Originally posted by Vaynard
View Post
Οι προεκτασεις που εννοω ειναι και κοινωνικες ειναι και επαγγελματικες. Αν οι γονεις σου εχουν πολλα λεφτα η κατι τετοιο και εισαι εξασφαλισμενος να το καταλαβω αν ομως περιμενεις να βγεις στην κοινωνια με στοχο να βρεις μια καλη δουλεια και να πετυχεις πρεπει να ξεκινας με οσα περισσοτερα advantages μπορεις οχι αμεσως αμεσως με ενα disadvantage.
Εγω πραγματικα αν μπορουσα δεν θα πηγαινα στρατο γιατι στα 25 μου στην δυσκολη αναζητηση εργασιας με αγχος για το μελλον σε μια χωρα που μονο πισω παει μονο πολυτιμο χρονο θεωρω οτι εχασα με αυτη την ιστορια. Επρεπε ομως να γινει για να μην εχω κανενα εμποδιο απο εκει. Αν πιστευεις οτι δεν θα εππηρεασει ποτε τη ζωη σου(οχι μονο τωρα που μπορει να εισαι σε "αναρχια" φαση") καντο αλλα για μενα πρεπει να το σκεφτεις πολυ καλα και ιδιαιτερα για το μελλον.
Οι περισσοτεροι πιστευω δεν το κανουν για τις επιπτωσεις δεν νομιζω να θελει κανεις να παει. Απλα κανεις δεν νομιζω οτι θελει να το ρισκαρει για 9 μηνες, αν ηταν 18 η 24 οπως ηταν παλια τοτε παιζει να το σκεφτομουν παρα πολυ σοβαρα αλλα τωρα και με τις αδειες και με ολα ειναι λιγοτερο απο 8 μηνες.Μακαρι να καταργηθει η υποχρεωτικη στρατευση παντως και να μην εχει κανεις να περασει το "αγκαθι" του στρατου..
Comment