αντε καλος πολιτης!!! hmmm οκτωβριο μπηκες???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Ευχαριστώ αλλά επί της ουσίας καθυστερεί ακόμη λίγο το λελέ..
Τώρα πήρα άδεια 15 ημέρες, επιστρέφω για 11, ξαναφεύγω για 12 και ξαναεπιστρέφω για 5! Έχω δηλαδή, 16 ημέρες υπόλοιπο θητείας
Νοέμβρη μπήκα." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Καθώς διάβαζα τα πολιτικά νέα, έπεσα πάνω στην συγκεκριμένη είδηση που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει εσάς τους στρατόγκαβλους.
Enjoy!sigpic
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΟικονομία στο χαρτί.
Τον τελευταίο καιρό όλοι αυτό θα πράξουν προκειμένου να σώσουν οτιδήποτε πράσινο υπάρχει στην γη. Διάβασα επίσης ότι σε λίγα χρόνια θα κλείσει σιγά σιγά η τρύπα του Οζοντός.sigpic
Comment
-
Egw an eimoun stratokavlos as poume pws tha mporouse na me endiaferei h parapanw eidhsh?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
-
Exw teleiwsei ton strato..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Τέλος κι επισήμως (απ'τις 17).
Είχα πει ότι θα μιλούσα αναλυτικά για τα τεθωρακισμένα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω διάθεση να το κάνω. Θα αρκεστώ σε μερικές γενικές διαπιστώσεις μου.
Καταρχάς, τα τεθωρακισμένα είναι μία περίεργη ιστορία. Δεν υπάρχουν πολλά καλά στρατόπεδα και η εμπειρία που προσφέρουν στο στρατιώτη, ναι μεν είναι ελκυστική με δεδομένα ότι ασχολείσαι με άρματα αλλά απ'την άλλη έχει και δυσκολίες αφού πρέπει να ασχολείσαι μαζί τους.
Έπειτα, το είπαμε σε προηγούμενα ποστς, το ξαναλέω και τώρα. Δεν υπάρχει καλή ή κακή μονάδα. Η ποιότητα της θα εξαρτιέται ΠΑΝΤΑ απ'τον διοικητή . Η ζωάρα μπορεί να γίνει εύκολα κόλαση..
Η δική μου θητεία είχε απ'όλα. Προσωπικά κρατώ περισσότερο τις θετικές στιγμές. Απ'την άλλη όμως δε γίνεται να ξεχάσω και τις αρνητικές...σε αυτό συνέβαλε και η Ταξιαρχική επιθεώρηση όπου για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα σα σκλάβος, αβοήθητος που πρέπει να κάνει αγγαρεία ανεξάρτητα απ'το εάν αντέχει ή όχι...
Αποκορύφωμα..στο τέλος της Ταξιαρχικής, όσοι συμμετείχαμε πήραμε 1 ημέρα τιμητική (lol?)για 1 μήνα δουλειάς κι αυτοί που ήταν εκτός στρατοπέδου, στο φυλάκιο και φυσικά συμμετείχαν στον "αγώνα", δεν πήραν ΤΠΤ απολύτως... Ο διοικητής που λέγαμε...
Αλλά και οι δυσκολίες φέρνουν ΠΑΝΤΑ θετικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλα τα παιδιά γίναμε ομάδα και ήρθαμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.
Σαν εμπειρία ο στρατός μπορεί να σου προσφέρει πολλά, εξαρτάται πάντα από που προέρχεσαι και τι εμπειρίες έχεις μέχρι να μπεις.
Εμένα με βοήθησε σε τεράστιο βαθμό στο να διεκδικώ μέχρι τέλους αυτά που δικαιούμαι ~πήρα μέχρι και την τελευταία ημέρα άδειας μου~ , να συνεργάζομαι για την επίτευξη κάποιου στόχου κάτω από σκληρότατες συνθήκες, να ταξιδεύω και άλλα πολλά.
Σα λειτουργία, το στρατιωτικό σύστημα μου έδωσε την εντύπωση πως είναι κοινώς... μπουρδέλο. Εϊναι απίστευτο το πόσο αλόγιστη σπατάλη γίνεται σε καύσιμα, νερό, λάδια...Επίσης, τα στελέχη...τι μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό... ώρες - ώρες αναρωτιώμουν πως κάποιοι άνθρωποι έγιναν μέρος αυτού του συστήματος και πληρώνονται 1000κάτι ευρά. Ποια ήταν άραγε τα κριτήρια?
Τέσπα,
τελείωσε κι αυτό. Οι τελευταίες ημέρες ήταν φοβερές και ιδιαίτερα συγκινητικές. Δεν είναι και λίγο να "σπάει" το team Που τόσο καιρό ήταν μαζί αλλά όλες οι εμπειρίες με ημερομηνία λήξης, κάποια στιγμή περατώνονται.
Καλή υπομονή σε αυτούς που θα ενταχθούν στις επόμενες ΕΣΣΟ ή κάνουν τη θητεία τους τώρα." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
ώρες - ώρες αναρωτιώμουν πως κάποιοι άνθρωποι έγιναν μέρος αυτού του συστήματος και πληρώνονται 1000κάτι ευρά. Ποια ήταν άραγε τα κριτήρια?
Afto eite tous kanei na vgainoun teleiws kompleksikoi wste na theloun na kanoun tous allous na perasoun toso asxhma oso aftoi, eite gamatous pou den theloun se kamia periptwsh oi alloi na perasoun ta idia.
Mono afto ftanei gia na ta katalaveis ola."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment