίξω ένα παιχνίδι. Αν είναι πιο σωστό σαν σειρά να είναι αυτό το επόμενο τότε γιατί όχι. Φτάνει να μου αρέσει. Εξάλλου για κάποιος είναι το Majora's Mask το καλύτερο, έτσι? Έχουν βγει και τόσα αλλα... Γίαυτό ρωτάω πια είναι η χρονολογική σειρά που βγήκαν, αλλα και πια θα ήταν η κατάλληλη σειρά να τα παίξω, ιστορικά κυρίως.
Leave a comment:
-
Majora's Mask είναι λίγο τζιζ για noob σε zelda(αν και γω noob ήμουν όντας το πρώτο μου zelda).,Είναι δύσκολο.Πάνε σε twilight,skyward sword από 3d zelda και στα zelda του ds από φορητά.Είναι τα πιο εύκολα να αρχίσεις.Απόφυγε επίσης για αρχή τα zelda1,2,links awakening,oracles,link to the past.Τα υπόλοιπα είναι για σένα!
Leave a comment:
-
Psaxno gia to pio ine to katalilo order to play ta Zelda. Mallon to OOT pou arxisa sto 3DS ine sosti epilogi. Meta ti ginete? Majora's Mask? Den ksero an mporo na pekso mexri kai to proto Zelda pou kikloforise, omos mporite na mou pite tin xronologiki tous sira mexri tora, tin sira pou ine kalitera na ta pekso, kai se pia sistimata? Episis mias kai den exo tis palies konsoles, pite mou pia tha mporousa na pekso se Android, 3DS, Wii U, kai stin esxati se emulator sto PC. Zitao polla e?
Edit: Meta apo afto http://m.ign.com/articles/2013/09/12...that-i-laughed kalitera tha itan na kathisteriso ligo gia to Majora's Mask kai na pekso kapio allo.
Leave a comment:
-
Κι εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το πρώτο μου Ζέλντα μέχρι να καταλάβω κάποια πράγματα και κάποιους μηχανισμούς και ας ήταν από ότι έχω ακούσει για έναν από τους πιο εύκολους τίτλους της σειράς,το Minish Cap.Βέβαια δεν είχα θέμα με τα dungeons,κάθε άλλο,αυτά βγήκαν εμ τη μία.Στον Overworld είχα θέματα.Και θα συνεχίσω να έχω γιατί χάνομαι.
Leave a comment:
-
Temple of the Ocean King...Και τα dungeons του DS δεν ήταν τεράστια.
Τα Zelda δεν είναι δύσκολα αλλά κάποια είναι πιο δύσκολα από άλλα. Και το πρώτο που παίζεις είναι συνήθως το δυσκολότερο.
Leave a comment:
-
Η αλήθεια είναι ότι κανένα Zelda δεν είναι δύσκολο. Ακόμα και στο II υποτίθεται ότι είναι δύσκολο λόγω του χειρισμού του και του save system. Εμένα όλα τα Zelda μου φαίνονται βατά. Κάποια περισσότερο, κάποια λιγότερο.
Leave a comment:
Leave a comment: