Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oxi den yparxei kanenas logos na pas sto strato ean den pisteveis se kapoia pragmata.
    Allos mporei na paei epeidh goustarei na prostatevei thn patrida tou kai allos gia kapoious apo tous logous pou endieferan emena, alla oxi etsi opws einai ta pragmata twra den exeis kanena katharo kairdos apo thn olh diadikasia, eksalou den eimaste se polemo kai ara den exeis na xaseis thn periousia sou apo kapoion exthro.

Eksalou ean htan ethelontiko teleiws oute egw tha phgaina.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
      Eksalou ean htan ethelontiko teleiws oute egw tha phgaina.
      Πραγματικά θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν έμπαινες εθελοντικά στρατό, μόνο και μόνο για να γουστάρεις έχοντας να λες ιστορίες στα παιδιά σου και μπορώντας να συμμετέχεις σε συζητήσεις με άλλα άτομα που έχουν υπηρετήσει, όπως έγραψες μερικά posts πριν. Η αλήθεια είναι πως και αυτό θα το δεχόμουν, ωστόσο, καθώς πολύς κόσμος παίρνει ικανοποίηση από διάφορα ασυνήθιστα πράγματα. Το ζήτημα (εξ' ου και ο χαρακτηρισμός "αστεία") είναι πως αυτά τα δυο πράγματα δεν θα καθιστούσαν την εμπειρία μέσα στο στρατό καλύτερη. Θα παρέμενε δυσάρεστη, θεωρώ, σαν κόπος με ένα απώτερο σκοπό.

Αλλά εντάξει, όπως ξεκαθάρισα και πριν, τώρα που έγραψες τα τελευταία posts και ολοκλήρωσες την οπτική σου, σε καταλαβαίνω, αν και είμαι σίγουρος ότι εγώ δεν θα το βίωνα έτσι, λόγω διαφορετικών προτιμήσεων. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα πάρει λάθος μήνυμα από εκείνο το post.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Πραγματικά θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν έμπαινες εθελοντικά στρατό, μόνο και μόνο για να γουστάρεις έχοντας να λες ιστορίες στα παιδιά σου και μπορώντας να συμμετέχεις σε συζητήσεις με άλλα άτομα που έχουν υπηρετήσει, όπως έγραψες μερικά posts πριν.
        Na gia fto lew pws den katalaves ti eipa kai ti enwousa.
        Den mphka sto strato gia na mporw na kanw afta ta pragmata, omws mporw na kanw afta ta pragmata epeidh mphka sto strato.
        Einai 2 entelws diaforetika pragmata kai ta exeis mperdepsei.
        Opws eipa kai prin egw den skeftika pote mou thn periptwsh tou na mhn paw strato, to thewrousa kati dedomeno.
        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ήταν 9 μήνες χαμένοι,ο στρατός μόνο καλά μου προσέφερε.Για πρώτη φορά στη ζωή μου πιέστηκα και είδα ποια είναι τα όριά μου.Έμαθα πράγματα,έμαθα να ακολουθώ ένα αυστηρό πρόγραμμα με πειθαρχία,έκανα πολύ καλούς φίλους,απέκτησα εμπειρίες.Άμα ήταν λιγότερο χρονικό διάστημα και γινόταν ουσιαστική εκπαίδευση,τότε θα πρότεινα σε όλους να πάνε.Τώρα δεν το προτείνω σε κανέναν.Παρόλο που εγώ πέρασα καλά.Καλά.Σκατά πέρασα,ειδικά το πρώτο τρίμηνο,ήταν σκέτη κόλαση.Αλλά ακόμα κι έτσι,τα καλά μένουν.Τα άσχημα,ούτε που τα θυμάμαι πια.
          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
            ανυποτακτο εξωτερικου θα σε βγαλουνε και κατι θα τρεξει στα γυφτικα, στα 35 σου γυρνας πισω αμα θες τοσο πολυ να ξαναδεις την ελλαδιτσα και πληρωνεις τη θητεια μαζι με τους extra μηνες που θα σου επιβαλουνε λογο της ανυποταξιας
            Οχι να γινουμε μεταναστες και να ξεριζωθουμε για να αποφυγουμε 9 μηνες κατασκηνωση, ποση φλωρια πια ? προσωπικα και με 50 ευρω να εξαγοραζα την θητεια μου, τουλαχιστον στην ηλικια που ειμουνα και με τα ελαχιστα που αφηνα πισω μου οταν ητανε να μπω σιγα που θα τα πληρωνα, εδω με λιγη σωστη διαχειριση θα μπορουσα να ειχα γυρισει απτην κυπρο με κανα πεντακοσαρικο στην τσεπη αντι για 5ευρω ( καταραμενες αλλοδαπες ..... ΡΑΟΥΡ !!!! )

Συμφωνω με ολα εσυ εχει πει ο g0 σε αυτη τη σελιδα, επιβεβαιωνω και αυτα που ειπε ο altair για Μ/Κ γιατι και εγω 9 μηνες σε μηχανοκινητο ειμουνα, καθε πεμπτη ειχαμε συντηρηση και οποτε ερχοτανε το οργανο να παρει ενα ατομο για Κεντρικη Πυλη τον κυνηγαγα να παρει εμενα, προτιμουσα να καθομαι 2 ωρες να ακουω τον ΑΜ να τραγουδαει λαικα παρα να σκουπιζω τις κουτσουλιες απτα λεωνιδας :p

edit : το ομηροι.gr το χαζευα οταν ειμουνα 18 και ηθελα να παρω 6 μηνες αναβολη για να προλαβω να τερματισω το metroid corruption, πιο παρακμιακο site δεν υπαρχει, μιλαμε για απιστευτη παρακμη ομως http://www.omhroi.gr/modules.php?op=...cle&artid=2366

Comment

• altair δε γνωριζω για το συγκεκριμενο σωμα.

δεν το παω εκει. τα τεθωρακισμενα δεν ειναι το πιο ζορικο σωμα του στρατου κι ουτε μου ακουγεται δυσκολοτερο λογω μεγεθους των αρματων.

τελικα, οτιδηποτε εμπλεκεται με αρματα, οχηματα...προσφερει αγγαροθητεια στους στρατευομενους.

κατα τη γνωμη μου αυτο που καταστρεφει την εμεπιρια της θητειας ειναι το επιπεδο των αγγαρειων που γινονται σε αυτη και φυσικα, το επιπεδο "τεντας". ολα τα υπολοιπα παλευονται με τον ενα η αλλο τροπο ακομη και η εμπλοκη.
              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                altair δε γνωριζω για το συγκεκριμενο σωμα.

δεν το παω εκει. τα τεθωρακισμενα δεν ειναι το πιο ζορικο σωμα του στρατου κι ουτε μου ακουγεται δυσκολοτερο λογω μεγεθους των αρματων.

τελικα, οτιδηποτε εμπλεκεται με αρματα, οχηματα...προσφερει αγγαροθητεια στους στρατευομενους.

κατα τη γνωμη μου αυτο που καταστρεφει την εμεπιρια της θητειας ειναι το επιπεδο των αγγαρειων που γινονται σε αυτη και φυσικα, το επιπεδο "τεντας". ολα τα υπολοιπα παλευονται με τον ενα η αλλο τροπο ακομη και η εμπλοκη.
                Ε οχι και τεντα τα τεθωρακισμενα και το πεζικο ειπαμε.. Η εμπλοκη και οι αγγαριες ειναι το χειροτερο σε αυτα τα σωματα.. Eκτος αν πεσεις σε κανενα ψυχοπαθη διοικητη ξερω γω..

Η κοινωνία επηρρεάζει τη συμπεριφορά του ατόμου. Εφόσον οι περισσότεροι το κάνουν, θα το κάνεις και εσύ, αλλιώς θα "στιγματιστείς". Αυτή η ιδέα υπάρχει στην κοινωνία. Ο Ground και ο Equal δε γουστάρουν να βρεθούν σε αυτή τη δύσκολη θέση. Και γω θα συμφωνήσω μαζί τους. Σε άλλες χώρες αυτό δεν ισχύει, εδώ ισχύει τι να κάνουμε. Η μόνη "πουστιά" που σου παίζει η κοινωνία (που 'σαι ρε Loggo με την ετερονομία σου!) είναι ότι σου λέει: Δε θες να πας στρατό; Ωραία θα σε βγάλω Ι5 ασχέτως αν δεν είσαι! Σε εκβιάζει κατά κάποιο τρόπο. Για αυτό και γω λοιπόν λέω να πάει κάποιος να κάνει 9 μήνες να ξεμπερδεύει!
                Αυτο ακριβως, you nailed it..

