Ti egine re emena den mou exei erthei tipote
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Originally posted by Imrahil View PostRapha και φάντομ, το χαρτί το πήρατε/σας το στείλανε ή γίνεται κάτι με internet πλέον; Αν ισχύει το πρώτο, πόσο καιρό πριν παρουσιαστείτε το λαβατε ακριβώς;Originally posted by Phantom Duck View Posthttp://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi
Συμπληρώνεις τα πεδία και σου λέει που είσαι. Χαρτί δεν μου έχει έρθει ακόμα, όμως σε πολλούς φίλους μου ήρθε τελευταία στιγμή. Όσο για φωτογραφίες, εννοείται πως θα τραβήξω. Πάντως το μαλλί δεν το κόβω μέχρι να μου έρθει το χαρτί
Comment
-
-
Ημουν ετοιμος να το ποσταρω χυμα αλλα τελικα κρατηθηκα. Προειδοποιηση, το ποστ μπορει να ενοχλησει καποιους, διαβαστε με δικη σας ευθυνη:
ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ 9ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ" ΚΑΙ "ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ" ΚΑΙ "ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.
ΥΓ: Αν θελουν οι admins ας το σβησουν, ηθελα μονο να βγαλω το αχτι μου...
Comment
-
Ραμπίδη για αυτό ρωτάω και εγώ... Ο αδερφός μου μου είπε "ααααρ σε ένα φίλο μου του ήρθε για 12 μηνο (άλλο αν αυτός ήταν ανυπότακτος για 3 χρόνια) και το ξέρω από μέσααα αρρρ" και είδα μετά από αναζήτηση στο γκουγκλ από τη μία τον αβραμό να λέει "n00bz αυτά είναι μαλακίες του Σύριζα" αλλά από την άλλη βλέπω και ειδήσεις για μυστική αύξηση...
Και εγώ έχω βαρεθεί με όλο αυτό το στόρι, αλλά πάλι δεν ακολουθώ ειδήσεις πλέον.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Κι εγώ στο ίδιο club είμαι. Ας το κάνουν 200 μήνες να δούμε πώς θα ταΐζουν τους φαντάρους...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Όταν έκοψα την αναβολή τον Οκτώβριο, ρώτησα στο Ρουφ τι ακριβώς παίζει με το 9μηνο και την αύξηση της θητείας. Οι φίλοι μου έλεγαν πως όλοι μπαίνουν μέσα Νοέμβριο για να προλάβουν την αύξηση και έχουν κλείσει οι θέσεις μέχρι και για την επόμενη σειρά (Φεβρουάριο), όμως εν τέλει αποδείχτηκε πως ούτε ο Νοέμβρης είχε καν κλείσει. Αν μπορούσα θα πήγαινα, όμως προτίμησα να τελειώσω τη σχολή και να μπω κανονικά από Φεβρουάριο.
Ένας ανώτερος που ρώτησα επίσης εκεί πέρα (λοχαγός, στραγηγός, κάτι τέτοιο) μου είπε πως θα κάνω 9μηνο. ΑΝ μου λέει ψηφιστεί τίποτα, λογικά θα το ακούσω. Από τη μία ουσιαστικά λένε πως θα αυξηθεί η θητεία επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν νέους ΕΠΟΠ, όμως από την άλλη οι φαντάροι κοστίζουν κι αυτοί, επομένως πάει μία η άλλη.
Εν ολίγοις, εγώ μπαίνω Φεβρουάριο και κάνω 9μηνο. Αυτό είναι το επίσημο. Αν τώρα αλλάξει, ο Θεός και η ψυχή τους, δεν ξέρει κανείς σίγουρα.
Comment
-
Το πρόβλημα είναι, απ' ότι διάβασα, αμυντικής σημασίας στα πυρομαχικά. Δεν έχουν ούτε λεφτά για να αγοράσουν νέα πυρομαχικά κλπ.
Φαντάζομαι δεν θέλουν ν' εκπαιδεύσουν κάποιους κάθε 3 και λίγο για να μην σπαταλάνε πυρομαχικά στην εκπαίδευση.
Χειρότερα, είναι και οι βρωμότουρκοι που μας τα ζαλίζουν και οι δικοί μας ακόμη να τους καταρρίψουν...sigpic
Comment
-
Originally posted by Phantom Duck View PostΑπό τη μία ουσιαστικά λένε πως θα αυξηθεί η θητεία επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν νέους ΕΠΟΠ, όμως από την άλλη οι φαντάροι κοστίζουν κι αυτοί, επομένως πάει μία η άλλη.
Όπως τα ξέρω εγώ τα πράγματα ένας από τους λόγους που μελετάται η αύξηση της θητείας είναι αφ'ενός οι ανάγκες σε προσωπικό που δεν καλύπτονται με το 9μηνο και αφ'ετέρου το ότι δε μπορούν να πληρώνουν ΕΠΟΠ. Ένας ΕΠΟΠ κοστίζει τον εξοπλισμό που χρεώνεται συν έστω 1000 ευρώ το μήνα. Ο φαντάρος κοστίζει τον εξοπλισμό του, το φαϊ που τρώει (τώρα τρώνε και οι ΕΠΟΠ στις μονάδες κανονικά), το ρεύμα που καίει και 7,82 το μήνα (δεν ξέρω αν πήραν αύξηση).
Κοινώς όταν μιλάμε για φαντάρο μιλάμε για δωρεάν ανθρώπινο εργατικό δυναμικό προς πάσα χρήση, συνήθως συντήρηση μονάδος. Κάνει τα πάντα, χτίσιμο, σοβάντισμα, κουβάλημα, πλύσιμο, ταξινόμιση, καθαριότητες, σκούπισμα, σκοπέτα και συμφέρει. Γκρινιάζει βέβαια αλλά το παραβλέπεις.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Άλλη η αναλογία φαντάρων/ΕΠΟΠ όμως. Επίσης, γενικά οι ΕΠΟΠ είναι χρήσιμοι γιατί ξέρουν τα κόλπα που παίζουν στον στρατό γιατί είναι μόνιμοι, ενώ ένας φαντάρος μέχρι να τα μάθει θα του πάρει καιρό και μετά θα φύγει και πάλι απ' την αρχή.The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment