Kαλός πολίτης Phantom,
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Καλός πολίτης phantom και καλό υπόλοιπο Imrahil , ο στρατός είναι θέατρο του παραλόγου αλλά το 9αμηνο τελειώνει γρήγορα, αν δεν πας σε καμιά μάχιμη μονάδα βέβαια . Αλλά με της σπουδές κτλ που έχεις σε κάνα 1ο γραφείο σε κόβω οπότε μια χαρά θα την βγάλεις .
......μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας .
Comment
-
Originally posted by Imrahil View PostΝα φανταστείς κρατήθηκα, το κομπλεντάν όμως είναι αγαπημένο. Η μόρφωση είναι αδιάκοπη κι εκτεταμένη, ανάλογη της καύσεως εγκεφαλικών κυττάρων. Τώρα τι να σου πω αναλυτικά, μας κράτησαν πάνω από 3 βδομάδες Αυλώνα, ο διοικητής ήταν καυλωμένος και μας τάραξε στην παρέλαση από τη 2η μέρα, ο επιλοχίας ήταν ακόμη πιο καυλωμένος και μας τάραξε στο κράξιμο, ο λοχαγός ήταν νορμάλ κι απλά ήταν πρήχτης. Πέρα από αυτά με είχαν θαλαμάρχη ως αρχίχαζο και έπρεπε να τσεκάρω τα άλλα χαζά. Ως φάση ο στρατός είναι ένα θεατράκι, έγω το βρίσκω ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό (ψυχικά), είχα συνηθίσει να με κυνηγάνε προθεσμίες, τώρα απλά ακολουθείς στοιχειώδεις διαταγές και είσαι κομπλεντάν(εψαχνα ευκαιρία να το χώσω).
Comment
-
Ευχαριστώ παίδες και καλό υπόλοιπο Imrahil. Στη μονάδα βέβαια είναι διαφορετικά από το κέντρο, ειδικά στην Αυλώνα που ήμουν κι εγώ δεν κάναμε τίποτα. Κι εγώ ηρέμησα αρκετά επειδή ήμουν κι εγώ στη φάση που με κυνηγούσαν προθεσμίες, δουλειές, πτυχιακές και δε συμμαζεύεται.
Στη μονάδα βέβαια τα πράγματα ήταν εντελώς ό,τι να 'ναι μιας και πέσαμε σε κωλομονάδα. Και μαύρο στρατόπεδο και τεθωρακισμένο, μαυρίλα μέχρι το κόκκαλο δηλαδής. Μέχρι και στο internet μας έβγαλαν Τα πτυχία και τα συναφή ούτε που τα κοίταζαν, μας είχαν πάρει 3-4 συνεντεύξεις ένα σωρό διαφορετικά άτομα και απλά ρώταγαν για να ρωτάνε.
Altair, στο Πυλί ήμουν και πολλές φορές πήγαινα και στο κέντρο. Είχα γυρίσει με διάφορους φίλους όλο το νησί αλλά κυρίως γυρόφερνα σε Πυλί και Κω.
Comment
-
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δε με έχουν βάλει σε γραφείο και γενικά είναι πολύ καυλωμένοι στα Hawk, μάλλον γιατί έχουν ακριβά συστήματα που τα δουλεύουν ενεργά αντί να τα έχουν εντελώς παρατημένα και είναι πάντα σε επιφυλακή. Προς το παρόν μας τρέχουν σαν τα κατσίκια, το μακράν χειρότερο όμως είναι πως δεν έχουμε άτομα και μας έχει τσακίσει η υπηρεσία. Στα ευτράπελα το ότι μας κατέβασαν άγημα στον υπουργό που ήρθε στο Γ σώμα στρατού (που ήταν περίεργο γιατί ασκήσεις ακριβείας κάναμε μόνο μια βδομάδα) και στη Θεσσαλονίκη τη μια μέρα για την αναπαράσταση της απελευθέρωσης και την άλλη για περιφρούρηση παρέλασης (aka "αποδοση τιμών"). Ενδιαφέρον είχε αλλά πολλή κούραση και για τιμητικές ούτε λόγος με τόσα λίγα άτομα.
Comment
-
Imrahil από ότι διάβασα πιο πάνω περνάς ΣΠΕΝ (στο Πολύκαστρο είσαι ; ), γραφεία και λούφα στα ΣΠΕΝ δεν παίζει οπότε προς το παρών κανε λίγη υπομονή γιατί δεν έχεις μπει ακόμα στους φυσιολογικούς ρυθμούς θητείας (στην μονάδα δηλαδή). Εξαρτάται σε τι μονάδα θα πέσεις, αλλά ίσως να είναι και η μοναδική εκπαίδευση που θα δεις στην θητεία σου, οπότε απόλαυσε την .
Μετάθεση μονάδα ξέρεις ;
Comment
Comment