Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα.Εδώ θα μιλάμε για τον στρατό και για θέματα που αφορούν την στρατιωτική θητεία.Όποιος θέλει μπορεί να γράψει ιστορίες από τον στρατό που έζησε ή άκουσε από τρίτα πρόσωπα.
Σύντομα την κάνω για να υπηρετήσω την μητέρα πατρίδα(λέμε τώρα) και έχω ορισμένες απορίες.
1)Τι ακριβώς παίζει με τις άδειες;Πόσες μέρες άδειας δικαιούμαι;Κάθε πότε θα επιστρέφω σπίτι μου με άδεια;
2)Αληθεύει ότι από ένα σημείο και μετά (μετά την βασική εκπαίδευση στο κέντρο) κάθεσαι και δεν κάνεις απολύτως τίποτα (με εξαίρεση κάποιες σκοπιές ή και αγγαρίες) και ότι βαριέσαι μέχρι θανάτου μέσα στο στρατόπεδο;
Εγώ παρουσιάζομαι την μεθεπόμενη βδομάδα στις 11 του μηνός στην Ροδόπολη Σερρών.Κανείς άλλος από εδώ που να μπαίνει μέσα τότε;
Πάρτε και 2 αληθινά περιστατικά που μου τα διηγήθηκε πρόσφατα φιλαράκι που υπηρετεί Ξάνθη αυτήν την στιγμή.
1)Αξιωματικός σε φαντάρους:
Ποιος γνωρίζει από windows;
(πετάγεται ένας τυπάκος)
Εγω!Εγω!
Αξιωματικός:Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις καλά από windows;
Αυτός:Ναι!
Ωραία!Πλύνε όλα τα παράθυρα!!! :blink:
2)Αξιωματικός σε φαντάρο που είχε κάνει κάποια μλκ:
Λοιπόν τι προτιμάς;Να φας 5 μέρες φυλακή ή ένα κρουσάν;
Αυτός απαντάει:Ένα κρουσσάν!
Ωραία!Τότε θα φας 7 μέρες φυλακή!
Φαντάρος:Μα γιατί κύριε δοιηκητά;
Κρουσσάν seven days ρε!!! :blink: <_<
Όπου τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός...FACT
Σύντομα την κάνω για να υπηρετήσω την μητέρα πατρίδα(λέμε τώρα) και έχω ορισμένες απορίες.
1)Τι ακριβώς παίζει με τις άδειες;Πόσες μέρες άδειας δικαιούμαι;Κάθε πότε θα επιστρέφω σπίτι μου με άδεια;
2)Αληθεύει ότι από ένα σημείο και μετά (μετά την βασική εκπαίδευση στο κέντρο) κάθεσαι και δεν κάνεις απολύτως τίποτα (με εξαίρεση κάποιες σκοπιές ή και αγγαρίες) και ότι βαριέσαι μέχρι θανάτου μέσα στο στρατόπεδο;
Εγώ παρουσιάζομαι την μεθεπόμενη βδομάδα στις 11 του μηνός στην Ροδόπολη Σερρών.Κανείς άλλος από εδώ που να μπαίνει μέσα τότε;
Πάρτε και 2 αληθινά περιστατικά που μου τα διηγήθηκε πρόσφατα φιλαράκι που υπηρετεί Ξάνθη αυτήν την στιγμή.
1)Αξιωματικός σε φαντάρους:
Ποιος γνωρίζει από windows;
(πετάγεται ένας τυπάκος)
Εγω!Εγω!
Αξιωματικός:Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις καλά από windows;
Αυτός:Ναι!
Ωραία!Πλύνε όλα τα παράθυρα!!! :blink:
2)Αξιωματικός σε φαντάρο που είχε κάνει κάποια μλκ:
Λοιπόν τι προτιμάς;Να φας 5 μέρες φυλακή ή ένα κρουσάν;
Αυτός απαντάει:Ένα κρουσσάν!
Ωραία!Τότε θα φας 7 μέρες φυλακή!
Φαντάρος:Μα γιατί κύριε δοιηκητά;