Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εγώ το είχα κάνει αυτό, δηλαδή να πάρω αναβολή αφού μου ήρθε το χαρτί και μάλλον έκανα μεγάλη μαλακια. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα γιατί έτσι και αλλιώς Αργώ για να μπω, αλλα απο 2-3 πλευρές έχω ακούσει διάφορα περίεργα, όπως ότι κέντρο κανείς σίγουρα Κόρινθο και γενικά δεν αντιμετωπίζεις και την καλύτερη κατάσταση.
Απ'ότι καταλαβαίνω, εφόσον έχεις ακόμη για να μπεις, είχες πάρει άλλη είδους αναβολή(σπουδών?) και όχι κοινωνικών λόγων που ουσιαστικά είναι one-time αναβολή για επόμενη εσσο. Τα άλλα περί "κακομεταχείρισης" που ακούς ότι σε περιμένει περίεργα μου φαίνονται, ράδιο αρβύλα κατά πάσα πιθανότητα.
Όπως και να'χει θα περάσω από στρατολογία κάποια από αυτές τις μέρες να μάθω από πρώτο χέρι, το πιθανότερο πάντως είναι πως δε θα μπορώ να την κάνω τώρα, αλλά πρέπει να περιμένω το χαρτί κατάταξης.
imrahil εφοσον φευγεις για αγγλια αραξε εκει, τι να κατσεις να κανεις εδω να βρεις δουλεια?? lol???
ανυποτακτο εξωτερικου θα σε βγαλουνε και κατι θα τρεξει στα γυφτικα, στα 35 σου γυρνας πισω αμα θες τοσο πολυ να ξαναδεις την ελλαδιτσα και πληρωνεις τη θητεια μαζι με τους extra μηνες που θα σου επιβαλουνε λογο της ανυποταξιας, για να μη σου πω οτι οποτε γινονται εκλογες θα θυμουνται οτι εισαι ελληνας πολιτης και θα σου προσφερουνε δωρεαν μηνα διακοπων πισω στη πατριδα για να τους σταυρωσεις
Κοίτα, είναι μια πιθανότητα, αλλά πέρα απ'τα λόγια δεν είναι τόσο εύκολο, δε γίνεται, ούτε θέλω να ξεγράψω την Ελλάδα 100%, να μη μπορώ να μπω στη χώρα, να μετράω τις μέρες που μπορώ να κάτσω ή να με κρατάνε στα σύνορα. Πέρα από αυτό, δεν είναι καλό να έχεις λερωμένο ποινικό μητρώο για οποιοδήποτε λόγο(ακόμη και γι'αυτό που χέστηκαν όλοι) αν προτίθεσαι να ασκήσεις δικηγορία σε οποιοδήποτε μέλος της ΕΕ. Για Ελλάδα δεν το συζητάμε καν, ακόμη και πρακτικώς δημιουργείται κώλυμα στο δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος με τους συλλόγους.
Εγώ πάντως στο στρατό ανακάλυψα πως μου αρέσει η σκοποβολή;)
Επίσης δεν ειναι και λίγο να πυροβολήσεις με κάτι που σκοτώνει άνθρωπο. Αυτό και μόνο για μένα ήταν εμπειρία.
Επίσης γενικά απο το στρατό τις μεγαλύτερες εμπειρίες (και τα περισσότερα να λέω) έχω εκει που πέρασα δυσκολότερα, δηλαδή στον Έβρο. Έκει σίγουρα έμαθα και είδα κάποια πράματα.
Οι περισσότεροι που ξέρω και πήγαν στρατό, είναι συνήθως άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που μπήκαν λεπτοί και βγήκαν γορίλες (καψιμί ολε, delivery ολε, και έχει ο θεός), άρχισαν το κάπνισμα, etc etc... Γενικά έγιναν χειρότεροι σαν άνθρωποι,
εγώ πάντως στη σχόλη (όταν ήμουν φοιτητής) ήξερα αρκετούς απο Κύπρο που μόνο χαμηλή νοημοσύνη δεν είχαν (είχαν πριν πάει στρατό). Επίσης εγώ απο τον στρατό ούτε κάπνισμα άρχισα ούτε έγινα χειρότερος χαρακτήρας, μάλιστα μπορώ να πω πως έμαθα πως είναι να αντέχεις σε δύσκολες συνθήκες κτλ Επίσης γνώρισα αρκετά αξιόλογα παιδιά και απο αυτά με δύο κάνουμε παρέα και τώρα.
Επίσης μια που είσαι απο Κύπρο, η Κύπρος είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που εδάφη της κατέχει ξένο κράτος και δεν έχει αναπτύξει αντάρτικο.
Μιας και το θέμα είναι για στρατό η Ελλάδα είχε κυριολεκτικά έναν ράμπο που σταμάτησε μόνος του 6 τουρκικά άρματα μάχης και ένα τάγμα πεζικού. Φυσικά δεν πήρε κανένα παράσιμο:xp::kill:
2 Χρονια στρατο δεν ξερω αν θα πηγαινα να πω την αληθεια ακομα και αν πηγαιναν ολοι. Τουλαχιστον στην ηλικια που πηγα δεν το σκεφτομουν καν, αν ηταν στα 18 μπορει και να μην ειχα κανενα προβλημα. Νομιζω στην Κυπρο δεν μπορεις να παρεις αναβολη για σπουδες και τετοια ετσι και αλλιως..
Μιας και το θέμα είναι για στρατό η Ελλάδα είχε κυριολεκτικά έναν ράμπο που σταμάτησε μόνος του 6 τουρκικά άρματα μάχης και ένα τάγμα πεζικού. Φυσικά δεν πήρε κανένα παράσιμο:xp::kill:
Αυτός είναι παράδειγμα προς μίμηση για να αφανιστούν οι βρωμότουρκοι! Αυτός δεν έπρεπε να σταματήσει. Έπρεπε να πάει να συνεχίσει την δουλειά του και να αφανίσει και τους υπόλοιπους εισβολείς. Το κατόρθωμα του μου θύμισε πολύ τον Μάρκο Μπότσαρη. Αυτός είναι ο νέος Μπότσαρης!
Tanno postare mia fwtografia sou pou foras gyalia hliou, alla na einai kalhs poiothtas.
Thelw na sou kanw photoshop.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment