Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Subzero to Alundra to exeis paiksei?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Οχι

Comment

• An theleis dokimase na paikseis.
        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Wii U Zelda coming in 2014, will be biggest Zelda game ever

Comment

• Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ από τη πορεία της σειράς τα τελευταία χρόνια που δε μπορώ να είμαι αισιόδοξος, ειδικά με τον Aonuma στο τιμόνι...
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• The Wii U Zelda game will redefine gaming with its features and innovation
              To diavasa olo to arthro kai egw kai sorry kiolas (fan and all) alla katoura kai ligo...
              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Πόσο γαμάτο θα ήταν άμα είχε τέτοιο art direction;

Comment

• Apo to stoma sou kai stou nintendo tafti.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μακάρι να είναι τόσο καλό όσο λένε.Αναμένουμε νεότερα.

Για να φτιάξω λίγο την διάθεση του λογκο,να αναφέρω ότι σε ορισμένα ονline καταστήματα εμφανίστηκαν αναρτήσεις για μελλοντική κυκλοφορία του majoras mask για το 3ds.Όπως είναι αναμενόμενο οι αναρτήσεις αυτές μετά από λίγο χάθηκαν.Οι φήμες για κυκλοφορία του majoras mask στο 3ds έχουν επανέλθει στο προσκήνιο.

Μακάρι,θέλω πολύ να το παίξω το majoras mask.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

• Πόσο γαμάτο θα ήταν άμα είχε τέτοιο art direction;

Καλά δε νομίζω πως αυτό θα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Θα ξόδευες ώρες περπατώντας.

Edit. Είδα και αυτό στο κείμενο που πόσταρε ο Enpsty:
                      You use the gamepad to navigate, avoid traps, follow clues etc.
                      Ουαου, τώρα εντυπωσιάστηκα!
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                        Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ από τη πορεία της σειράς τα τελευταία χρόνια που δε μπορώ να είμαι αισιόδοξος, ειδικά με τον Aonuma στο τιμόνι...
                        en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Zelda:_Majora's_Mask
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ήταν άλλος υπεύθυνος για το majora's mask και πήραμε αυτό το αριστούργημα.Εν ονόματι Koizumi.Ο Aonuma μάλλον τα σκάτωσε με το όλο θέμα παίρνοντας ουσιαστικά τα επόμενα games της σειράς πάνω του.Είναι πολύ καλός βέβαια στο σχεδιασμό dungeons αλλά ως εκεί.Η γελοία ευκολία και η γενικότερη μετριότητα της σειράς τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε αυτόν μάλλον.
                          Θέλουμε πίσω Koizumi λέμε να αναλάβει τα ηνία της σειράς και να έχει τον aonuma απλά σύμβουλό του για τα dungeons.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by straier View Post
                            Καλά δε νομίζω πως αυτό θα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Θα ξόδευες ώρες περπατώντας.
                            Βασικά εννοούσα το art direction της εικόνας και όχι το σχόλιο για το μέγεθος των dungeons.
                            Το art direction της συγκεκριμένης εικόνας είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο σύμπαν των Zelda.

Βέβαια αν διαβάσετε το άρθρο λένε ότι θα ακολουθήσουν την τεχνοτροπία του SS. Δεν με χαλάει μιας και σε HD θα δείχνει όντως υπέροχο, αλλά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό μιας και τώρα υπάρχει και η δυνατότητα λόγω hardware.

Comment

• Η σειρά δε γνώρισε σχεδόν καμία πρόοδο επί Aonuma, στασιμότητα και πισωγυρίσματα είδε. Πολλά πράγματα που έχει ανάγκη ένα 3D Zelda δείχνουν να μην ενδιαφέρουν καν τον Aonuma, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το όραμά του για το Zelda κινείται λιγότερο στο φάσμα του Action/Adventure και περισσότερο σε ένα είδος 3rd person puzzle game.

Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Koizumi να επιστρέφει στη σειρά αλλά, δυστυχώς, δε βλέπω να γίνεται.

Originally posted by Enpsty View Post
                              Βασικά εννοούσα το art direction της εικόνας και όχι το σχόλιο για το μέγεθος των dungeons.
                              Το art direction της συγκεκριμένης εικόνας είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο σύμπαν των Zelda.

Βέβαια αν διαβάσετε το άρθρο λένε ότι θα ακολουθήσουν την τεχνοτροπία του SS. Δεν με χαλάει μιας και σε HD θα δείχνει όντως υπέροχο, αλλά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό μιας και τώρα υπάρχει και η δυνατότητα λόγω hardware.
                              Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα να δω είτε μια "ρεαλιστική" προσέγγιση, είτε ένα κανονικό cel-shaded Zelda, παρά κάτι στο ύφος του Skyward Sword.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                                Είναι ακριβώς αυτό.Η λίστα με τα zelda όπως αυτά μου αρέσουν.Για τα ocarina και link to the past απλά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και τη στιγμή που τα έπαιξα δεν μου έδωσαν ούτε στο ελάχιστο αυτό που είχα στο μυαλό μου.Το ocarina επισκιάστηκε από το majora's mask και το a link to the past ήταν ένα απλά more the better χωρίς να μου δώσει κάτι ουσιώδες...Το zelda II μου άρεσε αρκετά αλλά είχε τα ελατώματά του γι'αυτό και η θέση που το έβαλα και το four swords adventures είχε πολλές καινοτόμες ιδέες ειδικά προς το τέλος.Τα oracles που τα έπαιξα φέτος μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ήταν ένα παιχνίδι θα ξεπερνούσαν το εξαιρετικό link's awakening που μου έκλεψε την καρδιά.

Μερικά χρόνια πριν, ένα από τα πρώτα ποστ σε αυτό το φορουμ σε τοπικ με τίτλο "Χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών."

Originally posted by paixtis View Post
                                Θα πρότεινα το zelda 2 link's adventure καθώς αποτελεί ένα από τα πιο βαρετά games ever από κάθε άποψη και μετά θα έλεγα το pokemon xd gale of darkness.Με κούρασε πάρα πολύ παρόλο που είμαι pokemon fan.

Comment

Working...
                                X