Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Παίξε το Link's Awakening του gameboy ή έστω το A Link to the Past!

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    To πιο απλό από αυτά που παρέθεσες είναι το phantom hourglass.Μετά πάει το spirit tracks και μετά το minish cap.Βέβαια η ποιότητα όπως είναι λογικό πάει ανάποδα!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άσχετο,αλλά θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμαι πάλι με τη σειρά,μιας και το Ocarina το άφησα και λέω να το πιάσω ξανά στο 3DS.Βέβαια επειδή δεν έχω χώρο δίπλα στα PS360,δεν μπορώ να συνδέσω άλλη οικιακή κονσόλα,επομένως λεώ να παίξω στο ds.Έχω τα Minish Cap,Phantom Hourglass,Spirit Tracks.Και τα 2 πρώτα,αλλά δεν ψήνομαι για αυτά τώρα.Ποιο προτείνετε από τα 3;Είμαι εντελώς Noob με τη σειρά,οπότε προτείνετε κάτι ευχάριστο και σχετικά απλό.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Ψήφισα το Majoras επειδή πολύ απλά, ήταν διαφορετικό και γ@μ@γε!
    Ενώ τα ph-spirit tracks,είναι απλα FAIL.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εγώ πάντως πέρα διαφοράς ψήφων τα αποτελέσματα τα βρίσκω αναμενόμενα.
    Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο ότι το Spirit Tracks έχασε απ'το Phantom Hourglass.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι το κατάλαβα, απλά επειδή το τελευταίο καιρό πολλά παιδιά ασκούμε μια αρκετά σκληρή (αλλά ρεαλιστική θα έλεγα) κριτική στο Zelda, εύκολα μπορεί να τη παρερμηνεύσει κανείς, γι' αυτό έγραψα τα παραπάνω.

Originally posted by Ramparter View Post
    ΥΓ: Μου εκανε εντυπωση η μεγαλη διαφορα με την οποια το TP κερδισε το Awakening...
    Epic fail.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Προτιμω Ocarina of Time απο Majora's Mask αλλα θα ψηφισω το δευτερο γιατι η σειρα πρεπει να κανει βηματα μπροστα και οχι να ανακυκλωνεται και να επαναπαυεται. Αυτη τη στιγμη το MM θα πρεπει να αποτελει παραδειγμα και να δειξει το δρομο για το επομενο μερος.
    Ναι γιατί η Nintendo θα δει τα αποτελέσματα και θα παραδειγματιστεί.

BTW για την εικόνα πιο πάνω πλάκα έκανα, το καταλάβατε φαντάζομαι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προτιμω Ocarina of Time απο Majora's Mask αλλα θα ψηφισω το δευτερο γιατι η σειρα πρεπει να κανει βηματα μπροστα και οχι να ανακυκλωνεται και να επαναπαυεται. Αυτη τη στιγμη το MM θα πρεπει να αποτελει παραδειγμα και να δειξει το δρομο για το επομενο μερος.

ΥΓ: Μου εκανε εντυπωση η μεγαλη διαφορα με την οποια το TP κερδισε το Awakening...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Κι εγώ.

Αν και, για να είμαι ειλικρινείς, μάλλον το Ocarina, κυρίως λόγω νοσταλγίας, παραμένει το αγαπημένο μου. Απλά 1, θεωρώ το Majora’s Mask εξέλιξη του Ocarina και, 2, (επειδή μάλλον θα χάσει) δε θέλω να πάει τσόντα ο τελικός.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ψήφισα σουρρεαλισμό.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το είπε όμορφα κι ο Burai πιο πριν:

Και η πλάκα είναι πως δεν είναι μόδα να bashάρουμε τα Zeldas. Κάθε άλλο... Απλώς ενδιαφερόμαστε η συγκεκριμένη σειρά να κάνει πλέον ουσιαστικά βήματα μπροστά.
    Αν ως haters ορίζεται η μερίδα εκείνη των fans που, αρνούμενη να κάνει παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, απαιτεί από τη σειρά το καλύτερο δυνατό σε κάθε επίπεδο (είτε μιλάμε για το gameplay, είτε για το εικαστικό, είτε για το τεχνικό), τότε δηλώνω υπερήφανος Zelda hater. Μια σειρά με το ειδικό βάρος του Zelda έχει ανάγκη από πολλούς τέτοιους, ειδικά στη φάση που περάνει σήμερα.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει η fan base μιας σειράς είναι να αδιαφορεί και να συμβιβάζεται. Γι’ αυτό υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι. Ο ρόλος της fan base δεν είναι η τυφλή στήριξη, αλλά και η κριτική όταν αυτό κρίνεται επιβεβλημένο από τις συνθήκες (όπως τώρα ας πούμε).

Υ.Γ. Άσχετο, στο IGN γίνεται Zelda Tournament το οποίο και έχει φτάσει στο τελικό. Ο τελικός, αναμενόμενα ίσως, αποτελείται από το ζευγάρι Ocarina of Time - Majora’s Mask (απέκλισε στο νήμα το A Link to the Past στα προημιτελικά). Όποιος ενδιαφέρεται να ψηφίσει:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    έεεεεεεελα

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Σε κανένα παιχνίδι Wii δεν υπάρχει έστω κάτι που να το ξεχωρίζει απο τα γραφικά του κυβου.
    Ειναι σαν να πήραν το σύστημα του Κυβου και να αλλαξαν μονο τον χειρισμό....

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα το αποτέλεσμα είναι κατώτερο του windwaker.Οπότε τι να καλύψουν?Αυτά που δεν καλύπτονται.Αν στην πορεία βελτιωθεί αισθητά ο οπτικός τομέας τότε συμφωνώ.

Leave a comment:

Working...
X