Comment

• Originally posted by TheCursed View Post
                  Τελικά, όσοι βρίσκετε θετικά στο να εκπληρώσει κανείς τη θητεία του, τα βρίσκετε στα επακόλουθα αυτού στη ζωή του ατόμου, ή στην καθαυτή εμπειρία; Αυτό προσπαθώ να ξεκαθαρίσω.
                  Και στα 2. Σίγουρα μαθαίνεις 2-3 πράγματα. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο διάστημα περιλαμβάνει τις γνωστές "δραστηριότητες" για αυτό και πολλοί λέμε "ε, ντάξει πλάκα είχε, καλά ήταν, αλλά δε θα το ξανάκανα!"
                  The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Tι να μας κλάσει ο στρατός, εδώ έχουμε περάσει κβάντο Καρανίκα λέμε!
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εγω θα το παω αλλου το θεμα .
                      Ο στρατος σαν ιδεα δεν μου αρεσει, μακαρι να υπηρχε και μια πιο ανθρωπινη εναλακτικη θητεια για οσους εχουν σοβαρο ιδεολογικο θεμα, και γενικα δεν τασσομαι υπερ της υποχρεωτικης θητειας. Αλλωστε στην ουσια ο φανταρος ειναι περισσοτερο αγγαριομαχος και συντηρητης των εγκαταστασεων και του λοιπου στρατιωτικου εξοπλισμου παρα στρατιωτης .

Αλλα ρε φιλε απο την στιγμη που ειναι υποχρεωτικως και εγω και καθε μαλακας ελληνας υποχρεωνεται να υποστει , δεν γουσταρω οταν καποιος (πολιτικος,εφοπλιστης,σελεμπριτι,απλος πολιτης) βγαζει τον εαυτο του στην απεξω , και αν το κανει (ιδιαιτερως σε περιπτωση πολιτικων βεβαια) δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπαρχουν συνεπειες ;
                      Βεβαια απο οσο ξερω υπαρχει μεγαλο προβλημα με το δημοσιο (αν υπαρχει ομως βυσμα ολα ξεπερνιουνται :xp.

Εγω πιστευω οτι εκτος των θεματων υγειας και αλλων πολυ ακραιων περιπτωσεων δεν υπαρχει λογος να αγχωνεται κανεις τοσο στην ιδεα του στρατου. Πιστεψτεμε δεν ημασταν λιγοτερο φλωροι και (ενοπλα και αοπλα) γιοτομπαλα απο σας

Comment

• Ούτε εγώ έχω υπηρετήσει στρατό. Έχω και χαρτί από ψυχίατρο. Τότε, εκείνη την εποχή, με τίποτα δεν με έβλεπα να κάνω κανονικά την θητεία μου. Μα μιλάμε, με τίποτα ε. Είναι και δυο χρονια κάτι εδώ στην Κύπρο η θητεία.

Οι περισσότεροι που ξέρω και πήγαν στρατό, είναι συνήθως άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που μπήκαν λεπτοί και βγήκαν γορίλες (καψιμί ολε, delivery ολε, και έχει ο θεός), άρχισαν το κάπνισμα, etc etc... Γενικά έγιναν χειρότεροι σαν άνθρωποι, που απλά κουτσό-έμαθαν κάποια πράγματα, χωρίς όμως να έχουν μια βάση, μια ιδέα, ένα λόγο... Και πιθανόν θα ήταν απλά άχρηστοι σε περίπτωση που τους χρειαζόταν η πατρίδα. Αυτό σημαίνει ότι εκπαίδευση και πειθαρχία υπάρχει, αλλα σε γελοίο βαθμό. Άρα λοιπόν, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχουν θετικά, ποσο μάλλον περισσότερα από τα αρνητικά, στην όλη φάση του στρατού.

Είναι σαν κάτι τυπικό. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα που λέμε. Γάμος, βαρεμάρα, φακελάκι. Το καλημέρα της Δευτέρας στην δουλειά. Το "Χάρηκα" όταν γνωρίζουμε κάποιον που μας είναι εντελώς αδιάφορος.

Δεν υπάρχει κάποια ιδέα δηλαδή, για την πατρίδα, σεβασμός, ιδιαίτερη αντίληψη τον πραγμάτων. Και να υπάρχει όμως, πολλές φορες εξατμίζεται με το που μπαίνει κάποιος και βλέπει τι γίνετε.

Το μονο που μένει είναι ο χαβαλές που οι περισσότεροι λέτε. Οι ιστοριούλες.

Δεν έχει λογική. Κάποιος μπορεί να είναι κατά του πολεμου, τον οπλων, της παραλλαγής... Παρολαυτά θα πρέπει να πάει με το ζόρι ή να δει ψυχίατρο.

Προσωπικά πιστεύω, σε μια χωρα σαν την δικη μου, που είναι μοιρασμένη, ναι πρέπει να υπάρχει στρατός, αλλα όχι έτσι. Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, όμως πρέπει. Και σε καμια περίπτωση τόσο μεγάλο διάστημα, no way.

Ίσος να μετάνιωσα λίγο που δεν πήγα, όμως αυτό οφείλεται σε προσωπικά μου ζητήματα και όχι γενικά.

Comment

• Originally posted by Aion View Post
                          Ούτε εγώ έχω υπηρετήσει στρατό. Έχω και χαρτί από ψυχίατρο. Τότε, εκείνη την εποχή, με τίποτα δεν με έβλεπα να κάνω κανονικά την θητεία μου. Μα μιλάμε, με τίποτα ε. Είναι και δυο χρονια κάτι εδώ στην Κύπρο η θητεία.

Οι περισσότεροι που ξέρω και πήγαν στρατό, είναι συνήθως άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που μπήκαν λεπτοί και βγήκαν γορίλες (καψιμί ολε delivery ολε και έχει ο θεός), άρχισαν το κάπνισμα, etc etc... Γενικά έγιναν χειρότεροι σαν άνθρωποι, που απλά κουτσό-έμαθαν κάποια πράγματα, χωρίς όμως να έχουν μια βάση, μια ιδέα, ένα λόγο... Και πιθανόν θα ήταν απλά άχρηστοι σε περίπτωση που τους χρειαζόταν η πατρίδα. Αυτό σημαίνει ότι εκπαίδευση και πειθαρχία υπάρχει, αλλα σε γελοίο βαθμό. Άρα λοιπόν, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχουν θετικά, ποσο μάλλον περισσότερα από τα αρνητικά, στην όλη φάση του στρατού.

Είναι σαν κάτι τυπικό. Κουτσή στραβή στον Άγιο Παντελεήμονα που λέμε. Γάμος, βαρεμάρα, φακελάκι. Το καλημέρα της Δευτέρας στην δουλειά. Το "Χάρηκα" όταν γνωρίζουμε κάποιον που μας είναι εντελώς αδιάφορος.

Δεν υπάρχει κάποια ιδέα δηλαδή, για την πατρίδα, σεβασμός, ιδιαίτερη αντίληψη τον πραγμάτων. Και να υπάρχει όμως, πολλές φορες εξατμίζεται με το που μπαίνει κάποιος και βλέπει τι γίνετε.

Το μονο που μένει είναι ο χαβαλές που οι περισσότεροι λέτε. Οι ιστοριούλες.

Δεν έχει λογική. Κάποιος μπορεί να είναι κατά του πολεμου, τον οπλων, της παραλλαγής... Παρολαυτά θα πρέπει να πάει με το ζόρι ή να δει ψυχίατρο.

Προσωπικά πιστεύω, σε μια χωρα σαν την δικη μου, που είναι μοιρασμένη, ναι πρέπει να υπάρχει στρατός, αλλα όχι έτσι. Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, όμως πρέπει. Και σε καμια περίπτωση τόσο μεγάλο διάστημα, no way.

Ίσος να μετάνιωσα λίγο που δεν πήγα, όμως αυτό οφείλεται σε προσωπικά μου ζητήματα και όχι γενικά.
                          Καλύτερα που δεν πήγες. Με τις εμπειρίες τους που διαβάζεις, είναι να θέλεις να μην πας στρατό. Κι εγώ έβγαλα χαρτί λόγω της κώφωσης μου και έκτοτε δεν πήγα ποτέ στρατό και ούτε θα πάω.

Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα μέρη σας είναι να γίνουν γενοκτονίες εις βάρος των Τούρκων για να φύγουν απ' εκεί. Προσωπικά θεωρώ την Κύπρο αδελφή χώρα μας και θα χαρώ ιδιαίτερα να την κάνουν α' εκεί οι Τούρκοι, αλλά βέβαια αυτό λίγο δύσκολο με τέτοιους ηγέτες που έχετε. Πρέπει να απαιτήσετε να φύγουν οι Τούρκοι. Παρανόμησαν εις βάρος σας, πρέπει να τα επιστρέψουν και να φύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια τους και με την ουρά στα σκέλια τους. Εδώ και 30 χρόνια αυτό είναι ακόμη θέμα στην Ε.Ε.

Και συμφωνώ που πρέπει να πάνε στρατό ορισμένοι βλάκες που συνυπάρχουν στην ζωή μας που μας τα πρήζουν με τις βλακείες τους. θα χαρώ ιδιαίτερα αν γίνει κάνα αυστηρό πρόγραμμα γι' αυτούς για να σοβαρευτούν έστω.
                          sigpic

Comment

• Lock το thread πριν πεσει και αλλο το επιπεδο, ο aion και ο tanno ειναι ικανοτητας I = >9000

Φιλικα παντα

Comment

• Siga ta aimata Tanno rambo
                              Tha genoktonhseis kai tous Tourkous
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα μέρη σας είναι να γίνουν γενοκτονίες εις βάρος των Τούρκων για να φύγουν απ' εκεί.
                                Ναι αυτή ακριβώς είναι η λύση...
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X