Το TTP, όπως και όλα τα παιχνίδια του Wii, έχουν το μαύρο τους το χάλι επειδή δεν έχουν κατα κύριο λόγο ούτε καλή αισθητική, ούτε καλά γραφικά.
Σε αυτό που λες, πολύ σωστά για τα motion controls ήθελα να κάνω edit στο προηγούμενό μου post. Βλέποντας το trailer προσεκτικά φαίνονται κάποια ψήγματα στρατηγικής στο πώς αντιμετωπίζεις τους εχθρούς, η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, αλλά οκ προσωπική μου άποψη είναι πως ένα πιο ισχυρό μηχάνημα κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούσε να το διαχειριστεί πολύ καλύτερα σαν concept. Γιατί σαφώς τα motion controls και το motion+ μπορεί να έχουν potential. Το θέμα είναι να βλέπεις τον αντίκτυπο των πράξεων στο game. Πχ αλλιώς- με την ελάχιστη γνώση που διαθέτω σε τεχνικά θέματα κτλ- διαχειρίζεται ένα μοντέλο φυσικής το Wii και διαφορετικά το PS3, 360.
Κατ'εμέ καιρός είναι να αρχίζουν να αντλούν εμπνεύσεις και από άλλους τίτλους άλλων δημιουργών και να κοιτάζουν λίγο το τι γίνεται και στη Δύση. Βέβαια οι οικονομικοί παράγοντες και η fanbase αποζητούν κάθε άλλο παρά την αλλαγή όπως την φαντασιωνόμαστε εδώ μέσα. Όπως επίσης αντιλαμβάνομαι πως όσο ευέλικτος είναι ο Mario σαν χαρακτήρας και μπορεί να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα- από διάστημα μέχρι μεσαιωνικά σκηνικά που λέει ο λόγος, με ανανέωση ή και προσθήκες στο gameplay, άλλο τόσο δύσκολο είναι για τα Zelda, να αλλάξουν ξαφνικά νοοτροπία.
. Γραφικά επιπέδου Xbox με αισθητική TTP να μου έδιναν δε θα είχα παράπονο, με το Wii πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις και προσωπικά πιστεύω ότι το επίπεδο του τεχνικού τομέα είναι ο τελευταίος παράγοντας που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει σε μία σειρά που τα επίπεδα κορεσμού έχουν βαρέσει κόκκινο εδώ και 8 χρόνια τουλάχιστον. Νέο design χρειάζεται η σειρά, τόσο στο gameplay, όσο και στο art direction.
Leave a comment: