Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χιονοκακοκαιρια..
Collapse
X
-
Κι εδώ Ραφήνα το έτρωσε και φέτος.
Στις 11:30 που ξύπνησα δεν είχε απολύτως τίποτα, αλλά μέχρι τις 13:30 ήταν όλα χιονισμένα.
(ειχαμε να δουμε χιονι εδω απο τοτε που ο Σημιτης ηταν πρωθυπουργος):
[/b]
Θες να μας πεις λοιπόν πως έπρεπε να βγει η ΝΔ για να δεις άσπρη μέρα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Θες να μας πεις λοιπόν πως έπρεπε να βγει η ΝΔ για να δεις άσπρη μέρα.
[/b]
(btw θα αναστήσεις εσύ το θέμα "άκυρα περιστατικά" να το γράψεις ή να το κάνω εγώ;)
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
LOOL
Μα τι ΕΠΟΣ ήταν αυτό, πραγματικά όμως.
[/b]
Τι τον έβαλες τον παπάρα τώρα μωρέ?βρε ΟΥΣΤ!
Εύστοχο πάντως.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Να κλείσει το ΤΕΙ Χαλκίδας!!!! Η Μαλακάσα βασικά
Το απαιτώ
Και να βγει τώρα ανακοίνωση για να μην διαβάσω καθόλου μεσ'την μέρα
Γενικά γαμάτα είναι, χτες το ωράδυ ειδικά έριχνε και πολύ και ήταν εντυπωσιακά"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ-Κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη 19.02.08 και κατάσταση οδικού δικτύου
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?ser...maindoc=6157913
Comment
-
Δε ξερω αν εσεις κατσατε ολη μερα σπιτι εγω παντως χτες βγηκα βολτα εξω στα χιονια. Παιξαμε και λιγο χιονοπολεμο, οι αλλοι πιο πολυ, εγω λιγοτερο γιατι κρυωναν τα χερια μου
Comment
Comment