Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Απ'τα ελάχιστα καλά.

Ούτως ή άλλως το TP το κράζετε οπότε καλύτερα χάλια trailer και καλό παιχνίδι παρά το αντίθετο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    (που εμένα δεν μου λέει κάτι μιας Nintendo & καλό trailer δεν πάνε μαζί)
    Apo pote?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι, καμία αντίρρηση, απλά εγώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν αναφέρομαι στο gameplay. Εστιάζω στο ντύσιμο και στη παρουσίασή του μέσα από τα παιχνίδια, άλλα και στο γεγονός ότι ο τεχνικός τομέας αποτελεί έναν μονάχα από τους παράγοντες που συμβάλουν στο πως τελικά θα "ντύσεις" και θα "παρουσιάσεις" το gameplay.

Επίσης, όπως είπα και λίγο πιο πάνω, το Zelda, ως Action/Adventure, έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη (και) τα γραφικά απ’ ότι ένα platformer όπως το Mario.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Για να μη χαλάσουμε τα άλλα threads, μετέφερα τα posts εδώ.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κι εγώ πιστεύω ότι, πιθανότατα, θα είναι καλό παιχνίδι, ενώ και τα νέα στοιχεία δείχνουν αρκετά ενδιαφέροντα. Εξάλλου, με εξαίρεση το overworld-παρωδία του Twilight Princess, τα Zelda συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά παιχνίδια με σχεδιασμό που, ακόμα και σήμερα, τολμώ να πω ότι λίγοι τίτλοι φέρουν αντίστοιχο. Το πρόβλημα στα Zelda δεν είναι το gameplay, αλλά στο πως αυτό "ντύνεται" και "παρουσιάζεται" μέσα από τους τίτλους της σειράς.

Εκεί είναι που η σειρά αδυνατεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις έχοντας έχει μείνει στη δεκαετία του 90 και, όταν μάλιστα (το 2011) χρησιμοποιείς και τεχνικό τομέα PS2, γιγαντώνεις ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Θεωρώ ότι το ειδικό βάρος του Zelda, απαιτεί πολύ διαφορετική μεταχείριση από αυτή της οποίας τυγχάνει στη παρούσα φάση.
    Κοίτα τα γραφικά ούτε εμένα με αφήνουν Wow!Jawdropped! κτλ αλλά μην ξεχνάμε ότι το Wii όπως αποδείχτηκε είναι στα ίδια επίπεδα με το GC οπότε δεν περιμέvω θαύματα. Σίγουρα τα SMG ήταν πανέμορφα αλλά καθαρά λόγω art direction και πιστεύω ότι και στο SS θα γίνει το ίδιο.

Κακά τα ψέματα δεν έχουμε δει τίποτα απ'το παιχνίδι. Λίγο το demo πέρυσι που έδειχνε ένα μισοφτιαγμένο field (όπως είπε ο ίδιος ο Aonuma) και ένα προχειροφτιαγμένο trailer πριν κάτι μήνες (που εμένα δεν μου λέει κάτι μιας Nintendo & καλό trailer δεν πάνε μαζί).

Εγώ είμαι αισιοδόξος γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω κάποιο λόγο η Nin να τα σκατώσει. Τα βασικά της games τα τελευταία χρόνια μια χαρά τα κρατάει.
    Ίσα-ίσα απ'ότι φαίνεται και τις κριτικές τις άκουσε (όχι field-dungeon-field-dungeon ρουτίνα ξανά) και αυξημένη δυσκολία θα έχει αν ισχύει το superguide και τεράστιο αναμένεται να είναι με τόσο καιρό στην ανάπτυξη. Το art direction μπορεί να φαίνεται λίγο meh (εμένα προσωπικά μου αρέσει το πάντρεμα cel shaded και πιο realistic characters) αλλά δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Για να μη χαλάσουμε τα άλλα threads, μετέφερα τα posts εδώ.

Originally posted by Enpsty View Post
    Αν βγει τελικά καλό (που θα βγει ) πρέπει να πέσει ban στους haters. :xp:
    Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κι εγώ πιστεύω ότι, πιθανότατα, θα είναι καλό παιχνίδι, ενώ και τα νέα στοιχεία δείχνουν αρκετά ενδιαφέροντα. Εξάλλου, με εξαίρεση το overworld-παρωδία του Twilight Princess, τα Zelda συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά παιχνίδια με σχεδιασμό που, ακόμα και σήμερα, τολμώ να πω ότι λίγοι τίτλοι φέρουν αντίστοιχο. Το πρόβλημα στα Zelda δεν είναι το gameplay, αλλά στο πως αυτό "ντύνεται" και "παρουσιάζεται" μέσα από τους τίτλους της σειράς.

Εκεί είναι που η σειρά αδυνατεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις έχοντας μείνει στη δεκαετία του 90 και, όταν μάλιστα (το 2011) χρησιμοποιείς και τεχνικό τομέα PS2, γιγαντώνεις ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Θεωρώ ότι το ειδικό βάρος του Zelda απαιτεί πολύ διαφορετική μεταχείριση από αυτή της οποίας τυγχάνει στη παρούσα φάση.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Αν βγει τελικά καλό (που θα βγει ) πρέπει να πέσει ban στους haters. :xp:

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Κι αλλο thread για Zelda bashing? Σεμνά ρε

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μη περιμενεις βελτιωσεις....

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Η εικόνα είναι απ'το demo που έπαιζε πέρυσι.
    Μην βαράτε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    LOL η φωτό είναι 1600*900 ενώ το Wii μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι 854*480.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.

Welcome to 2001.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Eιναι ιδεα μου οτι το Wind waker ειχε καλυτερα γραφικα?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Sp1R1t View Post
    The Legend Of Zelda: Skyward Sword (Wii, *Rumored* Project Cafe)
    Άντε να δούμε μπας και γίνει το σωστό γιατί αυτό το πράγμα, ως καινούργιο Zelda το 2011, μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να το εκλάβω.

Αν έβγαινε στο Dreamcast θα έσπερνε, αν και μετά το Shenmue II μάλλον θα φάνταζε πολύ λίγο.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    its too late now....αλλα θα πρεπει να καθυστερήσει πολύ αν βγει για το καφε

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Προσωπικά δε βρίσκω κανένα νόημα στην εν λόγω κυκλοφορία, ειδικά όταν λίγους μήνες αργότερα η εταιρία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει καινούργια κονσόλα.

Μα, το κυριότερο, όπως και να χει, το Zelda δεν είναι Mario, δεν είναι platform όπου όλη η ουσία βρίσκεται στο design και στο gameplay καθεαυτό, τα γραφικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση ενός Action/Adventure όπως το Zelda. Θεωρώ απαράδεκτο σε μια αποχή που, ακόμα και τα γραφικά των 360 και PS3 έχουν αρχίσει να δείχνουν τα χρόνια τους, η Nintendo να μας λέει παίξτε το νέο Zelda με τεχνικό τομέα PS2.

Leave a comment:

Working...
X